A Bitcoin bányászok értékesítése okozza az árfolyam esését?

  • 19
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Bitcoin és a kriptopiac többi része az elmúlt 24 órában intenzív konszolidációs rohamba keveredett, amely egy ‘bearish’ összeomlást követően alakult ki.

Sajnos nem úgy tűnik, hogy ezt bármilyen kitörés követné. Ugyanis a BTC ára most lefelé sodródik a 18 000 dolláros támogatási szint felé, amelyet az elmúlt napokban és hetekben erősen tartott.

Az egyik elemző azt is megjegyzi, hogy a bányászok közötti kereskedési aktivitást is a medve jellemzi, mivel sokan kezdtek megszabadulni BTC állományuktól.

A Bitcoin küzd a fellendülésért, miközben az eladási nyomás nő

A cikk írásakor a Bitcoin valamivel kevesebb, mint 3%-ot esett egy nap alatt. Így jelenlegi árfolyama 18 060 dollár körül alakul. Ez figyelemre méltó csökkenést jelent a legutóbbi csúcsokhoz képest, amikor elérte a 19 000 dollár alsó értékeit. Ez alig néhány napja történt.

A 19 000 dollár alatti törés az, ami eleve elindította ezt az egész mozgást. Ha ezt nem tudja az árfolyam leküzdeni, nagy esély van arra, hogy komoly veszteségek következzenek be a kriptovilágban.

A 18 000 dollár az a másik rövid távú támogatási szint, amelyet figyelni kell. Mivel az e szint alatti törés azt eredményezheti, hogy a kriptó tovább esik 17 600 dollár felé.

Bányászok értékesítése miatt van eladói nyomás

Egy on-chain elemző nemrégiben közzétett tweetjében kifejtette, hogy nagy a valószínűsége annak, hogy a Bitcoin a közeljövőben további elég erős eladói nyomással fog szembenézni a bányászoktól kiáramló készletek miatt.

Megjegyezte, hogy több nagy bányászcsoport kezdett el hatalmas mennyiségű kriptovalutától megszabadulni.

„Nyilvánvaló, hogy a bányászok ma sok BTC-t árulnak. Ez rövid távon nem jó jel.”

bányászok értékesítése

Attól függetlenül, hogy ez a bányászok értékesítése által generált tendencia fennmarad-e az elkövetkező napokban, komoly betekintést kaphatunk a Bitcoin elkövetkező napjainak alakulásába. A bányászok erős visszaesést idézhetnek elő, ha folytatják az értékesítést.

premik

Közel 10 éves IT tapasztalattal rendelkezek nagyvállalati fizetési rendszerek és fizetési megoldások fejlesztésében. A kriptók által képviselt érték mellett érdekel a mögöttes technológia is, és nagyon kíváncsi vagyok, hogyan épül egymásra a mainstream és a kriptovaluták világa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.