A befektetők ADA, UNI és AVRK tokeneket halmoznak a bikapiac előtt

A kriptovaluta befektetők és kereskedők próbálnak előretekintőek lenni így a várható bikapiac bekövetkezése előtt, és igyekeznek lecsapni a legkedvezőbb lehetőségekre. A jelenlegi legígéretesebb projektek között szerepel a Cardano (ADA), az Uniswap (UNI) és az Avorak AI (AVRK). A Cardano a blokklánc-technológia forradalmasítását szándékozik elérni, az Uniswap egy decentralizált tőzsdét biztosít, az Avorak AI pedig a legmodernebb mesterséges intelligencia-alapú megoldásokat kínálja a felhasználók számára.

Cardano (ADA)

A gyakran “Ethereum-gyilkosként” emlegetett Cardano a skálázhatóság, a fenntarthatóság és a biztonság úttörő megközelítése révén éri el legnagyobb sikereit a blokklánciparban. Natív tokenjével, az ADA-val hatalmas platformot biztosít a dAppok és okos szerződések számára. Nagy hangsúlyt fektet az akadémiai tudásra, a kutatásra és a szakértők értékelésen alapuló technológiára, aminek eredményeként egy elkötelezett közösséget, valamint globális befektetői figyelmet vonz maga köré. Jelenleg az ADA árfolyama emelkedő tendenciát mutat, amelyet nagyrészt a Bitcoin által befolyásolt bikás momentum hajt.

Uniswap (UNI)

Az Uniswap egy decentralizált kriptotőzsde platform, amely automatizált likviditásnyújtáson keresztül működik, és intelligens szerződéseket alkalmaz a decentralizált eszközcserék megkönnyítésére. Ahelyett, hogy a megbízási könyvekre támaszkodna, az Uniswap a felhasználók által létrehozott és fenntartott likviditási poolok segítségével hajtja végre a megbízásokat. Az Uniswap sokat fejlődött a kezdetek óta, különböző verziók és frissítések kerültek bevezetésre a funkcionalitás javítása és a skálázhatósági problémák kezelése érdekében.

Az Uniswap V3 szoftververziója jelentős fejlesztéseket és új funkciókat hozott magával. Elsődleges célja a tőkehatékonyság növelése és nagyobb rugalmasság biztosítása a likviditásszolgáltatók számára. A legnagyobb hangsúlyt a frissítés koncentrált likviditás koncepciója kapta, amely lehetővé teszi a szolgáltatók számára, hogy likviditásukat meghatározott ártartományokon belül koncentrálják. (A korábbi verziókban a likviditás egyenletesen oszlott el a 0 és a végtelen közötti árgörbe mentén).

Avorak AI (AVRK)

Az Avorak AI blokkláncokra és kriptokereskedőkre szabott megoldások sokaságát kínálja. Most már tény, hogy a mesterséges intelligencia forradalmasítja a különböző iparágakat, az Avorak AI pedig élen jár az ilyen technológiát alkalmazó kriptomegoldások terén. Az Avorak kereskedési eszköze, az Avorak Trade fejlett algoritmusokat használ, hogy a kereskedőket megalapozott döntéshozatali képességekkel ruházza fel. A folyamatos piacfelügyelet és a nagy adathalmazok elemzése révén a kereskedési bot pontos árelőrejelzéseket biztosít felhasználói számára. Az Avorak Trade fő jellemzői közé tartozik a piaci hangulat vizsgálata, a technikai elemzés és a gépi tanulás, mely funkciók betekintést nyújtanak az aktuális piaci trendekbe és megjósolják a jövőbeli ármozgásokat.

Az AVRK jelenleg ICO-ja nyolcadik fázisban tart, natív tokenje 0,27 dolláron áll, ami 350%-os növekedést jelent a 0,06 dolláros kezdeti árhoz képest. A projekt 1 dollárnál indul el, ami azt jelenti, hogy a korai befektetők jókora profitra tehetnek szert, ráadásul különböző on-top bónuszokban és kedvező előnyökben is részesülhetnek.

Az Avorak AI az Avorak Create és az Avorak Write révén a tartalom- és képgenerálás területére is betört. Ezek az eszközök egy előre megírt nyelvi bankot használnak, amely segít hibamentes, a felhasználók által preferált olvasási stílusnak megfelelő tartalmakat generálni. A nyelvi bank adatbázisa változatos írásmódokat tartalmaz, így nem kell attól félnünk, hogy végerdeményként egy unalmas, ismétlésekkel teli szöveget kapunk.

Konklúzió

Az ADA, UNI és AVRK tokenek felhalmozásával a kereskedők célja, hogy a közelgő bikapiac során a lehető legnagyobb nyereségre tegyenek szert. Az Avorak AI összekapcsolja a mesterséges intelligenciát és a blokklánc technológiát, hogy fejlett megoldásokat kínáljon kereskedőknek és befektetőknek, előkelő AI eszközöket hozva a kripto ökoszisztémába.

További információ az Avorak AI-ról:

Weboldal: https://avorak.ai

AVRK vásárlása: https://invest.avorak.ai/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***