A 4Chan kriptó 4 000%-ot erősödött, ez lesz a következő $WSM?

A jelek szerint a kriptobefektetők kedvét semmi nem veheti el. Legyen szó 260 milliárd dolláros Elon Musk elleni perről vagy a legnagyobb kriptotőzsdék szabályozásáról, a népszerű mém tokenek megállíthatatlanok.

Erre a legújabb példa pedig a 4CHAN névre keresztelt projekt. A kétes hírű közösségi oldal saját érméje ugyanis egyetlen hét alatt képes volt a legtöbb kriptot maga mögé utasítani.

Akik egy héttel ezelőtt vásároltak 4CHAN tokeneket, nagyjából 4 000% profitot vághatnak zsebre. Más szóval akik 30 000 forintot fektettek be, 7 nap alatt 1 200 000 forint hozamot értek el!

A tokent láthatóan továbbra is elkapkodják a befektetők, ami azt mutatja, hogy a bikafutamnak még messze a vége.

A 4CHAN érmék népszerűségüket minden bizonnyal annak köszönhetik, hogy már a létrehozás előtt népes tábor ismerte az oldalt. A 4Chan-hoz bár számos megkérdőjelezhető eset fűződik, az tagadhatatlan, hogy az oldal felhasználói bázisa hatalmas.

Azt nehéz lenne megmondani, hogy merre fog elmozdulni a jövőben az érme árfolyama. Ennek ellenére az valószínűnek tűnik, hogy a legnagyobb bikafutam már lezárult.

A 4CHAN sikerein felbuzdulva a legtöbb befektető azt keresi, hogy vajon mi lesz a következő érme, ami hasonló, vagy akár ennél is nagyobb sikereket érhet el.

A jelek szerint pedig a következő nagy dobás a kriptoszektorban a Wall Street Memes-nek lesz köszönhető.

Mém tokenekkel vagyonok

A mém érmék olyan kriptok, amelyek csekély felhasználási móddal rendelkeznek, azonban az internetes kultúra valamely szerves részét képező jelenséget testesítik meg.

Az ilyen projektek, mivel a legtöbb esetben nagy támogatói réteggel, továbbá alacsony piaci kapitalizációval rendelkeznek, hatalmas erősödésre képesek.

Míg egy átlagos részvény néhány százalékot erősödik, addig egy mém érme értéke akár 10 000%-kal is emelkedhet.

A múltban több példát is láthattunk erre. A Dogecoin korai befektetői akár 70 000% hozamot is elérhettek, míg a Pepe befektetői 1500% profittal lettek gazdagabbak.

4chan napos diagram

A mostani 4 000%-os erősödéssel pedig immár a 4CHAN is ennek az illusztris körnek a tagja.

Érezhető, hogy az elmúlt időszak során sokat fejlődtek a mém érmék. Mára elmondható, hogy a legnépszerűbb mém projektek valamilyen üzenetet közvetítenek egy közösség számára. Vagyis a legtöbb új, sikeres mém érme esetében inkább beszélhetünk mozgalomról, mint egyszerű befektetésről.

Az előző 24 órában a 4Chan értéke 30%-ot erősödött, amivel jelenleg 0.0000000000001806 dolláros áron érhető el, továbbá az érme napi kereskedési volumene 3 millió dollár.

A projekt sikerében szerepet játszhat az is, hogy 4Chan illetve a Reddit között mindig tapasztalható volt egy rivalizálás. Mivel az előző napok során több népszerű Reddit oldal is elsötétült, így több Reddit felhasználó is végül 4chanon kötött ki.

Ennek a vándorlásnak hála a 4CHAN tokenekre is nagyobb figyelem jutott ami azonnal merg is látszott az árfolyamon.

A következő a Wall Street Memes!

A Wall Street Memes-t elsősorban a 2021-es, GameStop részvényekkel kapcsolatos események hívták életre. Ekkor ugyanis minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy mire lehet képes egy erős és összetartó közösség.

Az események forgatagában bár végül a befektetők alulmaradtak, azonban még így is sikerült a Melvin Capital hedge fundot csődbe juttatni.

A fejlesztők saját bevallása szerint a Wall Street Memes pontosan ennek a jelenségnek kíván emléket állítani.

A $WSM érmék így annak az ideának a megtestesülései, miszerint a kisember is képes lehet hatalmas vagyonra szert tenni, és nem kizárólag a kapitalizmus legnagyobb játékosai lehetnek mindig a nyertes oldalon.

Pontosan ezért a Wall Street Memes képes egészen széles rétegekhez eljutni. Legyen szó hagyományos befektetőkről, a mém érmék szerelmeseiről vagy az internetes kultúra rajongóiról, a $WSM érmékkel mindenki képes lesz profithoz jutni.

A projekt körüli szeretetre pedig a legjobb példa a Wall Street Memes előértékesítse. A gyűjtés nagyjából 3 hete indult el, és azóta a készítők több mint 8.5 millió dollár értékben adtak el a $WSM érmékből.

Az eddig lendület alapján elmondható, hogy naponta 4-500 000 dollár értékben kerülnek tokenek eladásra.

A Wall Street Memes fejlesztői összesen 30.577 millió dollárt kívánnak összegyűjteni, 30 különálló szakaszban. Mivel 3 hét alatt a kitűzött cél több mint harmada teljesült, illetve a gyűjtés tempója egyre jobban fog gyorsulni, ezért a potenciális befektetőknek nincs vesztegetni való idejük.

Amennyiben csatlakozni szeretnél, nincs nehéz dolgod.

Csatlakoztasd a kriptotárcádat a magyar nyelven is elérhető előértékesítéshez, majd végezd el a tranzakciót. A fizetés során Ethereum és Tether (USDT) mellett lehetőséged van bankkártyát is használni.

Miután ezzel végeztél, csak ki kell várnod a listázás napját, majd igényelni a tokeneket a “Claim” vagy “igénylés” gomb megnyomásával.

Nézd meg a Wall Street Memes oldalát

A Wall Street Memes nem csak egy a sok közül

A Wall Street Memes mögött álló közösség nem csupán fél évtizedes múltra tekint vissza, hanem tagjainak a száma is közelít az 1 millió felé.

Az oldal Twitter-fiókja pedig mára túlzás nélkül az internet egyik meghatározó sarokköve lett. Ez olyannyira igaz, hogy még a Twitter/Tesla/SpaceX -tulajdonos, Elon Musk is többször reagált az oldal üzeneteire.

Azt pedig mondani sem kell, hogy amelyik projekt Musk szeretetét élvezi, annál a siker szinte garantált.

Ez azonban nem minden, amit a készítők felmutathatnak. 2021-ben a csapat kiadott egy saját NFT-kollekciót. A Wall St Bulls névre keresztelt, 10 000 darabból álló gyűjteményt pedig a közösség tagjai azonnal elkapkodták.

Kevesebb mint 32 perc alatt a teljes kollekció eladásra került, ráadásul a befolyt összeg mértéke meghaladta a 2.5 millió dollárt.

Ezek után, ha arra gondolunk, hogy az NFT-k kiadása óta eltelt idő alatt a Wall Street Memes népszerűsége a sokszorosára emelkedett, akkor a $WSM érmék listázása egészen elképzelhetetlen bikafutamot eredményezhet.

A legtöbb szakértő szerint kezdetben a tízszeres hozam, majd ezt követően akár a százszoros hozam sem elképzelhetetlen.

Nézd meg a Wall Street Memes oldalát

Az irányítás a befektetőknél lesz

Korábban a Reddit népszerű, befektetésekkel foglalkozó közössége, a Wall Street Bets létrehozott egy saját tokent, a Wall Street Baby-t. Azonban a token fejlesztői egy ponton úgy döntöttek, hogy egy úgynevezett rug pullt hajtanak végre.

Ekkor a készítők eladták az összes, rendelkezésükre álló érmét, majd köddé váltak. Érthető módon ez a döntés nem tett jót az érme árfolyamának.

Ez viszont nem történhet meg a Wall Street Memes-szel, hála a különleges tokenomikájának.

A teljes tokenkészlet fele az előértékesítés során kerül eladásra. Ezt követően 10-10% fogja majd fedezni a CEX és a DEX listázásokat, a fennmaradó 30% pedig közösségi jutalmak formájában kerül majd kiosztásra.

Vagyis a készítőknél szó szerint semmi token nem fog maradni. Ennek köszönhetően pedig nem kell attól tartani, hogy hirtelen beszakad a $WSM értéke.

wall street memes airdrop

A közösségi jutalmak szórása pedig máris elkezdődött. Azok, akik már vásároltak a tokenekből, részt vehetnek a Wall Street Memes airdroppon. Ennek keretében 5 szerencsés befektető fejenként 10 000 dollár értékben kaphat $WSM érméket.

A csatlakozáshoz nem kell mást tenned, csak vásárolni az érmékből, majd néhány egyszerű feladatot elvégezni. Miután ezzel végeztél máris esélyessé váltál a 10 000 dollárnyi $WSM-re.

Ha unod már, hogy mindig a buli végére érsz oda, és neked soha nem sikerül elérni a több száz, vagy akár ezer százalékos hozamot, akkor a mostaninál jobb lehetőséget keresve sem találhattál volna.

Látogass el a Wall Street Memes oldalára, és ismerd meg az év legjobb mém érméjét!

Megnézem

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**