A Bitcoin felezése után a SOL és TON befektetők a Kelexo felé fordulnak

A Bitcoin felezése után a Solana (SOL) és Toncoin (TON) befektetők új utakat keresnek, hogy maximalizálják a kriptopiaci nyereségüket. A Solana és a Toncoin befektetők a Kelexo (KLXO) felé fordulnak a hitelezési nyereségekért 10-szeres megtérülést várva.

Eközben sok más kriptorajongó is komoly lépéseket tesz, hogy biztosítsa a helyét a Kelexo előértékesítésében, amíg a lehetőség elérhető. Ugyanis el akarják kerülni, hogy a jövőben megbánják, hogy lemaradtak róla, ha a várt exponenciális hozamok a közeljövőben valósággá válnak.

A Bitcoin bikapiaci momentuma folytatódik

A Bitcoin árfolyama ismét megugrott, és megközelítette a 70 000 dolláros határt, és erőt mutat a további felfelé irányuló mozgáshoz. Crypto Jelle, egy ismert kriptoszakértő bullish jövőt jósol a Bitcoin számára rövid távú célként 82 000 dollárt tűzve ki. Rámutatott, hogy a Bitcoin nemrég újra tesztelte a 2021-es csúcsokat, visszapattant, majd ismét kitörhet.

Jelle szerint a Bitcoinnak már csak egy akadályt kell leküzdenie, mielőtt megkezdheti a versenyt az új csúcsok felé, aminek a célja a 71 500 dollár fölé való kitörés és ott maradás lenne. Történelmileg a felezési események is jelentős hatással voltak a Bitcoin árfolyamára. Ha az idei feleződés követi a múltbeli trendeket, a Bitcoin ára heteken belül 82 000 dollárig emelkedhet.

A Solana (SOL) jelenlegi árfolyam-elemzése

Az órás grafikonon a Solana (SOL) árfolyama emelkedik, miután áttörte a 170,14 dolláros helyi támaszszintet. Ha a napi sáv az ellenállási szint közelében vagy fölött zár, az emelkedő lendület fennmaradhat, és potenciálisan elérheti a 180 dolláros zónát. A kereskedőknek érdemes szemmel tartaniuk a korábbi 175,5 dolláros csúcsot is a nagyobb időkeretben. Egy e szint felett záró gyertya további felfelé irányuló mozgást jelezhet az elkövetkező napokban a 185$-190$-os terület felé.

A középtávú perspektívát tekintve a Solana árfolyama inkább medvésnek, mint bikának tűnik, mivel közel van a támaszszinthez. Ha a Solana vevők nem tudják tartani a 170 dolláros átmeneti szintet, korrekcióra kerülhet sor, amely az 150-160 dolláros tartományt tesztelheti. Ez a forgatókönyv a hónap végéig érvényes marad, ami a Solana potenciális volatilitását és áringadozását jelzi a közeljövőben.

Toncoin airdroppal jutalmazza az aktív mémérmék kereskedőit

A Toncoin Alapítvány nemrég azzal került a címlapokra, hogy 300 000 Toncoint (TON) osztott szét az aktív mémérme kereskedők között. A körülbelül 2,19 millió dollár értékű airdrop olyan felhasználókat célzott meg, akik aktívan részt vettek a mémcoin kereskedésben olyan platformokon, mint a DeDust és a Ston.fi. Ahhoz, hogy a kereskedők jogosultak legyenek az airdropra, március 4. és április 10. között tranzakciókat kellett végrehajtaniuk ezeken a platformokon, miközben a pontgyűjtés érdekében fehérlistás mémcoinokkal is kereskedtek.

A résztvevő mémcoin kereskedők tárcánként akár 90 ingyenes Toncoint is nyerhettek. A méltányosság és az integritás megőrzése érdekében azonban a Sybil-címeket kizárták a pillanatfelvételből, így biztosítva, hogy csak a törvényes felhasználók kapják meg az airdrop tokeneket. Érdekes módon az airdrop bejelentése egybeesett azzal, hogy a TON ismét megdöntötte minden idők legmagasabb árfolyamát (ATH): az árfolyam 24 óra alatt több mint 14%-ot ugrott, és elérte a 7,65 dolláros tokenenkénti árfolyamot.

A befektetők a Kelexo (KLXO) felé fordulnak a hitelezési nyereségek miatt

Hitelhez jutni a hagyományos bankoktól nehéz lehet. Általában sok pénzt kérnek, és rengeteg űrlapot kell kitölteni. Emellett nagyon szigorú szabályaik vannak, különösen akkor, ha eddig nem voltál jó a pénz visszafizetésében, vagy ha a hiteltörténeted nem túl jó. Néha a brókerek is közreműködnek, ami még lassabbá teszi a dolgokat. De most a Kelexo (KLXO) mindezt megváltoztatja. Könnyebbé válik a hiteladás és a kölcsönzés a digitális valuta segítségével.

A Kelexo segítségével nem kell napokat várni a tranzakciókra, és nincs KYC-ellenőrzés. A Kelexo gyorsabbá és olcsóbbá teszi a kölcsönzést és felvételt, mint a hagyományos módon. A díjak alacsonyabbak, és mindent azonnal el lehet intézni. És mivel minden a blokkláncon történik, minden tranzakció biztonságos és átlátható. Jelenleg a Kelexo az előértékesítés 2. szakaszában van, és minden egyes token ára 0,05 dollár. A tokenekből csak korlátozott mennyiség áll rendelkezésre.

Tudj meg többet a Kelexo (KLXO) előértékesítéséről, ha ellátogatsz a weboldalra itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***