A Coinplay biztosítja a legjobb feltételeket a kriptopénzes fogadásokhoz a foci vb-n

Közeleg a 2022-es labdarúgó-világbajnokság! A rajongók tűkön ülve várják az izgalmasabbnál izgalmasabb mérkőzéseket és a fogadni vágyók sem szalasztják el az esélyt, hogy nagy profitra tegyenek szert a vb estéjén. Ennek fényében a Coinplay a legmegfelelőbb és legígéretesebb platform a kriptovalutás fogadások megvalósításához a foci vb alkalmával. 

A Coinplay-ről

Ha egy olyan felületet keresel, ahol sportrendezvényekre és egyéb eseményekre teheted meg tétjeidet, illetve kihasználhatod egy online kaszinó nyújtotta összes lehetőséget, akkor a Coinplay-t neked találták ki. A Coinplay felhasználói számára elérhetőek az e-sport és sportfogadások, valamint többek között a politikai és speciális fogadások is.

Az egyedi fogadások létrehozásához rendelkezésre álló számtalan piac és alternatíva még a legjártasabb játékosokat is meglepi, míg a magas nyereményszorzók a jövedelmezőségről gondoskodnak. Az online kaszinó részleg nyerőgépek, rulettek és elő játékok széles választékát kínálja. Emellett a Coinplay-en több mint 40 különböző kriptovalutát lehet letétbe helyezni. Egy-egy fogadó tulajdonában akár 5 kriptotárca is állhat. Azok a felhasználók, akik kevésbé tájékozottak a kriptókat illetőleg, bankkártyájukat használva vásárolhatnak kriptoeszközöket a Coinplay weboldalán. Ez az opció a fiókbeállítások között érhető el, a “Kriptovaluta vásárlás” fül alatt. Ezáltal egy olyan lap nyílik meg, amit kifejezetten könnyű használni és a fiat valutát secperc alatt át lehet váltani kriptóra.

Annak érdekében, hogy a játékosok időrendi sorrendben tehessék meg fogadásaikat, a Coinplay kifejlesztett egy felhasználó-barát dizájnt a platform asztali verziójához, illetve az Androidos alkalmazáshoz (az iOS applikáció úton van) is. Ezáltal pofonegyszerű a Coinplay-en való fogadástétel és nem lehet semmiféle akadályba ütközni a felület használata közben.

Egy személyes profil létrehozása csupán percekbe telik. A felhasználók e-mail címüket vagy valamilyen közösségi média fiókjukat alkalmazva regisztrálhatnak, mindössze egy erős jelszóra van szükségük. Minden új tag részesül a garantált Welcome Bonus-ban, amely megduplázza a feltöltött összeget 5 000 dollárig bezárólag.

A Coinplay a legjobb fogadási platform a labdarúgó-világbajnokság viszonylatában

Egy sikeres foci vb fogadáshoz elengedhetetlen egy megbízható felület, több piac és magas nyereményszorzók. A Coinplay-en ezt mind megtalálod, sőt, még többet is. A bőkezű bónuszok segítenek a játékosoknak abban, hogy csökkentsék a kockázatokat és még több kriptóhoz jussanak hozzá. Ezenkívül, a Cashback funkció visszatéríti a fogadáshoz felhasznált összeg egy részét, a végeredménytől függetlenül.

Rengeteg fogadás jár nagy nyereménnyel, amely a Coinplay oldalán statisztikává és különleges promócióvá alakul át. A platform gyakorta kedveskedik a felhasználóknak különféle promóciókkal és egyedi feltételekkel bizonyos versenyek esetében. A labdarúgó-világbajnoksághoz kapcsolódó promóval azoknak a rajongóknak fognak a leginkább a kedvére tenni, akik nagyban játszanak. Minden alkalommal, amikor egy Coinplay felhasználó olyan összegben fogad a foci vb-re, ami meghaladja a 2 USDT-t, kap egy jegyet és lehetősége nyílik arra, hogy megnyerje a 4 000 USDT-s díjat.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény és a szerkesztőség nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, DeFi, NFT, szerencsejáték és token befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.***