A befektetők rohannak vásárolni ezeket a kriptókat, ami a piaci fellendülést mutathatja

A régóta várt bikafutam és altcoin szezon már a sarkon van. A piaci mutatók gyors fellendülésre utalnak, ami fokozott izgalmat vált ki a befektetők körében. Az általános piaci hangulat továbbra is nyugodt, ami egyedülálló lehetőséget kínál, mivel az altcoinokkal egyelőre alacsony árakon kereskednek, készen arra, hogy bármelyik pillanatban kitörjenek. A befektetők már most igyekeznek a kulcsfontosságú kriptovalutákat megszerezni, amiktől hatalmas hozamokat várnak, amikor a piac megugrik.

A CYBRO előértékesítése meghaladta az 1 millió dollárt, 25 millió token már elkelt

A CYBRO egy egyedülálló piactér, amely felerősíti a Blast blokklánc natív hozampotenciálját. A csapat a korai befektetők számára kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget most a projektbe, ha csatlakoznak a CYBRO token előértékesítéshez. Az előértékesítés eddigi fázisaiban már több mint 1 millió dollárt gyűjtött össze a token.

Ebben a szakaszban a CYBRO tokenek több mint 2-szeres kedvezménnyel kaphatók a jövőbeli piaci árhoz képest, ami 140%-os bőkezű megtérülést eredményez. Ezen felül azok, akik az előértékesítés során legalább 1000 dollárt fektetnek be a CYBRO-ba, heti ETH jutalmakat szabadítanak fel, amelyek a TGE után vehetők ki. Továbbá a CYBRO július 15-ig aktív ajánlóprogramja három ajánlói szinten akár 12%-os extra jövedelmet kínál a tokenvásárlás után, heti USDT kifizetésekkel és dupla CYBRO pontokkal a referenciák első befizetéseiért.

Vásárold meg a $CYBRO-t MOST a legjobb áron, és biztosítsd be magadnak a 140%-os nyereséget

A CYBRO token vásárlásával készpénzvisszatérítést, a kereskedési és hitelezési műveletek kedvezményes díjait, a staking juttatásokat, az exkluzív Airdropot és a biztosítási programot is kínál a projekt. Ez a stabil hasznosság erős alapot teremt a CYBRO értékének emelkedéséhez a TGE után 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val növelheted kriptóid értékét azáltal, hogy különböző trezorokba fektetsz a Blast-on, az egyetlen Layer 2-es blokkláncon, amely alapértelmezett hozamot kínál az ETH és a stabilcoinok stakingjei után. A CYBRO végső célja, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa az egyes stratégiákhoz, miközben egyszerű és átlátható felületet biztosít.

Biztosítsd be a helyedet a CYBRO projektben 58%-os kedvezménnyel még ma! Az ajánlat korlátozott!

Toncoin megugrott az altcoin szezon közepette

A Toncoin (TON) tokennel jelenleg a 6,84$ és 8,10$ közötti sávban kereskednek, ami vegyes hangulatot mutat a kereskedők körében. Az elmúlt egy hónap alatt több mint 19%-os árfolyamváltozással a bikák úgy tűnik, hogy a legközelebbi ellenállási szintet támadják, ami 8,70 dollárnál van. Ha ezt áttöri, a következő cél a 9,97 dollár, ami a jelenlegi sávhoz képest közel 23%-os emelkedést jelenthet. Az olyan mutatók, mint az 59,01-es RSI és a 7,59 dolláros 10 napos mozgóátlag, potenciális növekedésre utalnak. Azonban fontos figyelni a 6,17 és 4,90 dolláros támaszszinteket is.

Polygon (MATIC) felkészült a növekedésre a vegyes ármozgások közepette

A Polygon (MATIC) tokennel jelenleg 0,51 és 0,61 dollár között kereskednek. Míg a medvék az elmúlt héten és hónapban a csökkenő árakkal úgy tűnik felülkerekednek, a bikák mostanra egyre erősebbek. A relatív erősség index (RSI) 70 felé közelít, ami bikás lendületre utal. Az árfolyam hamarosan áttörheti a 0,67 dolláros ellenállást, és megcélozhatja a 0,77 dolláros szintet, ami 30%-os vagy annál nagyobb potenciális emelkedést jelent. Bár a MATIC az elmúlt hat hónapban több mint 40%-os visszaesést szenvedett el, a jelenlegi lendület a növekedés lehetőségét jelzi.

Az Arbitrum (ARB) harcol a medvékkel: A bikák átveszik a hatalmat?

Az Arbitrum (ARB) tokennel jelenleg 71 és 90 cent között kereskednek. Az érme ellenállással néz szembe az 1,01 dollárnál, a támasz pedig 63 centnél található. Annak ellenére, hogy az elmúlt héten körülbelül 3%-ot esett, és ebben a hónapban jelentős, 30%-os csökkenést mutat, a MACD potenciális felfelé irányuló lendületet mutat. A 10 napos mozgóátlag a 100 napos felett van, ami egy lehetséges emelkedésre utal. Ha a bikák átveszik az irányítást, az ARB áttörheti az 1,01 dolláros ellenállást, és megcélozhatja az 1,20 dolláros szintet, ami 35%-os nyereséget jelenthet.

Következtetés

A jelenlegi piaci trendek a TON, MATIC, ARB és SOL iránti érdeklődést mutatják. Bár ezek némi nyereséget hozhatnak, rövid távú potenciáljuk korlátozottnak tűnik. Ezzel szemben a CYBRO jelentős ígéretekkel tűnik ki. A 2024 második negyedévében induló CYBRO egyedülálló lehetőséget kínál. A korai befektetők a CYBRO token előértékesítéshez való csatlakozással vehetnek részt. Ez kedvező feltételeket kínál azok számára, akik egy olyan projektbe szeretnének beszállni, amely a jövőben komoly növekedés előtt áll.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***