A 10 dolláros kérdés: XRP, Cardano vagy Scapesmania?

Ahogy a 2024 áprilisában várható BTC Price BTC Price (BTC) felezési esemény egyre közeledik, a befektetők és a rajongók türelmetlenül várják a lehetséges piaci változásokat. Hiszen a történelmi trendek azt mutatják, hogy a felezés előtti árkiigazítások gyakran megelőzik a felezés utáni komoly emelkedéseket. Ez az esemény nemcsak a szélesebb kriptopiac számára kiemelkedő fontosságú, hiszen jelentős befolyással lehet a nagyobb szereplők pályáját tekintve is.

Ahogy egyre nagyobb a várakozás az esemény irányába, a figyelem az egyes altcoinok felé fordul. Hisz mindegyik jelentős előrelépésre készül, és hamarosan elérheti a 10 dolláros szintet.

Be vagy zsongva? A ScapesMania listázása már a láthatáron!

Mivel a ScapesMania villámgyorsan összegyűjtött 6,125 millió dollárral zárta az előértékesítést, a közösség már türelmetlenül várja a közelgő tőzsdei jegyzést. Az már tudható hogy a Token Generation Event (TGE) február 26. és március 9. között, a PancakeSwap-on kerül megrendezésre. Valamint már készülnek a CEX platformokon történő további jegyzésekre vonatkozó tervek is.

A fejlődés víziója

Miután az előértékesítés véget ért és az összes token elfogyott, a csapat most a teljes körű fejlesztésre készül. A projekt belépése a rendkívül ígéretes játékpiacra, amely a Statista előrejelzése szerint 2027-re meghaladja a 19 milliárd dollárt, jól megtervezett volt.

A token-dömping megakadályozását szolgáló kötött ütemtervvel rendelkező strukturált token-kezelési terv biztosítja a stabilitást és a hosszú távú növekedési potenciált a $MANIA token számára. Fenntartva ezáltal az egészséges kereslet-kínálat egyensúlyt. A bevezetés után, a kereslet és az elkötelezettség fokozására fókuszáló marketingstratégia is elindult.

A ScapesMania játékfejlesztő stúdiókkal társul, illetve saját csapatot hozott létre, melynek feladata a tehetségek bevonzása. Ezzel egyre több tulajdonost ösztönöz arra, hogy kihasználják az alkalmi szerencsejáték-ágazat Statista által előrejelzett évi 9%-os növekedését.

Egy nemrégiben tartott AMA (Ask Me Anything) ülésen a ScapesMania vezérigazgatója ismertette a fejlesztési stratégiát. Elmondta hogy a stratégia magában foglalja különböző hipotézisek kidolgozását, azok valós piaci helyzetekben történő tesztelését, s hogy ezekből végül csak az életképes ötleteket tartják meg a későbbi megvalósítások céljából.

A listázás tehát csak a kezdet. Csatlakozz a közösséghez, és légy tanúja a ScapesMania folyamatos újításainak és a növekedése során megvalósuló dinamikus felemelkedésének.

Zsongásban a közösség

Egy 60,000-nél is több követőt számláló és folyamatosan bővülő közösséggel a ScapesMania egyre nagyobb lendületet vesz. Felkeltette a 20 000 dollárt meghaladó betétekkel rendelkező kriptobálnák figyelmét, akik ebben látják a következő nagy nyereségszerzési lehetőségüket.

Ők jól tudják már, hogy mivel a forgalomban lévő tokenek mennyisége korlátozott, az értékük a kereslet és a kínálat miatt folyamatosan emelkedhet. Emellett a BlockSafu által végzett sikeres audit is erősíti a projekt biztonságosságába vetett bizalmat.

A ScapesMania-t támogató kripto influenszerek is alátámasztják a hitelességét. A bloggerek pozitív értékelései világszerte bizonyítják, hogy a közösség valóban lelkesedik a projektben rejlő lehetőségekért.

Miért érdemes megvásárolni a $MANIA-t a tőzsdei bevezetés után?

Kíváncsi vagy, miért érdemes a ScapesMania-hoz csatlakozni a listázás után? Csekkold ezeket a meggyőző érveket:

  • Vonzó áron és előértékesítési korlátozások nélkül vásárolhatsz tokeneket.
  • A potenciális hozam maximalizálása érdekében a lehető legjobb piaci feltételek mellett hajtják végre a projekt TGE-jét.
  • Részvételi lehetőség egy új projektekben, így biztosítva a portfóliód változatosságát.
  • Potenciális profit a token visszavásárlásból, égetésből és stakelésből is, így a tulajdonosok motiváltak és elkötelezettek maradnak.
  • Élvezd a token kivételes hasznosságát, amely megkülönbözteti a trendektől és a hype-tól függő mémérméktől.

Értesülj a listázásról – iratkozz fel az értesítésekre!

Ne hagyd ki az esélyt, tarts lépést az eseményekkel, ahogy közeledik a jegyzési időpont. Iratkozz fel az frissítésekre, és legyél az első, aki kihasználja az összes jegyzés utáni lehetőséget, hiszen ezek igazán jövedelmezőek lehetnek.

>>> Regisztrálj a hirdetési értesítésekre – Élj a lehetőséggel <<<

Ripple (XRP): Pillantás a jövőbe

A XRP Price XRP Price (XRP) a belső előrejelzések és a szélesebb pénzügyi integráció felé tett stratégiai lépések ösztönözte jelentős piaci változásra készül. Beleértve a Ripple (XRP) kereskedését támogató alap (ETF) lehetséges tőzsdei bevezetés (IPO). Ezek a folyamatok a Ripple (XRP) egyre nagyobb elfogadottságát és a főbb pénzügyi keretekbe való integrációját jelzik, ami optimizmusra ad okot a Ripple (XRP) exponenciális növekedési potenciáljával és az 5 dolláros mérföldkő elérésének lehetőségével kapcsolatban.

Ez a haladás azonban magában foglalja a szabályozási kihívások és a piaci fogadtatás leküzdését is, ami végső soron meghatározza majd a Ripple (XRP) piaci erejét és ellenálló képességét.

Cardano (ADA): Porondon a bikafutás

A Cardano (ADA) jelenleg konszolidációs fázisban van, ami a hálózat erős fejlődési előrehaladása ellenére óvatos piaci hangulatot tükröz. A szakértők azonban a történelmi minták és a jelenlegi piaci dinamika alapján egy potenciális bikafutásra számítanak, árfolyam-előrejelzései alapján 2025 januárjára elérik a 8 dollárt.

Bár a Cardano (ADA) a technológiai fejlesztésekkel és az ökoszisztéma bővülésével ígéretesnek tűnhet, az árfolyam-potenciál elérése a szélesebb piaci trendektől és a platform folyamatos fejlődésétől függ.

Következtetés

A kriptopiac jelentős emelkedésre számít a Bitcoin (BTC) közelgő felezésével, ami lehetőséget kínál az olyan nagy kriptovalutáknak, mint a Ripple (XRP) és a Cardano (ADA), valamint az olyan újonnan érkezőknek, mint a ScapesMania.

Mivel a ScapesMania elindítása a láthatáron van, győződj meg róla, hogy feliratkoztál a TGE előtti listázási figyelmeztetésekre.

Oldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***