A Binance és Elon Musk trollkodása Twitteren

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Talán kevesebb hírverést kapott, de a Binance kriptotőzsde platformján most már sokadik napja vannak problémák a Dogecoin kifizetésekkel. Egy technikai probléma van a háttérben, amelyet a Dogecoin hálózatának 1.14.5 számú frissítése okozott. Néhány beragadt tranzakció ugyanis a frissítés után sikeresen befejeződött. Így DOGE birtokosok elkezdtek régi tranzakciókat kapni, míg egyesek nem voltak képesek kifizetést kezdeményezni. Csak azért a Binance platformján jelentkezett a probléma, mert itt teljesen más a tárcabeállítás a DOGE coinjai kapcsán.

A Binance és a Tesla harcos üzengetése

Úgy tűnik, hogy a probléma magától nem oldódott meg, így a Binance kénytelen újraépíteni a DOGE tárcát platformján. Ehhez megkapnak minden segítséget a Dogecoin hálózatától, de valószínűleg még további egy hétig tart még a munka. Ez pedig már a Dogecoin egyik legnagyobb rajongójánál, Elon Musknál is kiváltott némi reakciót. Szokásához híven a világ egyik leggazdagabb embere Twitteren fakadt ki, betagelve a Binance fiókját és magát az igazgatót, Changpeng Zhaot is, rákérdezve, hogy vajon mi is történik a Doge ügyfelekkel a kriptotőzsdén. A Binance fiókja válaszolt is, hangsúlyozva, hogy technikai problémáról van szó, ami tényleg frusztráló.

Tesla Twitter

Viszont Musk is válaszolt megint, azt feszegetve, hogy a Binance-nek meg kellene védenie az ügyfeleit olyan problémáktól, amelyekről nem tehetnek. Ekkor jött a képbe CZ, avagy Changpeng Zhao is, aki először is elnézést kért a kellemetlenségekért és hangsúlyozta, hogy folyamatosan kapcsolatban vannak a Dogecoin fejlesztőkkel. Másrészt viszont belinkelt egy cikket is, amelyben egy Tesla szoftverhibáról volt szó még októberben. Ez a szoftverhiba közel 12 ezer amerikai Tesla modellnél okozott kommunikációs hibát. Ettől függetlenül azonban a nagy nevek sem vehetik el a fókuszt arról, hogy továbbra sem lehet kifizetést kezdeményezni DOGE tárcával a Binance kriptotőzsdéjén. És minimum még egy hétig ez így is marad a jelenlegi helyzet szerint.

Tesla

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.