A Facebook Coinbase veteránokkal erősít

  • 16
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A PayPal után a Coinbasetől is érkeznek kollégák. A Libra kriptopénz fejlesztésén dolgoznak.

Tapasztalt szakértők a Facebook Coinbase -től igazolt alkalmazottai

A Facebook Coinbase két megfelelőségi szakértőjével bővíti a blokklánc technológiával és kriptopénzekkel foglalkozó részlegét. Az új kollégák korábban mindketten a USA vezető kriptotőzsdéjénél a Coinbase -nél dolgoztak.

Mikheil Moucharrafie 4 éves Coinbase-es múlt után váltott. A kriptotőzsdénél olyan pozíciókat töltött be, mint support analyst, quality assurance tester, pénzmosás elleni nyomozó valamint megfelelőségi és kockázati menedzser.

Kollégája Jeff Cartwright közel öt évet töltött a Coinbase soraiban megfelelőségi menedzserként, belső audit vezetőként és szabályozási kockázati terület vezetőjeként is funkcionált. A Coinbasehez való csatlakozása előtt a KPMG-nél és a Goldman Sachs-nál is dolgozott. A Facebook irányelvekért és megfelelőségért felelős menedzsereként fog dolgozni.

Márciusban a Facebook már a PayPal-tól is csábított magához embereket. Első alkalommal tavaly vált nyilvánossá, hogy a Facebook a blokklánc technológiával foglalkozó részlegére keres kollégákat. Mostanra nagyjából a csapat 20%-a, azaz közel 50 ember érkezett a PayPal-tól a Facebookhoz. A Facebooknál továbbra is többféle nyitott pozíció elérhető a nemrég alakult csapatban.

Levédve

A Facebook nemrég levédette a “Libra” márkát, várhatóan ezen a néven indítja majd el saját kriptopénzét. Ahogy ezt sikerül véghezvinnie a több, mint két milliárd felhasználója számára tudja elérhetővé tenni a blokklánc alapú fizetési technológiát. Ezzel rengeteg olyan ember számára hozhatja testközelbe a kriptopénzek világát, akik eddig nem találkoztak vele vagy ódzkodtak az új technológiától.

Maga a Facebook neve, illetve a kriptopénz mögé állítani kívánt 1 milliárd dolláros alap is megbízhatóságot próbálja sugallni felhasználói számára.

2016 óta szolgáljuk a magyar kriptoközösséget. 365 napból 365-ötöt dolgozunk. Védünk az átverésektől, tanácsokkal látunk el, válaszolunk a leveleidre és igyekszünk igényes, hasznos tartalmakkal szolgálni minden egyes nap. Szerinted fair dolog, ha nem támogatod a munkánk?

[su_row]
[su_column size=”1/2″] [su_list] Bitcoin[su_spoiler title=”1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC” icon=”arrow”]
[su_qrcode data=”1EmtPRcdK168WSN5czx15VuUxBBLhR8MZC” margin=”5″ align=”center”][/su_qrcode]
[/su_spoiler][/su_list]

[su_list] Ether és ERC20 tokenek[su_spoiler title=”0x460d38c7a4222491157a42c9c44b0b38bb4092cc” icon=”arrow”]
[su_qrcode data=”0x460d38c7a4222491157a42c9c44b0b38bb4092cc” margin=”5″ align=”center”][/su_qrcode]
[/su_spoiler][/su_list]

[/su_column]
[/su_row]

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.