A Dogecoin20 túllépett a 10 milliós gyűjtésen, napok kérdése a listázás

A Dogecoin20 kb egy hét alatt gyűjtött 10 millió dollárt, és a piac egyik legforróbb előértékesítésévé vált. A befektetőknek már csak pár napjuk maradt arra, hogy részt vegyenek a projekt előértékesítésében, az április 20-án esedékes DEX tőzsdei bevezetés előtt.

A tokenek fix áron 0,00022 dolláros áron kaphatók, ám ahogy elindul majd a projekt a tőzsdéken, úgy várhatóan megugrik majd az árfolyam. Ez tehát azt jelenti, hogy azok járhatnak jobban, akik még az előértékesítés során vásárolnak be.

Milyen messzire repülhet a “Nemzetközi Doge napon” a Dogecoin20?

A mém érmék fanatikusai április 20-át (4/20) Nemzetközi Doge napnak neveztél el, ami általában fellendíti az árfolyamot és az érdeklődést ezen a napon a mém érmék iránt.

Azért lett április 20 a Doge nap, mert állítólag ez Elon Musk kedvenc napja. Musk pedig a Dogecoin nagy támogatója, és a mém érme-ipar egyik kiemelkedő személyisége, akit mára már kultusz vesz körül. A 420 pedig a marijauna miatti kapcsolatra is utal, amelyet mint láthattuk a Joe Rogan Showban, szívesen fogyaszt Musk.

2023-ban a Doge napon a Dogecoin árfolyama 50%-kal megugrott.

arfolyam doge 420

Most, hogy már csak 17 nap van hátra a Doge napig, a várakozások egyre nagyobbak, és a mém érme kedvelők újabb és újabb érmék után nézelődnek hatalmas nyereség reményében.

A Dogecoin20 pedig épp aznap fog elindulni a DEX tőzsdéken, így egy potenciálisan kíváló lehetőség lesz az új befektetők számára, akiket a FOMO és az izgalom hajt. A tőzsdére kerüléskor a legjobb bálna az éppen felkapott tokeneket keresi, a DOGE20 pedig könnyedén bekerülhet ebbe a listába, újabb befektetőket vonzva a projektbe.

Hasznosság és filantrópia

A mémérmék normáit meghaladó Dogecoin20 a pénzügyi innováció és a memetikai izgalom lenyűgöző keveréke.

A projekt ott folytatja, ahol a Dogecoin abbahagyta, magába foglalva annak vibrálását, miközben kézzelfogható előnyöket fecskendezve a tartós siker érdekében.

Amikor Billy Markus és Jackson Palmer 2013-ban viccből megalkották a Dogecoin-t, nem gondolták, hogy globális szenzációvá fejlődik, amely a hagyományos pénzügyek elleni forradalom központi eleme lesz. Ám pontosan ez történt.

dogecoin20 fooldal apr3

A Dogecoin csillagászati emelkedése valóban lenyűgöző volt, de a nemtörődöm indulás több kritikus kérdés maradt megoldatlanul. Ez az a pont, ahol a Dogecoin20 a képbe jön!

A zászlóshajónak számító Stake-to-Earn mechanizmuson keresztül a Dogecoin20 felhasználói kamatoztathatják befektetéseiket, és ezzel a személyes pénzügyi guruk által népszerűsített “a pénzed dolgozzon érted” koncepciót alkalmazzák.

A Dogecoin20-at lekötők 106%-os éves hozamot érhetnek el, de ez csökken, ahogy egyre több token kerül be a staking poolba.

A Dogecoin20 innovatív törekvéseit tetézi, hogy 140 milliárd token felső határral rendelkező készlettel büszkélkedhet. Ez követi a Satoshi Nakamoto által a Bitcoin létrehozásakor bevezetett “Sound money” elvet, ami segít megakadályozni az inflációt, és biztosítja, hogy az eszköz idővel megőrizze értékét.

Eközben a Dogecoin nem rendelkezik korlátozott készlettel, ami miatt hajlamos az árfolyam felhígulására.

A Dogecoin20 monetáris előrelépései ellenére azonban messze nem egy begombolt “öltönyös” projekt.

A Dogecoin20 megőrizve azt a vibráló esszenciát, amely a Dogecoin-t ikonikussá tette, az érme “Mindennap csak jót tegyél” filozófiáját fogja megtestesíteni.

Tervei szerint “befolyását jótékonysági kezdeményezések, közösségi projektek és nemes ügyek támogatására fogja fordítani”.

Végső soron ez a megközelítés harmonikus egyensúlyt teremt, biztosítva a hype és a hosszú élet egyidejűségét.

A tőzsdei bevezetés közeledtével pedig az elemzők nagyon bíznak a Dogecoin20 jövőbeli pályáján.

Irány a Dogecoin20 oldala

A szakértő a Dogecoin20 növekedését jósolja

A népszerű kripto kommentátor és YouTuber Matthew Perry nemrégiben a 218 ezer feliratkozójának azt mondta: “A Dogecoin20 kijavította a DOGE-t, örökre”.

Eközben Jacob Bury100x meme coin gyöngyszemnek” titulálta, és az öt legjobb mém érme listájának első helyére tette.

jacob bury dogecoin20 vasarlas

Tekintettel erre a mindenütt jelenlévő érdeklődésre, a Dogecoin20 robbanásszerű DEX-indításra készül.

Mivel azonban az esemény gyorsan közeledik, az idő egyre fogy, hogy a rögzített elővásárlási áron bevásárolhass.

Ne maradj le róla! Kövesd a projektet az X-en vagy csatlakozz a Telegramhoz, hogy naprakész maradj a legújabb fejleményekről.

Irány a Dogecoin20 oldala

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**