A ChatGPT megnevezte azokat a kriptovalutákat, amelyek nagyot mehetnek a mostani bikafutam során

Felfokozott a hangulat a kriptopiacon, mivel a szakértők a bitcoin (BTC) hullámzását követően jelentős altcoinralit jósolnak. A közelgő bikafutam jövedelmező lehetőségeket kínál a kereskedők és a rajongók számára. A ChatGPT segítségével tekintsük át, milyen jövő várhat az egyes projektekre.

ScapesMania: A nagy debütálás

Egy sikeres, 6,125 millió dollárt összekalapozó előértékesítést követően közel 18.400 tulajdonosa van már a projekt tokenjeinek, és több mint 60.000-es közösséggel büszkélkedhet. A ScapesMania tőzsdei debütálása a PancakeSwapen történt. Az első kereskedési napon MANIA/WBNB és MANIA/USDT likviditáspárok mutatkoztak be, a közösségi kereslet alapján pedig az USDT volt a fő likviditási forrás.

A tulajdonosok száma az első 24 órában 18.410-nél állandósult, a kereskedési volumen pedig elérte a 2,26 millió dollárt. A ScapesMania azonnal leuralta a DEXTools Hot Pairs listáját.

A játékökoszisztéma úttörő megközelítése

Nem tudod, mi az a ScapesMania? Íme a lényeg: ez egy mindenki számára elérhető játékökoszisztéma, ahol a játékosok magával ragadó élményekbe merülhetnek, miközben a tulajdonosok a DAO-n keresztül befolyásolják projekt jövőjét.

A ScapesMania kedvező pozíciókkal rendelkezik a jelenlegi bikafutam során fellendülő alkalmi játékiparban. Sokak szerint készen áll arra, hogy kihasználja a piaci hullámokat.

Miért érdemes a ScapesManiával tartani?

Kíváncsi vagy, hogy miért beszél most mindenki a ScapesManiáról?

Fejtsük meg a vonzerejét:

  • A $MANIA tokenomikája gondosan kiegyensúlyozott a cliffnek és a vestingnek köszönhetően. A strukturált vesting ütemterv úgy került kialakításra, hogy fenntartsa az egyensúlyt a kereslet és a kínálat között.
  • A $MANIA token egy governance token a fejlődő DAO-ban, és játékbeli valutaként működik a kísérleti játékprojektben. A közösség tagjai stake-elhetik a kriptovalutát, illetve részt vehetnek különféle tevékenységekben, így szerezve belőle még többet.
  • A tőzsdei bevezetés után szilárd promóciós stratégiát alkalmaznak. A csapat bebizonyította marketinges rátermettségét, ami a több mint 6 millió dolláros előértékesítési sikerben, a több mint 20.000 tulajdonosban, az aktívan növekvő, több mint 60.000 fős közösségben és a több mint 75.000-es átlagos havi forgalomban nyilvánul meg.
  • A projekt okosszerződése megkapta a BlockSafu jóváhagyását, ami a platform biztonság iránti elkötelezettségét mutatja.
  • A ScapesMania egyre nagyobb teret nyer a jelentős kriptoplatformokon, amit a terület elismert influencerei is alátámasztanak.

Az előttük álló út

A ScapesMania vezető szerepet tölt be az alkalmi játékok területén azáltal, hogy a piaci igényeket kiszolgáló, a játékosokat szem előtt tartó ökoszisztémát működtet. Stratégiailag nem elhanyagolható tény, hogy egy olyan ágazatban működik, amely az előrejelzések szerint 2027-re egy 19,12 milliárd dolláros iparág lesz.

Miután a csapat túllépett a kezdeti célokon, most a termékcélokra fókuszálhatnak, amit a 2023-ban rangos díjakat elnyert fejlesztőkkel való partnerség is segít.

Sven, a ScapesMania vezérigazgatója elmondta: „Mint tudjuk, az ambiciózus célok eléréséhez egy képzett csapat meglehetősen fontos. Már most láthatjátok, mennyire képzett és hatékony az elindításon dolgozó csapatunk. Egyidejűleg dolgozunk a terméken. A fejlesztőcsapat megerősítését is kiemelten kezeljük.”

Közösségi bizalom

A kriptoközösség valódi ScapesMania-lázban ég, a közös jövőkép és az aktív részvétel miatt lelkesen csatlakoznak is. A projektre még a bálnák is felfigyeltek, mivel egyes befizetések a 20.000 dollárt is meghaladják. A projekt a hűséges közösségnek köszönheti sikerét, és szívből jövő háláját fejezi ki.

Csatlakozz a ScapesMania mozgalmához

A ScapesMania az alkalmi játékipar növekedése közepette indította be rakétáit. A stabil tőzsdei bevezetés utáni árral és a robusztus kezdeti támogatással a coin rugalmasnak bizonyulhat, míg a jövőbeli pályája a közösség erejétől, a fejlesztési mérföldkövektől és a hatékony marketingtől függ – olyan területektől, amelyekben a ScapesMania eddig is kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Miért várnál tovább? Ne habozz – szerezd meg a $MANIA tokenjeit a PancakeSwap-en most.

>> Csatlakozz az akcióhoz a PancakeSwap-enMANIA/WBNB, MANIA/USDT <<<

Immutable X (IMX): a Web3 játékplatform

Az Immutable X (IMX) egy vezető Web3-játékplatform, amely az NFT-kre és a játékon belüli tranzakciókra összpontosít. Komoly stratégiai partnerségei vannak, és a zéróismeretes Ethereum Virtual Machine platform elindítása miatt is kiemelkedő.

Az árfolyam-előrejelzések szerint 2024-ben 4,10-4,92 dollárra, 2025-ben pedig 6,89 dollárra emelkedhet. A hosszú távú előrejelzések szerint 2030-ra akár a 19,84 dolláros árfolyam sem kizárt. A szabályozási akadályok és a piaci bizonytalanságok továbbra is kihívást jelentenek a jövőbeli siker szempontjából.

Starknet (STRK): dinamika a bevezetés után

A Starknet (STRK) árfolyama a bevezetés után jelentős esést szenvedett el az airdropvadászok és az Ethereum infrastruktúrával foglalkozó Nethermind eladásai miatt. A befektetők ennek ellenére továbbra is optimisták a fellendülés és a jövőbeli teljesítmény tekintetében.

Az előrejelzések szerint a Starknet (STRK) 2024-ben elérheti a 2,84 és 4,50 dollár közötti árfolyamot, 2025-re optimistább előrejelzés szerint 17,88 dolláros, 2030-ra pedig 27,66 dolláros árfolyam várható – a közelmúltbeli volatilitás és a piaci kihívások ellenére.

Jupiter (JUP): fellendülés a közösségi kezdeményezés hatására

A Jupiter Work Groups (JWGs) kezdeményezés jelentősen megdobta a Jupiter (JUP) árfolyamát. A projekt célja a közösségen belüli együttműködés és a skálázhatóság javítása. A Jupiter Work Groups (JWGs) kezdeményezésre adott nem régi reakcióhullám a befektetők és az érdekeltek növekvő optimizmusát jelzi.

Összegzés

A ChatGPT már kiválasztotta a legjobb altcoin tippjeit. Ezeknek pontossága természetesen megkérdőjelezhető, egyesek viszont mindenképp tanulságosnak és érdekesnek találhatják. Ezek közül a kriptovaluták közül a ScapesMania főként ígéretes növekedési potenciáljával emelkedik ki, különösen a tőzsdei bevezetés lenyűgöző teljesítménye után.

Weboldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***