A CODI Finance Solana DeFi ökoszisztéma IDO-t jelentett be

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

2021. november 11. – Miután november 14-éig kitolta a zártkörű értékesítést és megemelte a befektetők bekerülési árfolyamát, a CODI Finance egyben párhuzamosan november 7-én elindította az IDO-ját (initial DEX offering), hogy így gyorsítsa a CODI platform elindulását.

A CODI IDO 2021. november 7-én indult és a teljes CODI (33 000 000) tokenkínálat 10%-a kerül értékesítésre. Szemben a zártkörű értékesítéssel, az IDO során értékesítésre kerülő CODI tokenek ára 0.04$ dolláron indul, és azonnal feloldásra kerül. Az IDO a CODI IDO Launchpadján kerül megrendezésre, ezzel demonstrálva más projektek számára is, hogy mire számíthatnak, ha a CODI-n listázzák a dappjukat.

A CODI egy decentralizált ökoszisztéma, amely az első rétegű Solana blokkláncon fut. Felhasználóbarát felülettel és számos szolgáltatás bevezetésével javítja a felhasználói élményt a kriptovaluta kereskedés során. A CODI egy DEX platformot hoz létre, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy digitális eszközöket utaljanak a tárcák között, kriptovalutákkal kereskedjenek, gyorsan skakelhessenek, piaci likviditását biztosíthassanak, illetve maximálisan kihasználhassák a Solana hálózati kapacitásokat. A CODI a következő hónapokban egy decentralizált hitelezési és hitelfelvételi protokoll bevezetését is meghirdette.

A platform célja, hogy túlteljesítése az iparágban elfogadott szabványokat, az ügyfélközpontúság és a kreatív megközelítés ötvözésével a DeFi ökoszisztéma meghatározó entitásává kíván válni.

Integráció a Chainlinkkel és a Solanával

A CODI frissen integrálta magát a Chainlink hálózatba, amivel magas minőségű árfolyam feedhez jut, ezáltal biztosítva, hogy az olyan szolgáltatások, mint az IDO pool és a stake pool biztonságos és megváltozhatatlan marad. A Chainlink segíteni fog a CODI ökoszisztémának abban, hogy többrétegű védelmet építsen ki a lehetséges rendszerhibák és támadások ellen. Mivel a Chainlink az egyik legmegbízhatóbb orákulum megoldás az iparágban, ez az integráció hatalmas lökést jelent a CODI Finance növekedésének. A Chainlink az egyik vezető orákulum szolgáltató, amely eddig dollármilliárdokat gyűjtött nagy volumenű DeFi projektek számára. A Chainlink számos DeFi projektet segített abban, hogy ne váljanak hirtelen halál (flash crash), tőzsdei kimaradások és más fenyegetések áldozataivá.

A szemfüles befektetők felismerték, hogy a Solana képes felzavarni a kriptovaluta piacok monopolisztikus és bürokratikus hatalmi struktúráját. A Solana blokklánc páratlan biztonságot, villámgyors tranzakció sebességet és jóval alacsonyabb utalási költségeket kínál, ezzel nyitva meg a DeFi-k új éráját. A hálózata folyamatosan és konzisztensen növekszik. Elsimertségét a mögöttes cég gyors innovációs képességének tudhatjuk be. Ezentúl jelentős számú felhasználó áramlott a hálózatára, mivel továbbra is stratégiai intézkedések implementál, ezzel is tovább növelve a felhasználók és az érdeklődők bizalmát.

A zártkörű értékesítés meghosszabbítása

Az elmúlt hetekben kapott pozitív visszajelzéseknek hála a projekt meghosszabbította az október 31-én zárul zártkörű értékesítését november 14-ig. A jelentések szerint a CODI számításai szerint a projekt tőzsdei listázásakor legalább 99 millió dollár CODI tokent, az az a teljes 330 milliós CODI tokenkínálat 30%-át fogja szétosztani.

Végső gondolatok

Az IDO egy decentralizált finanszírozási modellt jelent, amely átláthatóságot és nyitottságot teremt a blokklánc alapú projekteknél. Az ICO-khoz képest fényévekkel transzparensebbek. Az IDO egy pozitív manőver a CODI részéről, de ettől még aludni kell pár hónapot, hogy kiderüljön, vajon a CODI képes lesz-e teljesíteni a DeFi szektorban kitűzött célját. Ha többet szeretne megtudni a projektről, kezdje el követni a projektet;

Korábbi cikk: CODI Finance: Teljes DeFi ökoszisztéma

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***

Guest Post

I #HODL BTC to survive Apocalypse.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.