A befektetők odáig vannak a Sandbox és a Pomerdoge projektekért

Tombol a Sandbox-őrület, de a láthatáron van már a Pomerdoge play to earn (P2E) projekt is, ami learathatja a babérokat és akár a Dogecoint is túlszárnyalhatja.

Ki mondta, hogy a homokozó csak a gyerekeké?

A Sandbox a metaverzum egyik legkeresettebb játékává vált, a fejlesztők ugyanis a Minecraft, a világ legnépszerűbb játékát álmodták újra, immár web3-as változatban. A felhasználók a homokozóban virtuális ingatlanokat vásárolhatnak, avatárjaikon keresztül együtt lóghatnak barátaikkal, és izgalmas játékokat próbálhatnak ki. Felépíthetik „álmaik világát”, ahol csak a képzelet szab határt, és soha nem látott módon léphetnek kapcsolatba világmárkákkal. Vásárolhatnak földet (LAND), ahol többek között saját rendezvényeknek is otthont adhatnak: Snoop Dogg például egy saját palotát is épített fel a metaverzumban. Aki pedig érzi magában az alkotás vágyát, remekművét feltöltheti a Sandbox NFT-piacterére és pénzzé teheti munkáját.

Megéri a SAND tokenbe fektetni?

A SAND tokenek lehetővé teszik a játékon belüli tranzakciókat, például egy földterület, vagy játékbeli tárgyak megvásárlását. Mivel pedig a tokenek száma végleges és az iránta való érdeklődés folyamatosan nő, az árfolyam emelkedés reményében a felhasználók szívesen tartják befektetésként a SAND tokent.

A Gov Capital elemzői szerint a SAND token ára egy éven belül elérheti a 4,616 dollárt, 2025-re pedig 61,58 dolláron kereskednek majd vele. Ez a jóslat a jelenlegi árakhoz képest mintegy 914%-os árfolyam emelkedést jelent. A PricePrediction ezzel szemben azt vallja, hogy a token ára idén 0,67 dollár lesz, és jövőre 1 dollárra fog emelkedni. Előrejelzéseik szerint 2025-re éri majd el 1,44 dollárt, 2030-ra pedig potenciálisan megüti az 8,76 dolláros szintet is. A Wallet Investor azonban medvés hangulatot jósol, úgy gondolja ugyanis, hogy a következő 12 hónapban az árfolyam visszaesése várható, és 2024 januárjára mindössze 0,0386 dollárra becsüli a token értékét.

Mindenesetre a SAND tokenbe való invesztálás kifejezetten jövedelmező döntés lehet – tekintettel arra, hogy a projekt decentralizált jellege hozzájárul a gyors terjeszkedéshez és az organikus fejlődéshez. A SAND ráadásul amellett, hogy játékbeli fizetőeszközként szolgál, lehetővé teszi a befektetők számára, hogy aktívan részt vegyenek a projekt fejlődésével kapcsolatos döntéshozatalban.

Jó a SAND, de azért a Pomerdoge (POMD) se semmi

A háttérben dübörög a Pomerdoge (POMD) play to earn projekt is, amely a világ minden tájáról összeköti a játékosokat, egyesítve versenytársai legjobb tulajdonságait és lehetővé téve a szórakoztató versenyzést is. A projekt jelenleg az előértékesítés kezdeti szakaszában áll, amelynek keretében egy közel 8000 darabos NFT gyűjteményt is kiadásra kerül, amely csak a korai befektetők számára lesz elérhető. A felhasználók továbbá részt vehetnek majd a hetente induló nyereményjátékokban is, ahol akár 100 000 dolláros jutalmat is bezsebelhetnek. Figyelembe véve, hogy a fejlesztők előnybe részesítik a biztonságot, a projekt a közelmúltban egy auditon is átesett, amelyet az Interfi Network könyvvizsgáló cég végzett.

Maga a játék, mely minden bizonnyal idén szeptemberben fog debütálni, lehetővé teszi majd a karakterek fejlesztését és az avatárok testre szabását. A felhasználók egy izgalmas harci arénában is összemérhetik tudásaikat, és értékes nyereményekkel gazdagodhatnak.

A POMD célja, hogy letaszítsa trónjáról a DOGE-t és 2023-ban vezető mémcoinként hódítsa meg a piacot. A tokenből maximálisan 1 777 777 777 darab kerül értékesítésre, így érdemes mihamarabb beszállni, a vártnál ugyanis még gyorsabban fogy a készlet. Az előértékesítés első szakaszában a coin ára mindössze 0,007 dollár, az elemzők pedig 100-szoros árfolyam emelkedést jósolnak.

További információkért a Pomerdoge kapcsán kattints az alábbi linkekre:

Weboldal: https://pomerdoge.com/

Telegram: https://t.me/pomerdoge

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***