A DeeStream előértékesítése felkeltette az Avalanche és a Filecoin befektetők figyelmét

A jelenlegi piaci tendenciák sok befektetőt arra késztettek, hogy átgondolják a befektetési stratégiájukat. Az elmúlt néhány napban a legtöbb Avalanche és Filecoin tulajdonos jelentős veszteséget szenvedett el. A további veszteségek elkerülése, és a potenciális profit miatt olyan új projektek után néznek, mint a DeeStream.

A nyereséget kereső befektetők figyelmét felkeltette az új Web3 streaming platform, a DeeStream. A platform előértékesítése jelenleg is zajlik, az Avalanche és a Filecoin befektetők pedig a beszállást fontolgatják. A projekt potenciális lehetőséget kínál a 100-szoros nyereség elérésére azon az élő közvetítési iparágon keresztül, amely az előrejelzések szerint 2027-re eléri a 247 milliárd dollárt.

Az Avalanche befektetői az új előértékesítés felé fordulnak

A token árfolyama az elmúlt harminc napban zuhanórepülésbe kezdett, ami szertefoszlatta a befektetők reményét, hogy a token ára eléri a 80 dollárt. Az Avalanche 28,5%-ot esett az elmúlt hónapban de 14,58%-ot emelkedett elmúlt hét napban. A token árfolyamának legutóbbi visszaesése miatt az Avalanche ára 39,15 dollárra esett. Ugyanakkor a piaci kapitalizációja 14,8 milliárd dolláron áll, ami a 12. legnagyobb a CoinMarketCap-en szereplő 9724 aktív kriptovaluta közül.

Mivel a token árfolyama bizonytalan mozgásokat mutat, egyes befektetők most a DeeStream előértékesítésére összpontosítanak. Ezeket az Avalanche befektetőket lenyűgözi a Web3 streaming platform és annak tokenje. Úgy vélik, hogy az előértékesítés során történő korai befektetéssel jelentős nyereséget realizálhatnak. A token jelenlegi 0,06 dolláros ára is hatalmas ösztönzést nyújt a befektetőknek, akik igyekeznek minél több tokent vásárolni.

A Filecoin ára csökken, a befektetők az új streaming platformot választják

A Filecoin befektetők is jelentős veszteségeket könyvelhettek el az elmúlt hónapban. A CoinMarketCap 30 napos és 7 napos grafikonja szerint a Filecoin 27,11%-os csökkenést, illetve 10,07%-os növekedést tapasztalt. A tokenek jelenleg 6,49 dolláron cserélnek gazdát. Bár van optimizmus a Filecoin elkövetkező napokban történő fellendülésével kapcsolatban, a vevők bármikor elveszíthetik a bizalmukat és kivonulhatnak a projektből. Ha ez bekövetkezik, a Filecoin tokenek ára tovább eshet.

A folyamatban lévő DeeStream előértékesítés felkeltette néhány Filecoin befektető érdeklődését, akik szeretnék kiterjeszteni portfóliójukat az élő közvetítési iparágra. Ezek a befektetők biztosak abban, hogy a DeeStreamnek minden adottsága megvan ahhoz, hogy uralja az iparágat, és izgatottan várják, hogy a potenciális 100-szoros nyereséget bezsebeljék. A kereskedőket lenyűgözte a Web3 platform decentralizált irányítási modellje, amely lehetővé teszi számukra, hogy részt vegyenek a fontos döntéshozatali folyamatokban.

Amit tudnod kell a DeeStreamről

A DeeStream egy online streaming platform, amely lehetővé teszi a streamelők számára, hogy világszerte kapcsolatba lépjenek rajongóikkal. A projekt blokkláncra épül, hogy nagyobb biztonságot és jobb élményt nyújtson a felhasználókn számára.

Számos befektető már megadta a bizalmat a platform számára, amely a várakozások szerint potenciálisan felül fogja múlni az olyan meglévő streaming platformokat, mint a Kick és a Twitch. A DeeStream előértékesítése megy és a 2. szakaszban van. A tokenek mindössze 0,06 dollárért kaphatók, és az elemzők arra számítanak, hogy az előre rögzített árak az előértékesítés után is jelentősen fognak emelkedni.

További részletekért látogass el a DeeStream hivatalos weboldalára.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***