A DeeStream (DST) előértékesítés nagyot robban, az ETH és a BNB nyereséges a piaci hajrá közepette

A kriptovaluta piac fellendülése közepette, amelyet olyan eszközök lenyűgöző nyeresége jellemez, mint az Ethereum (ETH) és a Binance Coin (BNB), a DeeStream (DST) előértékesítése a befektetők érdeklődésének középpontjává vált, és nagyot robbant a várakozásokkal és lelkesedéssel teli légkörben. Míg az Ethereum (ETH) a Dencun frissítésre készül a skálázhatóság fejlődését ígérve, a Binance Coin (BNB) rally a piaci optimizmus közepette jelentős mérföldköveket ér el.

Ebben a környezetben a DeeStream (DST) az online streaming forradalmi megközelítésével lép a színre olyan decentralizált platformot kínálva, amely a központosított alternatívák hiányosságaival foglalkozik. Az előértékesítés kezdetén a befektetők számára vonzó a transzformatív projekt ígérete, ami dinamikus változást jelez a streaming iparágban.

Az Ethereum (ETH) Dencun frissítése fokozott skálázhatóságot ígér

Az Ethereum (ETH) a március közepére tervezett Dencun frissítésre készül, amely várhatóan jelentős javulást hoz a platform skálázhatóságában. Ennek a frissítésnek az egyik fő célja, hogy költséghatékonyabb módon javítsa az adatok rendelkezésre állását a 2. rétegbeli (L2) megoldásokhoz.

Egy közelmúltbeli Ethereum (ETH) Core Developer találkozón a fejlesztők megvitatták az EIP-4844-et, más néven „proto-dankshardinget”, amely egy nagyon várt skálázási megoldás az Ethereum (ETH) hálózatához. Ennek a javaslatnak a célja az Ethereum (ETH) skálázhatósági kihívásainak kezelése az adatkapacitás javításával és a tranzakciós díjak csökkentésével, ezáltal megnyitva az utat egy skálázhatóbb és hatékonyabb blokklánc ökoszisztéma előtt.

A Binance Coin (BNB) sebességbe kapcsolt a piaci optimizmus közepette

A Binance Coin (BNB) havi ára jelentősen, 310 és 407 dollár közötti mértékben emelkedett, ami lenyűgöző, 32%-os növekedést jelent. Február 26-án a Binance Coin (BNB) mérföldkövet ért el azzal, hogy 2022 májusa óta először elérte a 400 dollárt. Ez az eredmény tükrözi a kriptovaluta piacon uralkodó általánosabb bullish hangulatot.

Míg a félelem, a bizonytalanság és a kétség (FUD) gyakran negatívan befolyásolja a kriptovaluták árait, a Binance Coin (BNB) felülmúlta a várakozásokat azáltal, hogy jelentős növekedést tapasztalt az ilyen kihívások közepette is. A Binance által tapasztalt turbulencia ellenére a Binance Coin (BNB) rugalmasságot mutatott.

A DeeStream (DST) előértékesítése nagyot robban

A DeeStream (DST) újradefiniálja az online streaming fogalmát egy decentralizált platform bevezetésével, amely a hagyományos, központosított streaming platformokkal kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. A központosított platformok egyik elsődleges aggodalma az, hogy a felhasználók nyomása vagy ellentmondásos kijelentések miatt a streamereknek számolniuk kell az esetleges tilalmakkal. A DeeStream (DST) célja egy olyan környezet megteremtése, ahol a felhasználók szabadon kifejezhetik véleményüket törvényes kereteken belül.

Az előértékesítés az első szakaszában a DeeStream (DST) a tokeneket 0,04 dolláros áron kínálja, a befektetőknek pedig lehetőségük van arra, hogy az előértékesítés összesen hat tervezett szakaszában biztosítsák az innovatív projektben való részesedésüket. A DeeStream (DST) tokenek korlátozott kínálata és a biztonság iránti elkötelezettség, amelyet egy sikeres audit, 1000 napig zárolt csapattokenek és egy életre zárolt likviditás bizonyít, csábító befektetési lehetőséget jelentenek.

Összegzés

Összefoglalva, a DeeStream (DST) előértékesítés robbanásszerű növekedése mellett az Ethereum (ETH) és a Binance Coin (BNB) konvergenciája figyelemre méltó lendületet mutat a kriptovaluta piacon. Az Ethereum (ETH) közelgő Dencun frissítése és a Binance Coin (BNB) piaci kihívásokkal szembeni ellenállóképessége rávilágít az ágazat rugalmasságára és alkalmazkodóképességére.

Eközben a DeeStream (DST) az innováció jelzőfényévé válik, decentralizált megoldást kínálva a hagyományos streaming platformokat sújtó, régóta fennálló problémákra. Ahogy az előértékesítés egyre vonzóbbá válik, a befektetők csábító lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek egy úttörő projektben, amely átformálja a streaming ágazatot.

Tudj meg többet a DeeStream (DST) előértékesítéséről a projekt webhelyére látogatva.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***