A Bitcoin 29 000 dollár alatt, a kriptobálnák a Love Hate Inut veszik

A Bitcoin befektetőinek az elmúlt néhány hét nem volt könnyű, hiszen a népszerű kripto árfolyama jelentős volatilitást mutatott. Miután most mindenki azt figyeli, vajon képes-e a Bitcoin további erősödésre, vagy esés várható az árfolyamban, joggal merül fel a kérdés, hogy mibe érdemes a BTC helyett befektetni.

Írásunkban megvizsgáljuk, hogy milyen hatások befolyásolhatják a Bitcoin árfolyamát. Ezen túl pedig bemutatunk egy izgalmas alternatívát, amellyel jelentősen nagyobb haszonra lehet szert tenni.

Ha érdekel a Bitcoin jövője, vagy csak bővítenéd a portfóliódat, ezt a cikket mindenképpen érdemes elolvasnod.

Bitcoin árfolyam előrejelzés

Túlzás nélkül ki lehet jelenteni, hogy a kriptoszektor nehéz időszakon megy keresztül, mivel a lassan 6 hónapja tartó erősödési hullám lendülete lassulni kezdett.

Jelenleg a Bitcoin értéke némi gyengülésen ment át, és jelenleg 29 000 dollár alatt lehet beszerezni egy BTC-t. Az árfolyam az elmúlt 24 óra során 1.3%-ot esett, míg az előző 7 napban 3.4%-ot. A mostani gyengülés kifejezetten jelentős, hiszen ezzel egy hónap alatt mindössze 3.5%-ot tudott erősödni a BTC.

Ennek ellenére a Bitcoin továbbra is a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező érme, összesen 558 milliárd dolláros összértékkel, ami a teljes szektor 44%-át teszi ki. A kereskesési volumen április 19-én megugrott, 22.4 milliárd dollárra, ez azonban inkább az ezen a napon tapasztalt eladási hullámnak volt köszönhető.

A BTC/USD páros követi a Fibonacci spirált, és visszatért a 29 400 dollár alatti szinthez. Ez viszont akár pozitív hír is lehet, hiszen ahogy ábránkon is látható, a most formálódó doji gyertya a Fibonacci vonallal találkozva egy esetleges kitörést jelezhet. Ezt igazolja, hogy a magas eladási volumen lelassult, és hamarosan már a vásárlóké lehet a főszerep.

btc arfolyam

Ezt igazolja az RSI (Relatív Erősségi Index) illetve az MACD (mozgóátlag konvergencia-divergencia) értéke is. Mindkét érték arról árulkodik, hogy a Bitcoin jelenleg a túladott értéken mozog.

Technikailag jelenleg a legfontosabb árfolyamszint 29 000 és 29 800 között van. Abban az esetben, ha ezt a szinten sikerül a BTC-nek túllépnie, minden bizonnyal egy erősödést lehet majd látni. Ez pedig akár 31 000 dollárig is tarthat.

Ellenkező esetben viszont minden jel szerint a 28 000 dolláros árszintre fog visszatérni az árfolyam.

A Love Hate Inu tökéletes alternatíva a Bitcoinra

Mint ahogy azt a befektetők is látják, a Bitcoin árfolyama jelentős turbulenciának van kitéve. Úgy látszik, a kriptokereskedők továbbra is fokozottan óvatosak a népszerű kriptoval szemben.

Pontosan ezért érdemes lehet olyan projekteket keresni, aminél kisebb kockázat mellett jelentősen magasabb hozamot lehet elérni.

Amennyiben egy olyan projektet keresel, amivel a véleményedért cserébe profitot tudsz szerezni, vagy bővíteni szeretnéd a portfóliódat, esetleg csak imádod a mém érméket, a Love Hate Inut neked találták ki.

A Love Hate Inu fejlesztői minden jel szerint képesek lehetnek forradalmasítani a közvélemény-kutatás szektort a natív LHINU érmék segítségével.

ronaldoinu token love hate inu

A legfontosabb, amit már elöljáróban érdemes tudnod, hogy a Love Hate Inu előértékesítése hihetetlen sebességgel halad előre. Jelenleg a fejlesztőknek az LHINU érmék eladásából származó bevétele meghaladja a 4.8 millió dollárt.

Pontosan ezért lehet érdemes minél hamarabb csatlakoznod a projekthez!

A mostani, 5. előértékesítési szakasz során a kutyusos-szavazós tokeneket mindössze 0.000115 dollárért lehet megvásárolni. Azonban az előértékesítés végén, a listázáskor már 0.000145 dollárért lehet csak elérni az érméket.

Az érme várható értékével kapcsolatban pedig számos szakértő azon a véleményen van, hogy a listázást követően akár tízszeres profitot is el lehet majd érni a Love Hate Inuval.

A csatlakozáshoz nem kell mást tenned, csak a kriptotárcádat csatlakoztatni a magyar nyelven is elérhető weboldalhoz, majd kiválasztani a számodra ideális fizetési módot.

Ezt követően add meg, hogy mennyi LHINU-t szeretnél vásárolni, ellenőrizd az adataidat, majd kattints a vásárlás gombra.

Most akár 10 000 dollárt is nyerhetsz!

Ki nem állhatod, vagy éppen iszod minden szavát Andrew APEnek? A megosztó ex-harcos influenszerről most elmondhatod a véleményed, amivel ráadásul 10 000 dollárt is nyerhetsz.

A csatlakozáshoz pedig nincs szükséged semmilyen kriptotárca csatlakoztatásához, vagy befizetés elvégzéséhez, pusztán az e-mail címedet kell megadnod.

lhinu szavazas

Ha jól jönne a 3.4 millió forintnak megfelelő dollár és szeretnél csatlakozni, egyszerű dolgod van.

Látogass el a Love Hate Inu honlapjára, majd a főoldalon kicsit lejjebb görgetve kattints a „Vote now to win” gombra. Ezt követően add le a szavazatod, majd add meg az e-mail címedet, és már részese is vagy a játéknak!

Miért ennyire népszerű a Love Hate Inu?

A projekt sikere egyértelműen az egyszerűségében rejlik. A mém érmék látványvilága, illetve a közvélemény-kutatások hasznossága egy rendkívül barátságos és egyszerűen használható, mégis fontos ökoszisztémát alkot.

Dióhéjban a befektetők minimum 30 napra lekötik a birtokukban lévő LHINU érméket, majd a lekötési idő alatt részt vehetnek a Love Hate Inu oldalán elérhető szavazásokon. A lekötési idő végeztével pedig automatikusan megkapják jutalmukat.

Ugyan eleinte kizárólag az oldal fejlesztői tehetnek majd fel kérdéseket, idővel a felhasználók, sőt akár cégek is.

Utóbbi rendkívül fontos részét képezi az ökoszisztémának, több szempontból is. Egyrészt így a platform képes lesz hosszú távon, megbízható anyagi háttérrel működni. Másrészt a partnerek pontos és megbízható közvélemény-kutatásokat készíthetnek el, hiszen az eredmények befolyásolása a blokklánc-technológia miatt lehetetlen lesz.

Végezetül pedig a külső partnerek által létrehozott közvélemény-kutatásokkal a közösség tagjai a megszerezhető profiton felül különböző digitális és valós ajándékokhoz juthatnak hozzá.

A fejlesztők nem árulnak zsákbamacskát

A múltban sajnos számos olyan előértékesítésre volt már példa, amiben a fejlesztők az érme listázása után eladták az összes, rendelkezésükre álló tokent, majd faképnél hagyták a befektetőket.

Ezt a jelenséget szokás Rug Pullnak nevezni.

Ilyen azonban a Love Hate Inuval nem történhet meg. Pontosan azért, hogy a fejlesztők bebizonyítsák, hosszú távon elkötelezettek a projekttel kapcsolatban, a teljes LHINU tokenkészlet 90%-át az előértékesítés során meg lehet vásárolni.

lovehateinu eloertekesites

Más szóval, az irányítás a befektetőknél, és nem a fejlesztőknél lesz. A csapat tervei szerint a fennmaradó érmekészlet 10%-a elsősorban az oldal fejlesztésére, kormányzásra és marketingre lesz fordítva.

Utóbbival kapcsolatban a Love Hate Inu érdekessége, hogy olyan kérdésekről is lehet szavazni, hogy a fejlesztők hogyan költsék el a rendelkezésükre álló marketingre szánt összeget.

Vagyis a Love Hate Inu világában valóban minden irányítás a befektetők kezében lesz.

Amennyiben nem szeretnéd kihagyni az év legjobb projektjét, és még most, kedvezményes áron vásárolnál az LHINU érmékből, csatlakozz még ma!

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**