A DeeStream streaming üstökös az Ethereum nyomdokaiban

A DeeStream (DST) egy új platform a tartalomkészítők és a nézők számára, amely a decentralizációra és a blokklánc technológián keresztül történő felhatalmazásra összpontosít. Ha az Ethereum árfolyama a Bitcoin tartós lendülete, a pozitív piaci hangulat és a megnövekedett tőkebeáramlás által támogatva 3.488 dollár felett marad, akkor bármilyen lefelé irányuló korrekció erős támasszal nézhet szembe 3000 dollár felett. Az adatok által jelzett magas finanszírozási ráták miatt azonban aggodalmak merülnek fel egy esetleges eséssel kapcsolatban. A szilárd támaszszintet 3,176 dollárnál azonosítottuk. Eközben a Bitcoin ETF-ek továbbra is pozitív tendenciákat mutatnak jelentős beáramlásokkal, ami teszteli az intézményi befektetők érdeklődését.

A jelenlegi forgatókönyv szerint a DeeStream a token előértékesítésének közepén van, és 0,04 dolláros áron kínálják. Ez további lehetőségeket kínál az új befektetők számára, akik a blokklánc technológiák segítségével történő streaming jövőjébe szeretnének befektetni.

Az Ethereum a volatilitással néz szembe

Az Ethereumnak (ETH) ma sikerült magasabbra törnie, a 3.488 dolláros szint fölé ment, mivel a piaci kapitalizáció alapján a második legnagyobb kriptopénz finanszírozásának növekedése újra felerősítette a volatilitást. A finanszírozási ráták 0,07%-ra, 2021. áprilisa óta a legmagasabb szintre ugrottak, ami a kereskedők túlzott bikapiaci hangulatát jelzi, ami végül túlfűtheti a piacot.

Ez egy long squeeze beállítása, amelyben az agresszív eladások a long-tulajdonosokat likvidálásra kényszerítik, ami növeli az eladási nyomást. Bár ez valószínűleg az Ethereumot (ETH) a 3000 dolláros szint fölött tarthatja, a fenti tényezők előidézhetik a visszahúzódás kockázatát a szárnyaló pozitív hangulat és a megnövekedett tőkebeáramlás miatt, különösen az Ethereum ETF-ek 2024. májusi ítélete előtt.

Az IntoTheBlock adataiból kiderül, hogy a jelenlegi Ethereum (ETH) tulajdonosok mintegy 96%-a a $3,340 dolláros szint környékén nyereséges pozícióban van, ami akadályozhatja a gyors lejtmenetet. Sok cím legfeljebb 3176 dolláros áron vásárolta meg az Ethereumot (ETH), és ez valójában egy nagyon jó támaszszintet jelenthet. A 3500 dolláros árfolyam áttörése azonban ellenállásba ütközhet, ami akadályozhatja a gyors emelkedést 4000 dollárig.

A Bitcoin ETF piaci beáramlások tükrözik a pozitív trendeket

A Bitcoin múlt csütörtökön 2,54%-os csökkenést tapasztalt, visszaverve az előző napi 9,38%-os emelkedés egy részét. A visszalépés ellenére a Bitcoin megőrizte a 60 000 dollár feletti szintet. A BTC-spot ETF-ek február 28-án 673,4 millió dolláros nettó beáramlást regisztráltak, az iShares Bitcoin Trust (IBIT) 612 millió dollárral vezet. A Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) ugyanezen a napon 216,4 millió dolláros nettó kiáramlást tapasztalt, azonban a nettó beáramlási trendek összességében továbbra is pozitívak maradtak a Bitcoin ETF-ek esetében.

A Merrill Lynch és a Wells Fargo a hírek szerint csatlakozott a Bitcoin-spot ETF-ek piacához, és ilyen típusú termékeket kínál a vagyonkezelés üzletágban az ügyfeleknek. Ez a fejlemény a kriptotérben való növekvő intézményi szerepvállalást jelzi. A Vanguard azonban továbbra is óvatos a kriptovalutával kapcsolatban, hangsúlyozva annak spekulatív jellegét szemben.

DeeStream (DST) forradalmasítja a streaming szolgáltatásokat a blokklánc segítségével

A DeeStreamet az a küldetés hajtja, hogy blokklánccal megváltoztassa a streaming iparágat. A decentralizáció aspektusával a tartalomkészítők és a nézők számára a DeeStream a streaming új módját kínálja.

Egyelőre az előértékesítési szakaszban 0,04 dolláros áron értékesítik a DeeStream tokeneket. A kínált tokenek számos különleges joggal rendelkeznek majd, amelyek magukban foglalják a döntéshozatalban való részvételt és a különböző módszerekkel történő bevételeket. A DeeStream egyedülálló módon teljes decentralizációt, a cenzúrával szembeni ellenállást és a bevételekből való részesedést kínálja.

A DeeStream meggyőző ajánlat minden olyan befektető számára, aki kíváncsi a web3-as platformok újdonságaira, és ezen túlmenően a streaming-élmény változásaira. A még mindig nyitott előértékesítés nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy részesei legyünk azoknak, akik a blokklánc technológiával megteremtik a streaming jövőjét.

Tudj meg többet a DeeStream (DST) előértékesítésről a weboldalon itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***