A ChatGPT hatalmas áremelkedést jósol ezeknél az altcoinoknál májusban, ne hagyd ki!

Az új trendek és a kifinomult adatelemzés bizonyos kriptovaluták esetében májusban jelentős nyereségre utalnak. A 2024-es bikafuttatás már eddig is kifejtette hatását: néhány kevésbé ismert érme ára jelentősen növekedett. A szakértők most a piac potenciális mozgatórugóira fordítják figyelmüket, és figyelemre méltó áremelkedést jósolnak. Lássuk, mely altcoinok múlhatják felül az elvárásokat, és miért van nyüzsgés a közelgő rallyjuk körül.

A BlastUP token várhatóan 1000%-kal fog megugrani az év végére

A BlastUP az utóbbi időben nagy figyelmet kapott, mivel elég nagy potenciállal rendelkezik ahhoz, hogy a kriptovaluta ipar egyik legerősebb szereplőjévé váljon. Ez az úttörő Blast launchpad már több mint 12 000 aktív felhasználót vonzott magához.

A BlastUP folyamatos előértékesítése óriási siker, eddig több mint 5 millió dollár gyűlt össze. A BlastUP tokent a kriptós szakértők a kriptovaluták rejtett drágakövének tekintik, amely az év végéig 1000%-kal emelkedhet.

>> Ragadd meg a BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segít a kriptovaluta startupoknak a gyorsabb növekedésben, és abban, hogy többet keressenek. Ahogy a BlastUP menetel előre, továbbra is elkötelezett amellett, hogy globális központot hozzon létre a Blast közössége számára. A BlastUP gyorsan terjed, ami az ökoszisztéma minden résztvevője számára előnyös.

A BlastUP 2026-ig tartó ütemterve AI által vezérelt eszközök és egy közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A platform egyik sarokköve, a BlastUP token többszintű IDO bevezetésekhez, stakelési jutalmakhoz és exkluzív hűségelőnyökhöz biztosít hozzáférést.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

A Render bullish trendet mutat, jelentős árugrással

A Render (RNDR) érme erős ármozgást mutat. Az elmúlt héten 34,85%-kal nőtt az értéke, valamint 1 hónapos viszonylatban 11,37%-os, illetve 6 hónapos szinten pedig lenyűgöző, 356,24%-os növekedésről beszélhetünk. Jelenleg az árfolyam 7,84 és 10,96 dollár között mozog. A növekvő tendencia nyilvánvaló, ahogy közeledik az első jelentős, 12,04 dolláros ellenállás. Az árváltozások bullish fázist jeleznek, olyan technikai mutatókkal, mint az 56,41-es RSI és a 70,82-es Stochastic, amelyek szintén ezt a kilátást támogatják. Ha a lendület folytatódik, a Render további ellenállásokat tesztelhet.

Az Aptos (APT) küzd a felfelé irányuló lendületért

Az Aptosnál (APT) 8,49 és 9,64 dollár közötti áringadozásokról beszélhetünk. Míg egy kis visszapattanás esetén a 10,05 dolláros ellenállással kacérkodhat, jelenleg lefelé irányuló nyomással szembesül, ami a bikafuttatás bizonytalanságát jelzi. Az elmúlt héten az APT árfolyama körülbelül 1,37%-kal csökkent, az elmúlt hónapban pedig 32,07%-os csökkenést tapasztalhattunk. Ennek ellenére az APT hat havi viszonylatban 20,94%-ot erősödött. A jelenlegi mutatók arra utalnak, hogy az APT korrekciós fázisban van, a 10 és 100 napos átlagok pedig bizonytalanságra utalnak. Ha nem sikerül áttörnie az ellenállási szinteket, akkor visszatérhet a 7,74 dolláros vagy akár 6,58 dolláros támaszhoz. Az RSI és a Stochastic számai ezt a bizonytalanságot tükrözik, nincs sem erős vásárlási, sem eladási lendület.

Celestia árelemzés: egyenletes emelkedés vagy lefelé sodródás?

A Celestia (TIA) figyelemre méltó utat tett meg, jelenlegi ára 9,18 és 11,05 dollár között mozog. A legközelebbi ellenállási és támasz szintek 11,86 dollárnál illetve 8,12 dollárnál vannak. Ha az elmúlt időszakot nézzük, a TIA az előző héten körülbelül 0,57%-os enyhe csökkenést, a múlt hónapban pedig 19,28%-os csökkenést tapasztalt. Ugyanakkor a rövid távú ingadozások ellenére az érme értéke az elmúlt hat hónap során lenyűgöző mértékben, 309,47%-kal emelkedett. A technikai mutatók lefelé irányuló nyomásra utalnak: az RSI 40 alatt, és a MACD pedig medvés tendenciát mutat. A TIA jelenlegi ármozgása a legutóbbi csökkenések után korrekciós jellegűnek tűnik.

A Jupiter volatilis mozgást tapaszal a piaci fluxus közepette

A Jupiter árfolyama az elmúlt hónapokban erősen hullámzó aktivitást mutatott. Az árfolyam az alacsonyabb 0,91 dolláros tartományról 1,16 dollárra nőtt, ami lenyűgöző, 12,87%-os heti növekedést jelent. Azonban nem minden zöld; havi szinten az árfolyam 20,34%-kal csökkent, ami némi piaci tétovázást jelez. Visszatekintve az elmúlt hat hónapra, a tulajdonosok figyelemre méltó, 3659,99%-os értéknövekedést tapasztaltak. A közelmúltbeli visszaesés ellenére az érme mozgása inkább impulzív jellegűnek mondható, túllépve az átlagos szintet. A jelenlegi 0,75 dolláros támasz és az 1,26 dolláros ellenállás mellett a Jupiter árfolyama magasabb értékeket tesztelhet, ha továbbra is fenntartja a lendületét.

Összegzés

A ChatGPT elemzése azt mutatja, hogy bár az RNDR, az APT, a TIA és a JUP esetében némi áremelkedés tapasztalható, rövid távú potenciáljuk a BlastUP-hoz képest korlátozott. A BlastUP innovatív koncepciójának és a Blast ökoszisztémában betöltött szerepének köszönhetően jelentős potenciállal rendelkezik. Ez a BlastUP-ot vonzó lehetőségként pozícionálja azok számára, akik ki akarják használni a jelenlegi bikafuttatást a kriptopiacon.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***