A 10 000%-ot hozó $SPONGE szavazást indított a letéti jutalmakról

A népszerű mém érme, a Sponge ($SPONGE) 10 000%-ot hozott a korai befektetők számára. A projekt nemrég indított egy szavazást a közösségi médiában, amelyben kikérte a közösség véleményét a projekt letéti jutalmaival kapcsolatban.

A szavazáson május 16 és 21 között lehet voksolni. A szavazás keretében a Sponge közösség választhat, hogy azonnal hozzáfér a letéti jutalmakhoz, amint május végén elérhetőek lesznek, vagy egy hónapra lekötik őket, esetleg lineárisan kerüljenek szétosztásra hat hónapos vagy egy éves intervallumban.

Sponge nemrégiben átköltözött az Ethereumról a Polygonra. Ennek eredményeként három olyan csoport van, akik jogosultak az igénylési folyamat alatt tokeneket gyűjteni. Az elsőben azok vannak, akik az előértékesítési widgettel vásároltak, a másodikban azok, akik február 5. előtt áthelyezték érméiket a Polygonra, a harmadikban pedig azok, akik nem áthidalással, hanem manuálisan, február 5-e után kötöttek szerződést.

Azok, akik még a megszűnés előtt V1 tokeneket birtokoltak a központosított tőzsdék valamelyikén, V2 tokenek formájában a Polygonon kapták meg érméiket, melyek szintén $SPONGE tickerrel vannak ellátva.

A csapat egy külön X-bejegyzést is szentelt a szavazásban felsorolt lehetőségek előnyeinek és hátrányainak.

A letéti jutalmak csupán az egyik ok, ami miatt a befektetők pénzt tesznek a Sponge-ba. Mindenkinek az a célja, hogy részesüljön a potenciálisan exponenciális árfolyam-növekedésből, még az előértékesítés május végi lezárása előtt.

Miben más ez a szivacs mém érme?

A kriptovaluták globális terjedése továbbra is rohamos ütemben zajlik. A befektetők ráadásul még azelőtt felvásárolják a Sponge tokeneket, hogy azok megjelenhetnének a nagyobb tőzsdéken. Teszik mindezt azzal a céllal, hogy megtalálják a következő virális Web3 mém érmét.

A Sponge egy igazán egyedi projekt, amelynek saját gaming és letéti közössége van. A következő hetek során alapvetően két jelentős mérföldkőre számíthatunk: a régóta várt Polygon $SPONGE tokenek igénylésére, valamint egy Sponge play-to-earn (P2E; játssz, hogy keress) játék megjelenésére.

A legtöbb tokennel szemben a mém érmék óriási ütemben nőttek és estek a Bitcoin 2024-ben tanúsított fellendülése miatt. A kiszámíthatatlan árfolyammozgások miatt a piac azon töpreng, hogy vajon egy bikafutam küszöbén állunk-e.

Bármelyik kripto mém projekt, amely szeretné túlélni a darwinista piaci körülményeket, egy kicsivel többet kell nyújtson, mint a puszta szórakoztatás, pláne, ha hosszú távra tervez.

A befektetők szerint a $SPONGE egyike az ilyen spekulációknak. Amikor 2023 májusában megjelent, egy token 0,000025 dollárba került. Kevesebb, mint egy év alatt 0,002763 dolláros csúcsot ért el, ami több mint 10 000%-os növekedés!

Ebből jól látszik, hogy a korai stádiumban befektetők mennyire érdeklődnek a $SPONGE iránt.

A $SPONGE eddigi útja

A viszonylag kevés felhajtással indított $SPONGE V1 hamar elnyerte a befektetők bizalmát. Ez nem is csoda annak fényében, hogy egy csábító ökoszisztémával várja a résztvevőket, amelyben számos lehetőségük van idejüket és pénzüket értékes letéti jutalmak megszerzésére fordítani.

A hagyományos előértékesítést tőzsdei jegyzés követte az Uniswapon, majd a projekt gyorsan megjelent az olyan központosított tőzsdéken (CEX), mint a Poloniex, a MEXC, az LBank, a Gate.io vagy a Toobit.

A $SPONGE elképesztő, 4000%-os növekedést produkált, és mindössze egy héttel az indulást követően, 2023. május 9-én már majdnem 100 millió dolláros piaci kapitalizációval rendelkezett.

A token nemrégiben frissült a V2-re, és ezzel egyidőben migrált a Polygonra, egy Ethereum Layer 2 skálázási megoldásra. Jelenleg 0,001689 dollárért vásárolható meg az újraindított előértékesítés keretében. Ez annyit jelent, hogy azok, akik a V1 bevezetés óta tartanak $SPONGE-t, most 6756%-os pluszban vannak.

Habár az átállás már január óta tervben van, egy közelmúltban a likviditási pool ellen elkövetett támadás megsürgette a folyamatot.

A migráció azonban előmozdította a csapat terveit. Lehetővé tette számukra, hogy egy óriási, korai frissítést élesítsenek a protokoll letéti modelljén, és a token P2E versenyzős játékával kapcsolatban is nyilatkoztak.

A $SPONGE küldetése, hogy értéket szívjon magába

A $SPONGE V2 frissítés keretében néhány kulcsfontosságú fejlesztést vezettek be, amelyek közül az első az új letéti modell.

A letétekkel szerezhető hozam függ a lekötött tokenek számától, jelenleg nagyjából 335% körül mozog.

A mém érme befektetők arra számítanak, hogy a következő hetek során nőni fog a letétbe helyezett érmék száma, különösen azért, mert a Sponge még nagyobb teret hódít majd a mém érme szektorban.

A csapat reményei szerint ugyanis a $SPONGE bekerülhet a világ legnagyobb kriptovaluta piacaira, például az OKX-re vagy a Binance-re is. Ez még nagyobb növekedést idézhet elő, mivel a token még több lakossági befektető számára válik elérhetővé.

Az igénylést és a potenciális CEX listázásokat követően érkezik a Sponge tematikájú játék, amelyben a játékosok Bikini Fenéken versenyezhetnek, miközben jutalmakat gyűjtenek.

A két fronton bevételt generáló letéti és játék modellje révén a $SPONGE komolyan megzavarhatja a nagyobb piaci kapitalizációjú, de kisebb gyakorlati haszonnal rendelkező riválisokat, mint amilyen például a $WIF, a $PEPE vagy a $DOGE.

Használd ki a lehetőséget, vásárolj be és helyezd letétbe a $SPONGE érméidet, még azelőtt, hogy a projekt bekerülne a tőzsdére.

Maradj naprakész, és csatlakozz a 37 300 követővel rendelkező közösséghez az X/Twitteren.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**