A Bitcoin ETF-ek helyett a Tradecurve Markets-re fókuszálnak a befektetők

Az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) szeptember elején elhalasztotta a döntéshozatalt egy sor Bitcoin ETF-fel kapcsolatban. Az optimista várakozások azonban, melyek szerint a tőzsdén kereskedett alapok 2024-ben jóváhagyásra kerülhetnek, nem igazán mozgatták meg a kriptovaluta befektetők fantáziáját. A jelenlegi adatok szerint a piaci szereplők többsége a Tradecurve Markets potenciáljára fókuszál – mutatjuk, miért.

A piac reakcióija a spot Bitcoin ETF-re

A Bitcoin ETF egy tőzsdén kereskedett alap, mely fontos szerepet játszhat a mainstream elfogadás növelésében és a potenciális befektetői kör bővítésében. A szakértők és a kriptovaluta elemzők többsége egyetért abban, miszerint már nem kell sokat várni, hogy a SEC zöld utat adjon a Bitcoin ETF-eknek. Vannak azonban, akik úgy vélik, hogy a piaci szereplők inkább meghátráltak, és az eseményt várva egyáltalán nincsenek optimista hangulatban. Vezető elemzők szerint a kriptopiac drámaian alulértékeli a potenciált, amellyel ezek a pénzügyi eszközök rendelkeznek. Mindezt Vetle Lunde, a norvég Arcane Research kriptoadatelemző cég vezető elemzője is kihangsúlyozta. Szerinte sokan nem veszik észre ennek a történelmi eseménynek jövőbeni hatását – hosszú távon azonban a mérleg nyelve a bikák javára fog billenni.

A bitcoin árfolyama hagyományosan hajlamos arra, hogy egy ilyen volumenű esemény bekövezte előtt beárazza azt. Éppen ezért egyesek arra következtetnek, hogy a piac már beárazta a bitcoin ETF-ek elfogadását, és annak valódi hatása hosszú távon lesz csak érezhető – különösen akkor, amikor az intézmények is beszállnak a buliba. A tőzsdén kereskedett alapok ugyanis egy új kaput nyithatnak meg az intézményi befektetők számára, ami hosszabb távon magasabbra pumpálhatja a bitcoin árfolyamát.

Mire számítanak az intézményi befektetők?

A piaci hangulat elapadása ellenére az intézményi befektetők optimistán állnak a bitcoin jövőjéhez. Az amerikai JPMorgan Chase bankcsoport szerint a bitcoin árfolyama 45 000 dollár lesz 2024-ben. De vannak, akik sokkal magasabbra lőnek: a Pantera Capital kriptobefektetési cég által közzétett tanulmány szerint a bitcoin felezés hatására az árfolyam megütheti a 148 ezer dolláros szintet is. A Standard Chartered, az Egyesült Királyság egyik vezető bankja szintén optimistán áll a jövő évhez; elemzői szerint ugyanis 120 000 dolláros bitcoinra számíthatunk.

A Tradecurve Markets már most megmozgatta a befektetők fantáziáját

Az on-chain adatok szerint a bálnák nagy mennyiségű TCRV tokent halmoznak fel.

A Tradecurve Markets egy feltörekvő hibrid tőzsde, amelynek célja, hogy a decentralizált és a centralizált pénzügyek előnyeit egy platformon egyesítse. A befektetők ugyanis több problémával szembesülnek a hagyományos tőzsdék használata közben: ilyenek például a magas kereskedési díjak, a korlátozott eszközök vagy az alacsony likviditás. A Tradecurve Markets arra hivatott, hogy megoldja ezen problémákat, és a kriptovalutákkal való kereskedés mellett elérhetővé tegye többek között a részvények és az ETF-ek vásárlását is. Mindemellett a platform anonim kereskedési lehetőséget biztosít felhasználói számára, így a kereskedők KYC eljárás nélkül regisztrálhatnak a weboldalra. Ennek köszönhetően a regisztráció is gyerekjáték – mindössze az e-mail címedet kell megadnod, és már is belevetheted magad a kereskedés világába. Jó hír továbbá, hogy a platform letisztult felületén a profi kereskedők mellett a zöldfülű befektetők is szerencsét próbálhatnak az automatizált kereskedési botokkal.

A Tradecurve az előértékesítés során már 5,7 millió dollárt gyűjtött össze. Natív tokenjét, a TCRV-t jelenleg mindössze 0,025 dollárért lehet megvásárolni. Egyes elemzők kifejezetten optimisták a Tradecurve Markets jövőjével kapcsolatban. Az előrejelzések szerint a TCRV tokenek értéke akár 50-szeresére is emelkedhet az előértékesítés ideje alatt.

További információkért a TCRV kapcsán kattints az alábbi linkekre:

Weboldal: https://tradecurvemarkets.com/

Előértékesítés: https://app.tradecurvemarkets.com/sign-up

Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***