Két 10X-es kutyás kriptó, amiket bűn lenne kihagyni

Hosszas és fáradtságos harcok után a Dogecoin értéke végre sikeresen át tudta törni az előző hetekben többször célba vett 0.20 dolláros ellenállási szintet.

A sikerrel kapcsolatban sokan máris azt találgatják, hogy vajon a lendület képes lesz-e kitartani az évek óta nem látott a 0.30 dollárig.

A DOGE azonban elbújhat azok mögött a sikereket mögött amit egy hasonló projekt, a Dogecoin20 tudott elérni. A készítők ugyanis mostanra több mint 10 millió dollárt gyűjtöttek, aminek hála a közeljövőben listázásra is kerülhetnek a DOGE20 tokenek.

Érkezik a 0.30 dolláros DOGE?

Írásunk idején a legnépszerűbb kutyás token értéke 0.21 dollárnál áll, miután az előző 14 napban 32 százalékos erősödést lehetett tapasztalni.

Ahogy az látható, korábban több kísérlet is volt a kitörésre, azonban ezek egytől egyig sikertelenek voltak. Vagyis a mostani érték alapján arra lehet következtetni, hogy a DOGE készen állhat akár a korábbi csúcsokhoz is felérni.

Ehhez azonban az kell, hogy a token sikerrel át tudja törni a 0.30 dollárt.

dogecoin-price-0330

A közel 50 százalékos ugrás jelenleg álomszerűnek tűnhet, azonban a piac mostani állapota alapján semmi nem elképzelhetetlen.

Az egyre növekvő kereskedési volumenek alapján arra lehet következtetni, hogy a mostani árfolyammal egyáltalán nem elégedtek meg a befektetők.

Az előző napokban több olyan időszakot is láthattunk, amikor 24 óra alatt több mint 5.5 milliárd dollár értékű DOGE cserélt gazdát. Ez a korábbi trendekhez képest 77 százalékos ugrást jelent.

Ismerd meg a DOGE20 világát

Végre sor kerül az X integrációra?

A lendületet tovább tetézi a napokban felröppent pletyka, miszerint ismét terítéken szerepel az X integráció.

Amennyiben ez valóban teljesülne, akkor a platformon keresztül hagyományos fizetési módok mellett DOGE-dzsal is ki lehetne egyenlíteni az előfizetés költségét. Erről már hónapok óta lehet hallani, azonban az előző napokban egy X alkalmazott maga posztol róla, hogy 2024 az X fizetések éve lehet.

dogecoin-x-post-payment

Ezt látva a legtöbben arra spekulálnak, hogy a kínálatban valóban megjelenhet hamarosan a Dogecoin is.

Ez viszont még mindig nem minden, hiszen az előző időszak során a cég több államba is különböző fizetéssel kapcsolatos engedélyekért folyamodott.

Végezetül arról sem feledkezhetünk meg, hogy maga Elon Musk is elkötelezett híve a kriptopénzeknek és a DOGE-nak. Hiszen elsősorban a Tesla tulajdonosnak köszönhetjük azt is, hogy a szélesebb rétegek számára ismertté váltak a mém tokenek.

Biztosat még nem lehet tudni az azonban biztos, hogy a kereskedőknek tetszik amit látnak, hiszen a Dogecoin értéke megállás nélkül emelkedik.

A DOGE mellett a DOGE20-at is imádják a kereskedők

Miközben a DOGE értéke 0.30 dolláros cél felé üget, egy másik kutyás kriptó még ennél is nagyobb sikereket ért el.

A Dogecoin20 előértékesítése a vártnál sokkal hamar teljesült, így a befektetők már csak egy bónuszkör keretén belül tudnak csatlakozni.

A listázásra a nemzetközi DOGE napon, vagyis április 20-án kerül majd sor, ezért már csak néhány hét maradt a vásárlásra.

dogecoin20 fooldal marc21

Ráadásul a listázás kísértetiesen közel esik egy másik fontos eseményhez, mégpedig a Bitcoin felezéshez. Ekkor az előző alkalmak során a teljes kriptoszketor felélénkült, és sokak szerint a mostani sem lesz ezalól kivétel.

Vagyis a Dogecoin20 kétségtelenül jókor lesz jó helyen, a befektetők legnagyobb örömére.

Arról nem is beszélve, hogy az eredeti DOGE-dzsal szemben a DOGE20 esetében nem kell az inflációtól sem tartani. Köszönhetően a fix mennyiségű tokennek, fölösleges aggódni amiatt, hogy túl sok altcoin válna hirtelen elérhetővé.

Ha felkeltette az érdeklődésed a projekt, látogass el a Dogecoin20 weboldalára amíg nem késő!

Irány a Dogecoin20 oldala

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**