A bitcoin erősödés folytatódni fog, állítja a szakértő


A bitcoin újra szárnyal, a teljes piaci kapitalizáció a 300 milliárd dollárt súrolja, az altcoinok, bár vegyesen, de követik a bitcoin mozgását. A bitcoin dominancia és rég látott magaslatokban, közel 50%-on áll. Egyesek szerint, ez csak a kezdet.

A múlt hónapban a bitcoin ára még >6 000$ alatt volt, jelenleg 8 173$. 24 órával korábban a BTC 5.94%-al ér többet a publikálás pillanatában és egyelőre nem tűnik fáradni. Jelen állások szerint nyilvánvaló, hogy a bitcoin szintet fog lépni és reméljük, az altcoinok tudják tartani a tempót.

Egyre több a pozitív hír és a szakértők azt sejtik, ez a kisebb rali egy sokkal nagyobb emelkedő mozgás megalapozója lehet.

A CNBC-nek nyilatkozva Brian Kelly, a BKCM LLC befektetési vállalat társalapítója és ügyvezetője, kijelentette, hogy ez valami sokkal nagyobb előszele. Kelly a külső intézményi befektetőket látja a bitcoin erősödés mögött, akik vélhetően pumpálják az árat felfele. És ugye ahogy egyre több befektetés áramlik a bitcoinba, úgy nő az ára.

Sokan vélik, hogy a különbséget azok fogják elhozni a kriptopénzpiacokra, akiknek a legtöbbjük van. Szerinte pontosan ez történik momentán.

Kelly a CNBC-nek a következőket nyilatkozta:

“A fogadott hívásaimból el tudom neked mondani, azok az emberek, akik decemberben ránéztek az árra és nem tetszett nekik, most jönnek vissza és mondják, oké, ez a dolog nem megy sehova. Meg kell értenünk mi ez. Hova passzol ez az eszközosztály a portfóliónkban?”

Hozzátette:

“Az adatbázisból az adatbank felé vezet az út. Ez azt jelenti – az interneten lévő adat értékes. Web 3.0 az új internet, egy fejlettebb internet. Hogyan küldesz értékes eszközöket egy nyílt hálózaton mint az internet, kriptopénzzel. Pontosan ezért kezdenek belépni az intézmények. Látják hogyan passzol a web 3.0 részvényportfóliójukba.”

Ahogy az intézményi befektetők rájönnek, hogy a bitcoin és a kriptopénzek fundamentális részét fogják képezni az új webnek, úgy fognak felfutni a befektetések is. Kelly szerint most indult meg a befektetési hullám és a mai erősödés csak egy kis példa a várható eseményekből. Természetesen ne szabad készpénznek venni a befektető szavait, de a mai bitcoin erősödés alapján valami beindult a felszín alatt.

Kövess minket a Facebookon és Instagrammon.

Van egy sztorid? Oszd meg velünk és megírjuk!


Crypto.com referral bankkártya MCO Card.png - Ne maradj ki

Balaxi

Dream. Fulfill. Repeat. Idealist. Digital.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.