A ChatGPT Bitcoin ralit jelez előre a harmadik negyedévre – Melyik altcoint érdemes megvenni előtte?

A bikafutam és az altcoin szezon már a láthatáron van, csak egy szívdobbanásnyira a berobbanástól. Az általános piaci hangulat továbbra is nyugodt és várakozó. A ChatGPT szerint a Bitcoin jelentős árfolyamralira készül a harmadik negyedévben. Az altcoinokkal még mindig alacsony szinteken kereskednek, ami kiváló lehetőséget kínál a befektetők számára. A piaci környezet azt sugallja, hogy ezek a radar alatti eszközök az egekbe szökhetnek, ahogy a kriptoszektor felforrósodik. Ez a cikk feltárja, hogy mely altcoinok állnak jelentős növekedés előtt, és olyan betekintést nyújt, amely jelentős nyereségpotenciálhoz vezethet.

A CYBRO előértékesítése elérte az 1 millió dolláros mérföldkövet: Ez egy páratlan befektetési lehetőség

A CYBRO felkeltette a kriptobálnák figyelmét, mivel exkluzív tokenjének előértékesítése gyorsan 1 millió dollár fölé emelkedik. Ez az élvonalbeli platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

Az iparági szakértők szerint 1200%-os ROI-t is elérő CYBRO token most mindössze 0,025 dolláros elővételi áron már elérhető. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt már a nagy tapasztalattal rendelkező bálnák és influenszerek figyelmét is felkeltette, ez pedig erős bizalomra enged következtetni.

Egy újabb fejlemény részeként a CYBRO egy csábító ajánlóprogramot vezetett be, amely július 15-ig érvényes. Ez 12%-os jutalékot kínál a közvetlen ajánlott befektetők tokenvásárlásai után, valamint 3%-ot a másodszintű és 2%-ot a harmadszintű ajánlott befektetők után. Ezenkívül minden új csatlakozó dupla CYBRO pontokat kap az első befizetésénél, ha egy referral kódot használ. A július 15-ig aktív programban heti USDT jutalomosztás szerepel.

A CYBRO tokenek birtokosai kedvező staking jutalmakban, exkluzív airdropokban, jelentős cashback-ben, csökkentett kereskedési díjakban és erőteljes biztosítási programban vehetnek részt.

Mivel az előértékesítés során már a teljes tokenkészlet 21%-a elkelt, ideje kihasználni ezt a nagyszerű lehetőséget. Az összesen 25 millió tokent értékesítő projekt korai befektetői természetesen részesednek a platform bevételeiből, mely teljesen egyedi a millió lehetőség közül.

>> Csatlakozz a Cybro-hoz, és törekedj a jövőbeni 1200%-os hozamra! <<

Az Ethereum készen áll a kitörésre ahogy a bikák erőt gyűjtenek

Az Ethereum árfolyama 3308 és 3584 dollár között mozog. A bikák erős ellenállóképességet mutatnak, bár az ETH az elmúlt héten három százalékos, ebben a hónapban pedig közel tíz százalékos kisebb eséssel szembesült. Ennek ellenére az érme hat hónapos, több mint 44%-os emelkedése erős növekedési potenciálra utal. A 3196 dollár körüli támaszszint és a 3749 dollár közeli ellenállás kulcsfontosságú. Ha az ETH át tudja törni a második ellenállási szintet 4026 dollár közelében, akkor jelentősen feljebb kerülhet.

Solana a bika szemét célozza meg: SOL át tudja törni az ellenállási szinteket?

A Solana árfolyama 120,65 és 144,14 dollár között mozog, ami ígéretesnek tűnik a bikapiacon. Az érme az elmúlt hónapban enyhe visszaesést tapasztalt, de az elmúlt hat hónapban még mindig sikerült egy stabil emelkedést elérnie. A legközelebbi ellenállási szint 159,66 dollárnál van, egy áttörés tovább tolhatja az árfolyamot, megcélozva a második ellenállási szintet 183,15 dollárnál. Ez körülbelül 27%-os emelkedést jelentene a jelenlegi legmagasabb ponthoz képest.

Az Avalanche emelkedni fog: A bikák felkészülnek a ralira?

Az Avalanche (AVAX) tokennel jelenleg 22,69 és 28,90 dollár között kereskednek, és a jelek a bikafutam felé hajlanak. A 10 napos egyszerű mozgóátlag kényelmesen ül 28,17 dolláron, valamivel a 27,51 dolláros 100 napos átlag felett, ami a közelmúltbeli felfelé irányuló lendületre utal. A legutóbbi egyhavi, több mint 21%-os csökkenés ellenére az AVAX az elmúlt héten több mint 10%-ot erősödött. A legközelebbi ellenállási szintek 32,71 és 38,91 dollárnál vannak, ezek áttörésével az AVAX körülbelül 40%-kot emelkedhet a jelenlegi tartományból. A relatív erősségi index közel 58-as értéken áll, ami nagyobb vételi érdeklődést jelez.

XRP felmelegedés: Bikák vagy medvék irányítanak?

Az XRP token jelenleg 0,46 és 0,51 dollár között árazódik, ami a fellendülés jeleit mutatja. Bár az elmúlt héten, hónapban és hat hónapban is csökkenést mutat, a 0,47 dolláros 10 és 100 napos mozgóátlagok körül mozog. A bikáknak érdemes figyelniük a 0,54 dolláros ellenállási szintet, mivel ennek áttörése az XRP-t 0,59 dollárig tolhatja, ami körülbelül 15%-os emelkedést jelentene. Ezzel szemben a kulcsfontosságú támasz 0,44 dollárnál van, ami alatt a következő szint 0,39 dollár. Tekintettel az 52 körüli RSI-re és a 49 körüli sztochasztikus mutatóra, az XRP se nem túladott, se nem túlvett, ami egy kiegyensúlyozott piacot jelez, és készen áll a potenciális felfelé irányuló mozgásra.

Konklúzió

Bár az ETH, a SOL, az AVAX és az XRP mutatott némi potenciált, rövid távon várhatóan szerény lesz a nyereségük. A CYBRO viszont ígéretes befektetésnek tűnik. A 2024 második negyedévére tervezett első megjelenése egyedülálló lehetőséget kínál a CYBRO számára. A korai befektetők csatlakozhatnak a CYBRO token előértékesítéshez, és kedvező feltételek mellett szállhatnak be a projektbe. Ez az új versenyző a DeFi térben jelentős növekedési és hozamlehetőséget kínál.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***