A Bitcoin ETF bikapiacot hoz el, erre a 3 mémérmére érdemes figyelni

Az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet Bitcoin ETF jóváhagyása jelentős árfolyam-ingadozást okozott, amely kezdetben 44 200 dollárra csökkentette a bitcoin (BTC) árfolyamát, ami később közel 48 000 dollárig emelkedett, mielőtt 46 000 dollár körüli szintre esett vissza. E dinamika ellenére az altcoinok, különösen az Ethereum (ETH) lenyűgöző teljesítményt nyújtottak, és 20 hónapos csúcsot ért el, több mint 2600 dollárral.

Eközben az olyan mémérmék, mint az Apecoin (APE), a Floki Inu (FLOKI), a Samoyedcoin (SAMO) és a ScapesMania egyre nagyobb figyelmet kapnak a fejlődő kriptopénz-piacon.

ScapesMania: A kriptoszcéna új szereplője

A ScapesMania egy egyedülálló játék ökoszisztéma, amely két különböző közönséget szolgál ki. Az alkalmi játékosoknak magával ragadó élményt kínál, miközben a kriptorajongók számára lehetővé teszi, hogy élvezzék a projekt teljesítményének gyümölcseit, és aktívan alakítsák a jövőjét.

Sok kriptorajongó számára a ScapesMania már most a 2024-es és az azt követő évek egyik legfontosabb új projektjévé vált. A közösség izgatottsága nyilvánvaló, hiszen a projekt eddig több mint 4 158 000 dollárt gyűjtött össze sikeresen, kizárólag a tömeges/kiskereskedelmi hozzájárulásokból, és ez a szám naponta 46 000-127 000 dollárral növekszik.

Ha kiszámíthatóbb növekedésre vágysz, nézd meg közelebbről a ScapesMania ajánlatát. Az előértékesítés lehetőséget kínál a vásárlóknak, hogy kihasználják a korai befektetés előnyét, és hatalmas, 25%-os kedvezménnyel szerezzenek tokeneket. Az előértékesítés lezárta után a jegyzési ár érménként 0,1 dollár lesz, ami arra utal, hogy a korai vásárlók számára komoly jövedelmet hoz.

Ne feledd, hogy a kedvezmény nem tart örökké – az óra ketyeg, és minden érdeklődőnek, aki szeretné kihasználni ezt az ajánlatot, gyorsan kell cselekednie.

Scapesmania banner

Növekedési potenciál

A ScapesMania tokenomikai és egyéb jellemzőinek közelebbi vizsgálata betekintést nyújt abba, hogy miért lehet most az egyik legjobb altcoin, amit érdemes tartani. Az ökoszisztéma a 376 milliárd dolláros virágzó játékiparon belül működik, amely az előrejelzések szerint csak növekedni fog, és 2027-re eléri az 521,60 milliárd dollárt.

Továbbá, a ScapesMania tulajdonosok számos ösztönzőt vehetnek igénybe, beleértve a visszavásárlási, égetési és staking lehetőségeket. A korai vásárlók akár +107%-os bónuszokra is esélyt kaphatnak.

Az innovatív alapötlet, a lenyűgöző előértékesítési számok, a 100 000 dolláros ajándék és más pozitív szempontok azt sugallják, hogy a ScapesMania folytathatja nyerő útját. Így érdemes minél hamarabb beszállni.

> Csatlakozz elővételben kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<

Scapesmania Twitter promo

Csatlakozz a ScapesMania-hoz, és szabadítsd fel a még nagyobb nyereség lehetőségét az YHL376 kóddal! Szerezz több ScapesMania tokent ugyanazzal a költségvetéssel, köszönhetően a tekintélyes 10%-os bónusznak. Az ajánlat a cikk megjelenése után csak néhány napig lesz érvényes, úgyhogy siess!

Apecoin (APE): Pillantás a közelgő tokenkibocsátási eseményre

Az Apecoin (APE), a Bored Ape Yacht Club (BAYC) metaverzum fő kriptopénze több mint 5%-kal 1,38 dollárra ugrott, meghaladva az 507 millió dolláros piaci kapitalizációt. Az emelkedés a közelgő tokenkibocsátással kapcsolatos várakozásnak tulajdonítható, ami bikapiaci hangulatot tükrözi.

Ugyanakkor a jelentős számú Apecoin (APE) token piacra kerülése várhatóan változó hatással jár, potenciálisan növelheti az érdeklődést és az értéket, vagy a megnövekedett kínálat miatt rövid távú csökkenést okozhat.

Floki Inu (FLOKI): Tokenégetéssel gyors növekedés

A Floki Inu (FLOKI) figyelemre méltó, 600%-os növekedést tapasztalt a tokenégetési esemény révén, 24 óra alatt több mint 218 millió token megsemmisítésével. A Floki Inu (FLOKI) szándékos csökkentésének célja a tokenkínálat ellenőrzése, ami potenciálisan növeli minden egyes megmaradt token értékét.

A Floki Inu (FLOKI) jövőbeli sikere attól függ, hogy a csökkentett tokenkínálat mennyire igazodik a piaci kereslethez, mivel a folyamatos vagy felgyorsult égetési ráta potenciálisan tokenhiányt okozhat, és növelheti a tokenek értékét.

Samoyedcoin (SAMO): A Solana blokkláncon úttörő mémtoken

A Samoyedcoin (SAMO), az első mémtoken a Solana blokkláncon, egyedülálló marketing és közösség iránti elkötelezettségével tűnik ki. A Solana ökoszisztémához vezető Samoyedcoin (SAMO) hasznossága viszonylag korlátozott más digitális valutákhoz képest.

Árképzési tendenciáit a Solanán belüli megkülönböztetett pozíciója befolyásolja, gyorsabb tranzakciókat és növekedési potenciált kínál. A Samoyedcoin (SAMO) jövőbeli pályája a Solana blokklánc szélesebb körű elfogadottságához és teljesítményéhez kötődik.

Következtetés

A spot bitcoin ETF-ek közelmúltbeli jóváhagyása az Egyesült Államokban kulcsfontosságú momentum a kriptopiac számára, amely a kriptovaluták hozzáférhetőségének és legitimitásának új korszakát nyitja meg. Ez a fejlemény nem csak a bitcoin számára jelent áldást, hanem a szélesebb kriptopiacon is, beleértve a mémérméket és altcoinokat is, hiszen egy potenciális bikás rali előkészítését is jelenti.

Ezen érmék közül a ScapesMania különösen figyelemre méltó. Ígéretes előértékesítési szakaszával és játékkal kapcsolatos koncepciójával hívja fel magára a figyelmet.

Weboldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***