A Dogecoin milliomos megnevezte a következő altcoint, amely túlszárnyalhatja a Shiba Inu 2021-es 1 000 000%-os növekedését

Egy Dogecoin milliomos, akit „SlumDOGE Millionaire” néven ismernek,  2021-ben rövid idő alatt több mint 3 millió dollárt keresett. Ez a milliomos most felfedte a következő altcoint, amely szerinte túlszárnyalja a Shiba Inu figyelemre méltó, 1 000 000%-os 2021-es növekedését.

Akik kíváncsiak, melyik altcoin lehet a következő „Shiba Inu gyilkos”, az ETFSwap (ETFS) tűnik a befutónak, kiemelkedő előértékesítési eredményei és az elemzők várakozásai alapján, amelyek szerint az ár elérheti az 1 dollárt, amikor első osztályú tőzsdéken jelenik meg.

ETFSwap (ETFS): A következő „Shiba Inu gyilkos” platform

Az ETFSwap (ETFS), egy dedikált tokenizációs platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptoeszközöket cseréljenek intézményi tőzsdén kereskedett alapokra (ETF-ekre), felkeltette a Dogecoin milliomosok figyelmét, akik szerint túlszárnyalhatja a Shiba Inu 2021-es növekedését. Az első ilyen jellegű platformként az ETFSwap (ETFS) széles körű intézményi tokenizált ETF-eket kínál a kereskedőknek, beleértve a nyersanyag ETF-eket, kriptovaluta spot és határidős ETF-eket, tőkeáttételes ETF-eket és fix kamatozású ETF-eket.

Ezenkívül az ETF-ek kereskedésének exkluzív előnyei vannak, mint például havi token airdropok, akár 10x tőkeáttétel és 87%-os éves hozam. Az ETFSwap (ETFS) átfogó funkciókat is biztosít felhasználóinak a zökkenőmentes kereskedések és tranzakciók lebonyolításához.

Ezek a funkciók magukban foglalják a platformhoz való éjjel-nappali hozzáférést különböző régiókból, alacsony kereskedési díjakat és 24/7 ETF menedzsment szolgáltatásokat. Az Ethereum blokkláncot kihasználva az ETFSwap (ETFS) fokozott biztonságot, átláthatóságot és adatvédelmet biztosít felhasználóinak.

A platform ezt azzal éri el, hogy kiküszöböli a KYC ellenőrzéseket, így egyszerűsítve a kereskedők belépési folyamatát. Az ETFSwap (ETFS) emellett a Cyberscope-pal, egy elismert kiberbiztonsági és blokklánc-értékelő céggel is partnerséget kötött, hogy értékelje intelligens szerződését.

A sikeres értékelés megerősítette a robusztus infrastruktúrát és a technikai és biztonsági sérülékenységek hiányát az ökoszisztémában, ezáltal biztonságos és zökkenőmentes kereskedési élményt nyújtva a felhasználóknak. Jelenleg az előértékesítés 2. szakaszában az ETFS token ára 0,01831 dollár.

A Dogecoin milliomos befektetési története

Glauber Contessosto, egy prominens kriptobefektető, megosztotta figyelemre méltó útját, hogyan vált milliomossá a Dogecoin segítségével. Egy X posztban Contessosto felfedte, hogy egy vagyont halmozott fel Dogecoinban, és megerősítette, hogy körülbelül 3 millió dollárnyi DOGE token tulajdonosa.

2021-ben a Dogecoin jelentős fellendülést tapasztalt, miután Elon Musk, a Tesla és a SpaceX vezérigazgatója pozitív megjegyzéseket tett a kriptovalutáról X-en (korábban Twitteren). Contessosto kihasználta ezt a lehetőséget és jelentős összeget fektetett Dogecoinba. A kezdetekkor körülbelül 180 000 dollár értékben vásárolt tokeneket.

A kutyás témájú mémérmébe történő stratégiai befektetéseivel Contessosto milliós nyereséget ért el, és a „SlumDOGE Millionaire” becenevet kapta a kriptoközösségben. Újonnan szerzett vagyonától függetlenül Contessosto következetesen megtagadta, hogy eladja tokenjeit. Inkább hosszú távra tervezett, megtartva a tokeneket és bízva azok további jelentős áremelkedési potenciáljában. Azonban amikor a Dogecoin váratlan visszaesést tapasztalt, a Dogecoin milliomos jelentős veszteséget könyvelhetett el.

Az egykor jelentős, körülbelül 3 millió dollár értékű DOGE tokenje körülbelül 50 000 dollárra csökkent. E jelentős veszteség miatt a Dogecoin milliomos más befektetési alternatívákat keresett. Azóta azonosította az ETFSwap (ETFS) platformot, amely erős potenciállal rendelkezik arra, hogy túlszárnyalja a Shiba Inu 2021-es 1 000 000%-os növekedését.

ETFswap token

Az ETFSwap (ETFS) lehet-e a következő altcoin, amely túlszárnyalja a Shiba Inu 2021-es 1 000 000%-os növekedését?

Megjelenése óta az ETFSwap (ETFS) jelentős figyelmet keltett az elemzők és a kereskedők körében, elnyerve a „Shiba Inu gyilkos” becenevet. Ez a platform egyedi ETF kereskedési megoldásainak és erős piaci teljesítményének köszönhető, amint azt a nemrégiben lezárult háromhetes előértékesítés is bizonyítja. Ezalatt az idő alatt az ETFSwap (ETFS) több mint 200 millió tokent adott el, és több mint 6000 új felhasználó kapcsolódott be aktívan az ökoszisztémájába.

Az elemzők a béta platform várható 30-45 napon belüli indítása után jelentős felhasználói növekedést és árfolyam-emelkedést jósolnak. Ennek alapján akár az 1 dollárt is elérheti. Figyelembe véve a platform egyedi ETF kereskedési megoldásait és erős piaci teljesítményét, nem csoda, hogy ez a Dogecoin milliomos úgy véli, hogy az ETFSwap (ETFS) lesz a következő altcoin, amely túlszárnyalja a Shiba Inu 2021-es 1,000,000%-os növekedését.

További információ az ETFS előértékesítéséről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítésére

Csatlakozz az ETFSwap közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***