CODI Finance – Teljes DeFi ökoszisztéma

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A legújabb decentralizált tőzsde, amely lehetővé teszi, hogy a pénzügyi ötletek valósággá váljanak.

CODI Finance áttekintése

A CODI Finance egy teljesen nyílt, decentralizált ökoszisztéma három egyedülálló megoldással, köztük egy nem-helyettesíthető token (NFT) piactérrel, egy decentralizált tőzsde (DEX) platformmal és egy láncokon átívelő Initial DEX Offering (IDO) launchpad-del. A protokoll a Solana blokkláncra épül, biztosítva, hogy a decentralizált pénzügyi (DeFi) ajánlatok biztonságosak, nagymértékben skálázhatók és interoperábilisak legyenek.

A Solana-alapú, mindenre kiterjedő DeFi protokoll célja egy olyan progresszív ökoszisztéma kiépítése, ahol a felhasználók gyorsabban és olcsóbban juthatnak DeFi termékekhez a Solana ökoszisztémán belül.

CODI, a többcélú ökoszisztéma

Ahogy fentebb említettük, a CODI ökoszisztéma három fő jellemzővel bír, amelyek a teljes DeFi térben előnyt biztosítanak a protokollnak a legtöbb platformmal szemben. Az alábbiakban a protokoll egyedi kínálatát ismertetjük.

NFT piactér művészek és gyűjtők számára

A CODI egy NFT-piactér elindítását tervezi, amely lehetővé teszi a gyűjtők és a művészek számára, hogy könnyen és biztonságosan kereskedjenek az NFT-kkel. Továbbá a Solana blokklánc használata biztosítja, hogy a protokoll igénybevétele ne okozzon aggodalmat, már ami a lassú tranzakciós időt és a magas gas díjakat illeti úgy, mint az Ethereum blokklánc esetében. A felhasználók a CODI-n hatékony NFT-kereskedelemre számíthatnak, beleértve a digitális eszközöket is.

A CODI NFT piacra lépése javítani fogja az NFT ökoszisztéma növekedését és fejlődését a Solana-n és más hálózatokon is. Röviden, a protokoll a Solana hálózatát kívánja használni, hogy a felhasználóknak hatékony és zökkenőmentes NFT-piacot kínáljon rendkívül alacsony gas díjakkal és gyors tranzakciós sebességgel.

CodiSwap DEX

A CodiSwap a CODI ökoszisztéma natív DEX-e, amely a Solana blokkláncra épül, hogy gyors tranzakciókat és alacsonyabb költségeket biztosítson a felhasználók számára. A CodiSwap, akárcsak az NFT piactér, hamarosan elérhető lesz. Ez egy teljesen decentralizált csereplatform, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek azt, hogy virtuális tokeneket váltsanak/cseréljenek, kriptovalutákkal kereskedjenek, tárcák közötti átutalásokat hajtsanak végre, kriptoeszközöket stakeljenek, és biztosítsák a piaci likviditást.

IDO Launchpad

Az egyébként COPadnak nevezett CODI IDO launchpad a Solana-alapú ökoszisztéma egyik kulcsfontosságú eleme. Az IDO launchpad engedélyt ad a kriptoprojekteknek arra, hogy tokeneket adjanak el a bevezetésük előtt.

Más launchpadokkal ellentétben, amelyek nem elérhetőek mindenki számára, a CODI launchpadet bárki igénybe veheti. Lényegében a CODI célja egy teljesen decentralizált IDO launchpad létrehozása, ahol bárki bármikor befektethet. Ezen túlmenően a DeFi projektek a launchpadet arra fogják használni, hogy hatékonyabban gyűjtsenek forrásokat az elkötelezett befektetőktől.

A protokoll egy automatizált jutalmazási rendszer bevezetését is tervezi, hogy minél több DeFi rajongót ösztönözzön arra, hogy likviditást biztosítson a launchpadon lévő projekteknek.

A CODI token

A CODI token a protokoll natív kriptopénze, amely az ökoszisztémát, köztük a CodiSwapot is működteti. A token egy SPL-alapú eszköz, és a protokoll irányítói tokenjeként szolgál a közösség által vezérelt ökoszisztéma kiépítéséhez.

A CODI tulajdonosai képesek lesznek stakelni a vagyonukat, és további jövedelemre tehetnek szert a kereskedési díjakból. A protokoll úgy alakította ki a stakelési szintjeit, hogy az egyszerű legyen minden felhasználó számára. Így a felhasználók könnyedén igényelhetik a stakelés után járó jutalmakat.

A különböző stakelési szintek a stake összegével és az éves százalékos hozammal (APY) a következők:
Bronz szint: Stake összege < 2000 CODI 4,8% APY-val
Ezüst szint: Stake összege < 30000 CODI 6,4% APY-val.
Arany szint: Stake összege < 225000 8,5% APY-val
Gyémánt szint: Stake összege < 300000 9,6% APY-val
Kihívó Szint: Stake összege < 500000 11,5% APY-val

A CODI-ért cserébe minden egyes stakelő xCODI-t kap. Ez megmutatja, hogy mennyit stakeltél, és felhasználható mind az eredeti stake összeg, mind a hozam meghatározásához. Minden szelvény tulajdonosnak esélye lesz arra is, hogy további szelvényeket vagy egyéb nyereményeket nyerjen. A nyerési esélyeidet a birtokodban lévő szelvények száma határozza meg.

Ezenkívül az xCODI felhasználható az irányításhoz és egyéb ösztönzőkhöz, amíg a CODI stakelve van. Az ökoszisztémánkban okosszerződéseket fognak alkalmazni az általános megállapodás és az átláthatóság megteremtésére.

Néhány információ a tokenről:

Token neve: Codi Finance
Blokklánc: Solana
Szerződés: TBA
Ticker: $CODI
Token szabvány: SPL

Teljes kínálat: 330,000,000
Csapat és tanácsadók: 82,500,000 (25%)
Termékfejlesztés: 82 500 000 (25%)
Műszaki kutatás: 49,500,000 (15%)
Alkalmazottak és műveletek: 66,000,000 (20%)
Tartalék: 49,500,000

Zártkörű értékesítés és IDO

A CODI zártkörű értékesítése jelenleg is zajlik, amint azt a Twitter oldalán bejelentette, és november 14-én ér véget. Emellett a protokoll november 7-én indítja el az IDO-t.

“Csak egy emlékeztető a jelenlegi zártkörű értékesítésről. Győződj meg róla, hogy mindent tudsz a CODI-ról. Látogass el a codi.finance oldalra, vagy lépj kapcsolatba az értékesítési csapattal a [email protected] e-mail címen, ha részt szeretnél venni”tweetelte a CODI október 27-én.

A tweet értelmében a felhasználóknak a CODI weboldalát kell felkeresniük, vagy a [email protected] e-mail címen kell kapcsolatba lépniük az értékesítési csapattal, ha részt szeretnének venni a folyamatban lévő zártkörű értékesítésen.

A CODI Finance a Chainlinkkel lett integrálva

A láncok közötti IDO-poolok, a határidős protokoll és a stakelési poolok biztosítása érdekében a CODI Finance integrálta a Chainlink Price Feeds-t. A Chainlink az iparág vezető decentralizált oracle hálózata a DeFi-ben, és a partnerség segít biztosítani a CODI IDO-pooljain a tisztességes piaci árfolyamokat. A CODI október 27-én a Mediumon és a Twitteren keresztül erősítette meg az integrációt.

“Ez az a pillanat, amire mindannyian vártatok! Az elmúlt hónap során megerősítettük a kapcsolatunkat a @Chainlinkkel. Az Oracle megoldásait integráljuk a Dex Launchpad protokollunkba” – tweetelte a CODI.

A CODI Finance célja, hogy a vezető, láncokon átívelő, decentralizált IDO launchpad legyen a feltörekvő DeFi projektek számára. A Chainlink Price Feeds integrálása hatalmas lépés e cél elérése felé.

“Az IDO launchpad pooljaink biztosításához szükségünk van arra, hogy hozzáférjünk az új eszközárakhoz, amelyek közvetlenül a láncon érhetők el, rendkívül megbízható módon. Továbbá a tisztességes piaci eszközáraknak az összes kereskedési környezetből származó, volumennel súlyozott átlagot kell tükrözniük. Ezért szükségünk volt egy oracle-ra, amely off-chain aggregált áradatokat szerez be, és azokat on-chain biztosítja, hogy az alkalmazásunk felhasználhassa” – magyarázta a CODI a Chainlinkkel való integrációjának fontosságát október 27-én a Mediumon keresztül.

Az integrációval kapcsolatos összes részletet a blogjukon olvashatod el.

Miért a CODI Finance?

A CODI egy olyan progresszív ökoszisztémát hozott létre, ahol az új projektek virágozhatnak, a célpiacukhoz kapcsolódhatnak és likviditáshoz juthatnak. A DEX-CodiSwap egy automatizált piacteremtő (AMM) is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy likviditási pool felhasználásával könnyen kereskedjenek és kriptovalutákat cseréljenek. A Solana-ra építve a sebességet és az alacsony tranzakciós költségeket is figyelembe veszi. Így a felhasználók nagy sebességgel és alacsony díjakon férhetnek hozzá a decentralizált pénzügyi termékekhez.

Kövesd az alábbi médialinkeket, hogy többet megtudj a CODI Finance-ről:

Weboldal
Twitter
Telegram
Discord
Medium
Gitbook

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.