A bitcoin a legjobb megoldás a korrupció ellen, mondja Kiyosaki

A Gazdag papa, szegény papa híres szerzője kemény szavakkal illette Joe Biden amerikai elnököt és ismét a bitcoin befektetésre buzdít.

Mivel az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalások nem vezettek eredményre, a közgazdászok azon tűnődnek, hogy ez a helyzet egy hatalmas globális pénzügyi összeomláshoz vezethet, annak ellenére, hogy a politikusok még mindig azt állítják, hogy sikerül megoldaniuk a jelenlegi bankválságot, amely egyre több pénzügyi intézményre gyűrűzik át.

Robert Kiyosaki azonban nem hisz ebben az állításban, és arra buzdította a befektetőket, hogy az arany, az ezüst és a bitcoin felé forduljanak, hogy megvédjék magukat.

A republikánusok és a demokraták továbbra sem tudnak dönteni arról, hogy az USA emelje-e meg az adósságplafont, és továbbra is kérdéses, hogy az országnak sikerül-e kimászni a mostani nehéz gazdasági helyzetből. De még ha a két fél meg is állapodik, a világ legnagyobb gazdaságát komoly csapás érheti.

Lásd még: Irán csatlakozna a BRICS-hez, elege van a jelenlegi világrendből

Így a Gazdag papa, szegény papa című könyv szerzője, aki a jelenlegi világgazdaságról és annak kilátásairól alkotott pesszimista nézeteiről ismert, azt állította, hogy nem lesz “egyszerű menet”, annak ellenére, hogy Biden elnök nem aggódik.

Kiyosaki az ország korrupcióját is szóba hozta, amely szerinte a jelenlegi vezetők miatt kiemelkedő. Úgy véli, három olyan eszköz van, amelyet a befektetők megvásárolhatnak, hogy megvédjék magukat, és ezek egyike a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz, a bitconi.

Egy külön tweetben Kiyosaki Biden ellen szólalt fel, mondván, hogy a jelenlegi amerikai elnök a “legszenilisebb, legkorruptabb és leginkompetensebb” az ország történetében.