A szakértők szerint a Bitcoin (BTC) és a RenQ Finance (RENQ) indítja a 2023-as bikafutamot

A 2022-es medvepiac után, amely negatív hatással volt a kriptovaluták többségére, a top kriptoeszközök kezdik visszanyerni a lendületüket.

A következő bikafutam, amely jelentős áremelkedést hoz majd, 2023-ban kezdődik.

Az előrejelzések szerint a Bitcoin, mint legnépszerűbb kriptovaluta és a RenQ Finance (a legújabb DeFi jelenség) fogja elindítani ezt a bikafutamot.

A piaci elemzők és szakértők azt jósolják, hogy mindkét kriptoeszköz ára hamarosan emelkedésnek indul; a körülöttük lévő piaci hangulat is biztató, így mindkét kriptovaluta jó befektetési választás lehet az idei évre.

RenQ

Bitcoin (BTC)

A 2009-ben létrehozott Bitcoin, amelynek alkotója Satoshi Nakamoto álnéven továbbra is ismeretlen, a legszélesebb körben ismert kriptopénz.

A Bitcoin korlátlanul és függetlenül működik, és proof-of-work algoritmust használ. Egyszerre hálózat és digitális fizetőeszköz.

A Bitcoin (BTC) már több mint egy évtizede létezik, és hosszú élettartama és rugalmassága miatt a jövő potenciális befektetési lehetőségévé vált. A BTC maximális kínálata korlátozott, és fennáll a lehetősége annak, hogy az érméket elégessék, ami a szűkösség növekedéséhez vezethet, és potenciálisan növelheti a keresletet.

Véges kínálata és növekvő elfogadottsága miatt sokan úgy vélik, hogy a BTC idővel felértékelődhet. A ritkasága valódi értéktárolóvá teszi, és ahogy egyre többen ismerik fel ezt a tulajdonságát, a BTC iránti kereslet valószínűleg növekedni fog.

A BTC-t számos vállalkozás és nemzet használja fizetésre, továbbra is egyre nagyobb mértékben fogadják el a különböző folyosókon, és a szakértők úgy vélik, hogy ez fogja elindítani a következő bikafutamot.

>>>>> VÁSÁROLJ RENQ TOKENT ITT <<<<<

A RenQ Finance (RENQ) a szakértők választása a bikafutam beindítására

A RenQ Finance egy innovatív decentralizált pénzügyi platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy új eszközosztályokat és pénzügyi termékeket hozzanak létre blokklánc-alapú eszközökkel. A RenQ Finance autonóm okosszerződések alkalmazásával átláthatóságot, méltányosságot és biztonságot biztosít a felhasználók számára. Ez a platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes ellenőrzést tartsanak fenn eszközeik felett, és elkerüljék a pénzforgalmi problémákat.

A láncon belüli és láncon kívüli infrastruktúra kombinálásával a RenQ Finance megkülönbözteti magát más DeFi platformoktól, és intézményi, likvid és csúszásmentes kereskedést biztosít a DeFi közösség számára. Az off-chain megbízási könyvet összehasonlítva a hagyományos központosított örökös tőzsdékkel, amelyek lassabbak, a RenQ által használt aggregációs protokoll képes egyetlen kereskedelmi tranzakciót számos tőzsdén szétosztani, és számos forrásból likviditást kapni.

A RenQ által használt aggregációs protokoll különböző tőzsdékről szerez likviditást, és képes egyetlen kereskedelmi tranzakciót több DEX-en keresztül elosztani, hogy a legversenyképesebb árakat kapja. Az off-chain megbízási könyv gyorsasági előnyt kínál a hagyományos központosított örökös tőzsdékkel szemben.

A RenQ Finance nagy tőkeáttétele, nagy pozíciómennyisége és kis spreadje jelentősen csökkenti az automatizált árjegyzői modellek (AMM) spreadjeit. Ez lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy akár 100-szoros tőkeáttételt használjanak kereskedés közben. A platform irányítási portálja lehetőséged ad a felhasználók számára, hogy javaslatokat tegyenek a protokoll javítására. A RenQ Finance támogatja a láncok közötti átjárhatóságot is, ami lehetővé teszi a kommunikációt két, nagyrészt autonóm blokklánc között.

A felhasználók biztonsága érdekében a RenQ Finance kétfaktoros hitelesítési (2FA) biztonsági lehetőségeket kínál a kulcsok és eszközök védelmére. A platformot úgy tervezték, hogy a felhasználók számára olyan diverzifikált és befogadó környezetet biztosítson, ahol teljes ellenőrzést tarthatnak fenn eszközeik felett. Ez a funkció életképes alternatívát kínál a hagyományos központosított tőzsdékkel szemben, amelyek visszatartják a felhasználók tulajdonjogát.

>>>>> VÁSÁROLJ RENQ TOKENT ITT <<<<<

Összefoglalva, a RenQ Finance egy egyedülálló decentralizált pénzügyi platformot kínál, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy új eszközosztályokat és pénzügyi termékeket hozzanak létre, miközben az autonóm okos szerződések használatával fenntartják az átláthatóságot, a méltányosságot és a biztonságot. A platform magas tőkeáttétele, kis spreadje és nagy pozíciómennyisége vonzóvá teszi a kereskedők számára.

Emellett a RenQ Finance kormányzati portálja lehetővé teszi a közösség bevonását, a láncok közötti átjárhatósági funkciója pedig több lehetőséget biztosít a felhasználók számára az eszközcserére. Összességében a RenQ Finance életképes helyettesítője a hagyományos központosított tőzsdéknek, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy teljes mértékben maguk rendelkezzenek eszközeik felett.

A többi DeFi platformmal összehasonlítva a RenQ Finance kiemelkedik a hibrid infrastrukturális modelljével és a láncon kívüli megbízási könyvvel, amely sebesség- és likviditási előnyöket biztosít. Jelentős pozíciós volumene, kis spreadje és magas tőkeáttétele szintén vonzóvá teszi a befektetők számára. Emellett a platform irányítási portálja és a láncok közötti kompatibilitás a felhasználóknak szabadságot és kontrollt biztosít ahhoz, hogy hozzájáruljanak a platform fejlődéséhez.

Ami a RENQ tokent illeti, a következő bikafutás egyik vezető versenyzője lehet. A szakértők azt jósolják, hogy azok a korai befektetők, akik 2023-ban kihasználják a token előnyeit, nyereséges hozamokat fognak látni.

Kattints a RenQ Finance (RENQ) tokenek megvásárlásához

Látogass el az alábbi linkekre a RenQ Finance (RENQ) tokenről szóló további információkért:

Előértékesítés: https://renq.io

Fehér könyv: https://renq.io/whitepaper.pdf

***Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***