A befektetők özönlenek a Solama felé, a legjobb mémérme lehet 2024-ben

A világjárvány vége óta egészen mostanáig kevés olyan kriptoprojekt volt, amely valóban lenyűgözte a befektetőket. Ami még meglepőbb, hogy ezt a trendet most a mémérmék törik meg, amely jellemzően nem sok hasznosságot kínálnak.

A Solama a debütálása óta eltelt kevesebb mint négy hónap alatt szó nélkül hagyta a befektetőket. Indulása óta a Solama hihetetlen, 28657,40%-os növekedést ért el, és készen áll arra, hogy még további sikereket érjen el.

A “nem hivatalos” Solana kabalafigura a befektetőket is meglepte

A Solama 2024. január 1-jén debütált a kriptoszférában, és tette ezt olyan magabiztossággal, mint egy félelmetes frizurájú láma. A Solama az indulása óta eltelt mindössze három hónap alatt figyelemre méltó vonzerőre tett szert, és hatalmas, 100 millió dollár feletti piaci értéket hozott már össze, mindezt drága reklámok nélkül. Ez a lenyűgöző teljesítmény a Solamat komoly versenytársként pozícionálja az olyan befutott projektekkel szemben, mint a Dogecoin és a Shiba Inu.

De a Solama sikere nem csak erről szól. Eredménye nagyrészt a kiemelkedő funkcióinak és gyakorlati alkalmazásainak köszönhető, ami szöges ellentétben áll számos versenytársával, akiknél hiányoznak ezek a szempontok.

Az átláthatóságáról híres Solama csapata szorgalmasan dolgozik a Solama-élmény fokozásán. Olyan funkciókat fejlesztenek, mint egy Telegram-robot, egy magával ragadó, a Subway Surfersre emlékeztető weboldalon futó minijáték, sőt, még egy áruház is.

A Solama hasznosságra való összpontosítása tehát nyilvánvaló: céljuk az érték maximalizálása azáltal, hogy a nyereséget visszaforgatják az ökoszisztémába, támogatva a projekt különböző aspektusait, például a marketinget, a token visszavásárlásokat, az égetést és a közösségi jutalmakat.

A Solama CEX és DEX tőzsdéken is elérhető már

A korlátozott, mindössze 653.868.075 darabos (a CoinMarketCap által megerősített) tokenkínálat miatt a szűkösség a jövőben növelheti a Solama értékét. Továbbá, mivel már több mint 30.000 HODLer van a fedélzeten, és mindennap újabbak csatlakoznak, a Solama közössége gyorsan növekszik.

Mind a csapat, mind több tőzsde buzgón igyekszik kiterjeszteni a Solama hatókörét. Már most is lehet $SOLAMA tokeneket vásárolni a népszerű decentralizált tőzsdéken (DEX), mint a Raydium, Jupiter és Orca, valamint a BitMart a központi tőzsdén (CEX) is. Március óta pedig még több tőzsde, például a MEXC, a Bitrue és a CoinEx is jegyzi a Solama-t.

A közösség a Tier 1-es listázást szorgalmazza, így a Solama még több olyan ember számára válik elérhetővé, akik nem használnak DEX-et.

Azzal, hogy a Solama elérhetővé vált a különböző tőzsdéken, a $SOLAMA tokenek vásárlása és eladása könnyedén megvalósíthatóvá vált. Így a befektetők számára is elérhetőbbé vált, és a Solama közelebb került ahhoz, hogy a 2024-es év legjobb mémérméje címre pályázzon!

Látsz némi potenciált? Akkor vásárolj be belőle!

Ha szeretnél részese lenni ennek az élénk közösségnek, és potenciálisan korán beszállni az projektbe, íme egy egyszerű útmutató a $SOLAMA tokenek megvásárlásához:

1. Szerezz egy Solana tárcát! – A népszerű lehetőségek közé tartozik a Phantom Wallet, de bármilyen, a Solana blokklánccal kompatibilis tárca működni fog. Töltsd le az alkalmazást vagy a böngészőbővítményt, és kövesd a beállítási utasításokat.

2. Vásárolj néhány SOL-t! – A Solama a Solana (SOL) tokennel működik. Menj el a kedvenc kriptotőzsdédre, vásárolj némi SOL-t, és utald át az újonnan létrehozott Solana tárcádba.

3. Válaszd ki a kereskedési platformot! – Itt két lehetőséged van:

  • Decentralizált tőzsdék (DEX): Az olyan platformok, mint a Raydium, a Jupiter vagy az Orca lehetővé teszik a közvetlen peer-to-peer kereskedést, központi felügyelet nélkül. Egyszerűen csak csatlakoztasd a tárcáját az utasításaikat követve.
  • Központosított tőzsdék (CEX): Ha egy hagyományosabb felállást szeretnél, olyan népszerű választások állnak rendelkezésre, mint a BitMart, a Bitrue, a CoinEx vagy a MEXC.

4. SOL cseréje $SOLAMA-ra. – Most, hogy minden készen áll, itt az ideje, hogy megvedd a Solama tokeneket. A kiválasztott platformon belül navigálj a csere vagy kereskedés menüponthoz. Ha DEX-et használsz, szükséged lesz a Solama egyedi szerződési címére (AVLhahDcDQ4m4vHM4ug63oh7xc8Jtk49Dm5hoe9Sazqr). Add meg ezt a címet, valamint a megvásárolni kívánt Solama mennyiséget. Ha CEX-eket használsz, a folyamat változhat, de a Solama általában a token szimbólumával ($SOLAMA) szerepel a listán.

További információk

Annak érdekében, hogy többet megtudj és felkészülj a Solama növekedésére, tartsd magad naprakészen a Solama legújabb híreiről és fejleményeiről a hivatalos weboldalt olvasva. Emellett csatlakozhatsz a Solamához különböző platformokon, mint például az X (Twitter), Telegram és Instagram, hogy betekinthess az a Solama előtt álló izgalmas utazásba.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***