A Blaston futó AI alapú hozam-aggregátor berobbanása milliomosokat hoz létre jövőre

A kriptopiac most medvefázisban van, de éles eszű szakértők máris bikás indikátorokat észlelnek. Ezek egy közelgő fellendülésre utalhatnak, amely a Bitcoint új rekordmagasságokba repítheti. Ebben a légkörben felpezsdül a vadászat az olyan rejtett kriptogyöngyszemek után, amelyek exponenciálias nyereséget ígérnek és új kriptomilliomosokat hozhatnak létre.

Minden nap új kriptoprojektek sokasága jelenik meg, amelyek mind a potenciális befektetők figyelméért kiáltanak. A verseny intenzív, mégis néhány, robusztus koncepcióval és magas hasznossággal rendelkező pályázó egyértelműen kiemelkedik a mezőnyből. A befektetők most a jelentős növekedési potenciállal rendelkező feltörekvő projektekre összpontosítanak.

Az egyik ilyen kiemelkedő projekt a CYBRO. A token előértékesítése közelít a lenyűgöző 1 millió dolláros határhoz, és felkeltette az iparág nagyágyúinak, köztük az Ethereum bálnáknak a figyelmét. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogy ez az innovatív projekt miért keltette fel a befektetők érdeklődését.

Mi az a CYBRO?

A CYBRO, egy élvonalbeli DeFi platform, amely forradalmasítja a befektetési környezetet azzal, hogy biztonságos és jövedelmező kereseti lehetőséget kínál a kezdő és tapasztalt befektetők számára egyaránt. Mint hozamaggregátor platform, a CYBRO fejlett mesterséges intelligencia eszközöket használ a hozamok optimalizálása érdekében. A Blastra épül, az egyetlen olyan Layer-2 megoldásra, amely magasabb hozamot biztosít az ETH és a stabilcoinok számára, lehetővé téve, hogy a befektetők teljes mértékben kihasználják e blokklánc egyedi jellemzőit.

A jelenleg előértékesítési fázisban lévő CYBRO gyors növekedést mutat, még úgy is, amikor a bevett kriptovaluták ellenszéllel szembesülnek. A projekt már közel 1 millió dollárnyi finanszírozást gyűjtött össze.

Még nincs CYBRO tokened? Szerezd meg őket MOST!

Miért érdemes befektetni a CYBRO-ba?

A CYBRO gyorsan több mint 4000 befektetőt vonzott a token előértékesítésé során, ami egy élénk és hűséges közösséget hozott létre. Íme, miért:

Vonzó kedvezmény: A CYBRO jelenleg mindössze $0,025, és most vonzó, 58%-os kedvezményt kínál, mielőtt 0,06 dolláron belistáznák a tőzsdén. A korai vásárlók lenyűgöző, 140%-os megtérülést érhetnek el.

Korlátozott ajánlat: Mivel az előértékesítés során a tokenkínálatnak mindössze 21,5%-a áll rendelkezésre, és több mint 25 millió CYBRO tokent már eladtak, a lehetőség korlátozott és nagyon keresett.

Magas profitpotenciál: Elemzők szerint a CYBRO akár 1200%-os nyereséget is hozhat, ami a nagy kriptovaluták korai befektetői által tapasztalt robbanásszerű növekedésre emlékeztet.

Célozd meg az 1,200%-os nyereséget a CYBRO-val

A csábító ajánlóprogram vonzza a nagybefektetőket

Az előértékesítésben résztvevők felhatalmazása és a hozamok megerősítése érdekében a CYBRO egy csábító ajánlóprogramot vezetett be. Ez 12%-os jutalékot kínál a közvetlen ajánlott befektetők tokenvásárlásai után, valamint 3%-ot a másodszintű és 2%-ot a harmadszintű ajánlott befektetők után. Ezenkívül minden új csatlakozó dupla CYBRO pontokat kap az első befizetésénél, ha egy referral kódot használ. A július 15-ig aktív programban heti USDT jutalomosztás szerepel.

Továbbá az előértékesítés során legalább 1000 dollárt lekötő befektetők jogosultak heti Ethereum (ETH) jutalmakra, amelyek a TGE-t követően azonnal kivehetők. Ez a vonzó ajánlat máris felkeltette neves befektetők figyelmét. Köztük van egy ETH bálna, aki elkezdte felhalmozni a CYBRO tokeneket, hogy jelentős pozíciót biztosítson ebben az ígéretes projektben.

Miért keltette fel a kriptobálnák figyelmét a CYBRO?

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belüli változatos befektetési stratégiáival vonzza a kriptobálnákat, amelyek konzervatív és magas hozamú lehetőségeket egyaránt kínálnak.

A CYBRO-t kiemelkedővé tevő fő jellemzők a következők:

AI innovációk és felhasználóbarát design. A CYBRO mesterséges intelligenciát használ a felhasználói preferenciák és kockázati profilok alapján személyre szabott befektetői portfóliók létrehozására. Egyszerű, átlátható felülettel rendelkezik zökkenőmentes kriptotranzakciókkal. A jövőbeni funkciók közé tartozik az AIBroker, egy befektetési chatbot, valamint az egyszerű DeFi és CeFi integrációt biztosító One-Click Investment.
Átláthatóság és biztonság. A CYBRO átesett az Assure DeFi és a Certik biztonsági ellenőrzésén, és 81 feletti biztonsági pontszámot ért el. A Blast Explorer és a CoinGecko listáján is szerepel, ami növeli a láthatóságot. A csapat havi irányítási jelentéseket készít, és a platform integritásának biztosítása érdekében 25 000 dolláros Bug Bounty programot tart fenn.
A CYBRO token hasznossága. A CYBRO egyszerre kormányzási és hasznossági token, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy szavazzanak, kamatot szerezzenek a stakingen keresztül, és részt vegyenek airdropokban is. További előnyök közé tartozik a készpénzvisszatérítés, a kedvezményes kereskedési és hitelezési díjak, valamint a befektetések védelmét szolgáló biztosítási programhoz való hozzáférés.
Elkötelezett közösség. A CYBRO 15 000 fős közösségét az X-en, Discordon és Telegramon keresztül tájékoztatja. A rendszeres frissítések és ösztönzők, mint például az ingyenes tokenek ajándékozása, elősegítik a rendkívül aktív felhasználói bázis mobilizálását. A teljes CYBRO kínálat 5%-át a legjobb felhasználók jutalmazására fordítják.

Következtetés

A CYBRO a legmodernebb mesterséges intelligencia technológiáival és felhasználó-központú megközelítésével komoly hullámokat fog vetni a DeFi szektorban. A projekt jelentős figyelmet kapott egy Ethereum bálnától, erős közösségi támogatást szerzett, és elismerő szavakat kapott az iparági szakértőktől. A CYBRO meggyőző lehetőséget kínál a nagy növekedési kilátásokat megcélzó és többmilliós vagyonok felhalmozását célzó befektetők számára. A folyamatban lévő előértékesítés egyedülálló esélyt kínál a korai alkalmazóknak a jelentős hozamra. Mint mindig, befektetés előtt itt is alapos elemzés és gondos kockázatértékelés ajánlott.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***