A Chainlink és a Stellar befektetői izgatottan várják a Raffle Coin előértékesítését

A Raffle Coin előértékesítése iránti lelkesedés egyre nagyobb magasságokba tör, ahogy a Chainlink és Stellar befektetői egyre nagyobb érdeklődést mutatnak. Számukra a Raffle Coin nem csupán befektetés, hanem lehetőség egy úttörő projektben való részvételre, amely alapjaiban változtathatja meg, hogyan tekintünk a blokklánc hálózaton zajló nyereményjátékokra.

Chainlink: A robosztus integrációk a tulajdonosok kedvencei

A Chainlink egy decentralizált oracle hálózatként működik, amely intelligens szerződéseket köt össze a valós világ adataival, így növelve a blokkláncok funkcionalitását a biztonságos adatkezeléssel. Ez a tulajdonság nélkülözhetetlen a különféle összetett szerződések végrehajtásához a blokklánc hálózatokon. A LINK a Chainlink ökoszisztéma natív tokene, amely a halózat működtetőinek jár kompenzációként az adatok lekérése, formázása és a hálózat integritásának fenntartása érdekében.

Jelenleg a Chainlink körülbelül 14,66 dolláron cserél gazdát, a piaci kapitalizációja pedig megközelítőleg 8,61 milliárd dollár. Az elmúlt 24 órában a kriptovaluta ára enyhén, 0,1%-kal csökkent, azonban az elmúlt hét nap során 7,1%-os növekedést mutatott. A Chainlink ára korábban elérte a 52,88 dolláros csúcsot, de jelenleg jelentősen alacsonyabban kereskedik.

A Stellar befektetői széleskörű blokklánc használatot keresnek

A Stellar a gyors és költséghatékony határokon átnyúló fizetések elősegítésére összpontosít. Elődjétől, a Ripple-től eltérően, a Stellar célja, hogy megkönnyítse a pénzügyi tranzakciókat az alulfoglalkoztatott rétegek számára. Ezáltal hivatott elősegíteni a pénzügyi inklúziót, még inkább az egyéni felhasználók és kisvállalkozások igényeire összpontosítva, szemben a nagy intézményi banki megoldásokkal. A Stellar konszenzus mechanizmusa lehetővé teszi a tranzakciók gyors és hatékony feldolgozását 3-5 másodpercen belül, jelentősen megelőzve a hagyományos banki rendszereket.

Jelenleg a Stellar Lumens körülbelül 0,114 dolláron cserél gazdát, ára enyhe ingadozásokat mutat a különböző kriptovaluta platformokon. A Stellar piaci kapitalizációja körülbelül 3,29 milliárd dollár, ami megerősíti jelenlétét a kriptopiacon.

A Stellar közössége tökéletesnek látja a Raffle Coin-t. Az előértékesítés új megoldásokat ígér a blokklánc használatára a nyilvános részvétel és pénzügyi inklúzió terén, amelyek ideáljait a Stellar befektetői különösen fontosnak tartanak.

A Raffle Coin forradalmasítja a kripto nyereményjátékok piacát

A Chainlink és a Stellar befektetőinek támogatásával a Raffle Coin készen áll arra, hogy forradalmasítsa a kripto nyereményjátékok piacát. A projekt célja, hogy olyan átláthatóságot és elkötelezettséget vezessen be, amilyet még soha nem láttunk ezen a területen, a Chainlink oracle technológiájának és a Stellar pénzügyi hálózatának technológiai támogatásával.

A Raffle Coin egy megbízható platform, amely lehetőséget nyújt arra, hogy akár luxuscikkeket is nyerj. A platform likviditása véglegesen le van zárva, és a csapattagok tokenjei két évre vannak zárolva, így biztosítva a befektetéseid biztonságos tárolását. Eközben a luxusnyeremények lehetősége izgalmasabbá teszi a befektetési folyamatot. A Raffle Coin tökéletes választás azok számára, akik a biztonságot a luxus élményével szeretnék ötvözni.

Az első szakasz előértékesítése csupán 0,020 dolláros belépési áron érhető el. Ez a platform méltányolja a képességeidet és izgalmas sorsjátékokat kínál, így minden egyes perc számít. A szakértők szerint decemberre akár 50-szeres exponenciális növekedés is várható. Ez lehet a te lehetőséged egy sokkal jutalmazóbb játékélmény felé.

Tudj meg többet arról, mit kínál a Raffle Coin előértékesítése itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***