Jack Dorsey cége új Bitcoin-tárcát dobott a piacra

A markáns formájú, tenyérnyi méretű eszköz megbízható helyreállítási lehetőségeket ígér.

A Block nevű fizetési rendszerekkel foglalkozó vállalat tegnap dobta piacra a Bitkey nevű, nem letéteményes Bitcoin-tárcáját. A kőszerű, hatszög alakú kriptotárcát most először azok az ügyfelek kapják meg, akik tavaly előrendelték a terméket.

A Bitkey lehetővé teszi a felhasználók számára Bitcoin tárolását és a privát kulcsok feletti ellenőrzést, ellentétben a harmadik fél által ellenőrzött online kriptotárcákkal.

A tárca az amerikai Coinbase kriptotőzsdével és a Cash App fizetési alkalmazással is integrálva van. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók a tárca és a szoftver segítségével közvetlenül a két platformon keresztül vásárolhatnak BTC Price BTC Price .

A Block új Bitkey Bitcoin-tárcája. Kép: Block.

A Bitkey integrálódik a felhasználó telefonjába, de a vállalat szerint ha valaki elveszíti a készülékét és a Bitkey pénztárcáját, akkor is léteznek eszközök a pénzeszközök visszaszerzésére.

Fontos, hogy ügyfeleink teljes mértékben kontrollálhassák Bitcoinjukat. Ez azt jelenti, nyugodtak lehetnek, hogy soha nem veszítik el a hozzáférésüket a pénzükhöz.

-található a honlapon.

A Bitcoin-tárcák bonyolultak lehetnek, különösen a hidegtárcák, amelyek offline állapotban tartják a befektető kriptovalutáját. A digitális érmék ilyen módon történő tárolásához a felhasználóknak meg kell őrizniük és védeniük kell a privát kulcsukat – egy 12 vagy 24 szavas jelszót. Ha a privát kulcsok elvesznek, a pénzösszegek is elveszhetnek.

A 150 dolláros Bitkey kizárólag fiat valutával vásárolható meg hagyományos hitel- vagy bankkártyával. A Block – korábbi nevén Square – fizetési vállalat áll egyébként a népszerű mobilalkalmazás, a Cash App mögött, amelyet Bitcoin vásárlására és eladására lehet használni.