A ChatGPT szerint ezekbe a tokenekbe érdemes befektetni

A piac meredeken esik, ami lehetőséget kínálhat az alacsonyabb áron történő befektetésre. A helyzetet a ChatGPT is értékelte. Több olyan alulértékelt kriptovalutát emelt ki, amelyek jelentős nyereséget érhetnek el. Mivel a piac potenciális fellendülésre számíthat, ezeknek a lehetőségeknek az azonosítása kulcsfontosságú a befektetők számára. A cikk bemutatja a ChatGPT választásait, és betekintést nyújt abba, hogy mely kriptovaluták állhatnak a várható bikafutás élén.

A BlastUP az év végére akár 1000%-kal is emelkedhet

A BlastUP előértékesítése hatalmas érdeklődést váltott ki a globális kriptovaluta-rajongók körében, köszönhetően a neves szakértők elismerésének. A projekt már több, mint 12 ezer befektetőt nyert meg, a BLP tokenek árfolyama pedig hamarosan az egekbe szökhet!

A BlastUP folyamatban lévő előértékesítése hatalmas sikert arat. Eddig rövid idő alatt több mint 5 millió dollárt gyűjtöttek össze. A BlastUP tokent sok szakértő egy rejtett gyöngyszemnek tartja, amely az év végére akár 1000%-kal is megugorhat.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne <<

A BlastUP a startupoknak segít a gyorsabb növekedés és a nagyobb nyereség elérésében. A projekt, továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett. Ennek köszönhetően a BlastUP gyorsan teret nyerhet az ökoszisztémában, minden résztvevő javára.

A BlastUP útiterve 2026-ig terjed. Tervben van az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetése, ami tovább gazdagíthatja az ökoszisztéma képességeit.

A platform sarokkövét jelentő BlastUP token hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a tétjuttatásokhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, vagy a rakéta nélküled fog felszállni! <<

Lassult a NEAR Protocol lendülete

A NEAR Protocol (NEAR) árfolyama a közelmúltban 6,38 és 7,68 dollár között ingadozott. Annak ellenére, hogy az elmúlt hat hónapban lenyűgöző, 287,98%-os emelkedést ért el, az elmúlt hónapban 18,87%-os csökkenést mutat. A NEAR jelenleg lefelé irányuló nyomással szembesül, és az értéke mind a 10 napos (5,99 dollár), mind a 100 napos (6,73 dollár) átlag alatt van. Az érme mozgása korrekciós tendenciát tükröz, ahogy a 8,31 dolláros ellenállási szinttel küzd. A gyengébb momentum mutatók, mint például a 35,67-es RSI szerint a NEAR tesztelheti az 5,71 dolláros támaszt, még mielőtt újra erőre kaphatna.

A SEI legutóbbi ingadozása

A Sei jelenleg 0,53 és 0,67 dollár között mozog. A közelmúltban 22,42%-os egyhetes és 39,70%-os egyhavi csökkenést produkált. Az elmúlt hat hónapban azonban az érme 347,98%-ot ugrott. Közvetlen ellenállással 0,75 dollárnál nézhet szembe, a támasz pedig 0,47 dollárnál található. A következő jelentős ellenállás és támasz szintek 0,88 és 0,33 dollárnál vannak. Az alacsony 24,29-es RSI és a 4,04-es sztochasztikus mutatóval a Sei mozgása inkább korrekciósnak tűnik.

Az Aptos (APT) árfolyamának előrejelzése

Az Aptos árfolyama az elmúlt héten több mint 13%-ot esett, az elmúlt hónapban pedig, több mint 50%-ot. Ennek ellenére az érme az elmúlt hat hónapban közel 27%-ot emelkedett. Jelenleg 8,13 és 10,12 dollár között mozog, és próbálja áttörni a 11,26 dolláros ellenállást. Ha az árfolyam esik, akkor 7,27 dollár közelében találhat támaszt. A mutatók arra utalnak, hogy az érme mozgásai az emelkedések és a csökkenések keveredését mutatják. Úgy tűnik, hogy az Aptos árfolyama a korrekció fázisában van.

A Celestia árelemzése

A TIA az elmúlt hat hónapban 287,69%-os emelkedést ért el, annak ellenére, hogy az elmúlt héten 22,18%-ot, az elmúlt hónapban pedig 34,63%-ot esett. A jelenlegi árfolyam 9,23 és 11,56 dollár között ingadozik. A token értéke jelenleg mind a 10 napos (9,41 dollár), mind a 100 napos (9,80 dollár) átlag alatt van. Ez egy esetleges korrekciós mozgásra utalhat, amit bizonyít az RSI 47,06-os értéke is. A TIA-nak azonban még mindig van tere a növekedésre. Az ellenállási szintek 13,07 dollárnál, majd 15,39 dollárnál várakoznak. Ha esésnek indul, akkor 8,41 dollárnál találhat támaszt, a másik biztonsági háló pedig 6,08 dollárnál található.

Következtetés

Az olyan kriptovaluták, mint a NEAR, SEI, APT és TIA talán kevesebb lehetőséget kínálnak a BlastUP-hoz képest. A 2024-es bikafutás elérkeztével a befektetői figyelem a szilárd koncepcióval rendelkező, növekedést ígérő projektek felé fordulhat. A BlastUP ebből a szempontból kiemelkedhet, az egyedi megközelítése és a Blast ökoszisztémába való integrációja miatt. A jellemzők azt sugallják, hogy a tárgyalt lehetőségek közül talán ez rendelkezhet a legnagyobb ETH Price ETH Price növekedési potenciállal.

Oldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***