A Bitcoin Cash és az XRP tulajdonosai már a Pushd (PUSHD) felé kacsingatnak

A Bitcoin Cash (BHC) célja a Bitcoin hiányosságainak kijavítása. A kriptovaluta 2017-ben élesedett a bitcoin hard forkjaként azzal a céllal, hogy több tranzakció lebonyolítására legyen képes, olcsóbb és gyorsabb legyen, mint a bitcoin.

A Ripple (XRP) szoftvervállalat terméke az XRP főkönyv nyílt forráskódú protokoll. A tranzakciókat az XRP nevű token segíti, mely kriptográfiával biztosított tranzakciós eszköz.

Megingott a Bitcoin Cash (BHC) és Ripple (XRP)

Az elmúlt hét napban a Ripple (XRP) árfolyama 10,05%-kal beesett. Napi átlagos kereskedési volumene 49,24%-kal lecsökkent, így a kriptovaluták körében a 9. helyen landolt. A Ripple (XRP) tulajdonosai viharos héten vannak túl, s kezdenek más tokenek felé kacsingatni, amelyek alacsonyabb költségeket és nagyobb potenciális megtérülést kínálnak – ilyen lehet például a Pushd (PUSHD).

A Bitcoin Cash (BHC) az elmúlt hét napban 9,15%-os árfolyamcsökkenést tapasztalt. A coin helyezése a 46. helyre esett vissza 226 millió dolláros átlagos kereskedési volumennel, miután az előző héthez képest 22,94%-kal csökkent. A Bitcoin Cash (BHC) árfolyama és piaci értéke a cikk írásakor még mindig lejtmenetben van.

Miért lehet a Pushd (PUSHD) egy nagyszerű alternatíva?

Miután átment az auditáláson, a Pushd (PUSHD) – a web3 piactér natív érméje – az előértékesítés második szakaszába lépett. A Pushd (PUSHD) egy decentralizált kereskedelmi platform, ahol a felhasználók kriptopénzzel vásárolhatnak valós tárgyakat. A Pushd (PUSHD) vonzereje többek között abban rejlik, hogy az eladók árverésre bocsátják az árukat, és azonnali kifizetést kapnak kriptóban.

Az előértékesítés első szakasza után a befektetők megrohamozták a tokent, amelynek ára 0,035 dollárról 0,048 dollárra emelkedett. Mindez várható volt, hiszen az előértékesítésből származó token különböző jogokat biztosít a protokoll felett. Ha tehát birtokolsz PUSHD-t, abba is beleszólhatsz, hogy a protokollt érintő frissítések miként történjenek.

Más piactereknél a KYC folyamatot elvárják a biztonságos tranzakciókhoz. A Pushd (PUSHD) megszüntette ezt a folyamatot azzal, hogy a tranzakciós nyilvántartásokat mindenki számára elérhetővé tette, mivel a piactér blokkláncra épül. Ezért minden tranzakció nem csak megváltoztathatatlan, hanem biztonságos és sokkal gyorsabban feldolgozható.

Az elemzők a Pushd-t (PUSHD) egy potenciális blue chip kriptóként jelölték meg, annak robbanásszerű növekedési potenciáljának köszönhetően. Továbbá, a tokenek 700 napig zárolva vannak, ami hosszú távú biztonságot garantál a Pushd (PUSHD) tulajdonosainak. Befektetőként érdemes tehát még az előértékesítés 2. szakaszának vége előtt csatlakozni a Ripple (XRP) és a Bitcoin Cash (BHC) tulajdonosaihoz, akik már sávot váltottak és a Pushd (PUSDH) mozgalom hívei lettek.

A Pushd előértékesítésének további információiért látogass el a weboldalra.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***