A Fezoo előértékesítése szárnyal: A BTC és az ETH zuhanása fokozta az érdeklődést az előrejelzett 20-szoros hozam iránt

A legjobb befektetők gyorsan cselekednek. Ez lehetővé teszi számukra, hogy kihasználják a piacon zajló eseményeket és a piac által kínált különböző lehetőségeket. Ez a nagyszerű készség némi gyakorlatot, de ami még fontosabb, pontosságot igényel. Végtére is, mi haszna a gyorsaságnak, ha rossz irányba haladsz? Ezt a precizitást a tapasztalatok és a rendelkezésre álló információk formálják. A szakértő befektetők értelmezik a piacot, és kihasználják a legjobb lehetőségeket.

Elemzésünk segít az olvasóknak a helyes irányba haladni azzal, hogy megadja a nagyszerű döntések kulcsát jelentő információkat. Először a bitcoin ármozgását fedezzük fel, mivel a felezésig 14 nap van hátra. Elemzésünk ezután kiterjed az Ethereumra és annak közelmúltbeli árzuhanására is. Zárásként részletezzük a Fezoot, a piac egy új, feltörekvő lehetőségét.

A bitcoin újabb visszaeséstől szenved

Egyes befektetőknek egyre inkább nehezére esik kitartani a bitcoin mellett. Az év nagy részében jellemzően az első és legértékesebb tokenről beszél az ágazat, azonban a bitcoinnak magasabb árfolyamot jeleztek előre a felezés közeledtével. Mindezen felhajtás ellenére a bitcoin teljesítménye meglehetősen kiábrándító volt.

A token 65 033,55 dolláros árfolyamon mozog, annak ellenére, hogy április elején meghaladta a 70 000 dollárt is. Ez most a helyzet a heti ingadozásokat követően, amelyek során az árfolyam 64 ezer dollárra is lecsökkent. A bitcoin árfolyama több mint 2%-kal csökkent március utolsó péntekéhez képest. Emellett a napközbeni piacokon az előrejelzettnél alacsonyabb áron kereskedik.

Összehasonlításképpen, az egy hónappal ezelőtti értékhez képest a teljesítménye 9%-kal gyengébb – de ez közvetlenül a rövid bikafutás utáni időszak volt, amikor a bitcoin új rekordot állított fel. Ahogy közeledik a felezés, újabb áremelkedésnek lehetünk tanúi.

Az Ethereum 3,3 ezer dolláron stagnál

Az Ethereum igyekezett túllépni a 3,4 ezer dolláros pozíciót, de sajtóidő szerint marad az egységenkénti 3315,16 dolláros árfolyamon. A token március közepe óta több csökkenést mutatott, és áprilisban ebből még többet tapasztalhat. A bitcoin-tulajdonosokkal ellentétben az Ethereum befektetői nem várhatnak a néhány napon belül bekövetkező felezésre, bár egyes szakértők előrejelzése szerint a piaci hatások és az általános bikafutás továbbgyűrűzik majd.

Az Ethereum befektetői számára az aktuális pont 24%-kal rosszabb a múlt havihoz képest. Tekintettel az év kezdetére, a legtöbben azt jósolták volna, hogy az Ethereum árfolyama sokkal magasabb lesz, mint ahol most van, azonban még mindig nagyon kiábrándító a token helyzete. Múlt péntekhez képest az Ethereum közel 10%-kal esett vissza. Nem túlzó tehát az Ethereum éles korrekciójának előrejelzése, de jelenleg nem tartozik a legnépszerűbbek közé.

A Fezoo elkábítja a befektetőket

A Bitcoin és az Ethereum visszaesése arra kényszerítette a befektetőket, hogy bővítsék látókörüket, ami sokakat olyan lehetőségekhez vezetett, mint a Fezoo. Amellett, hogy ez nagyszerű alternatívát jelent a piac lassulása idején, életképes lehetőség lehet a hosszú távú befektetések és nyereségek szempontjából is. A projektnek számos olyan aspektusa van, amelyek felkeltik a befektetők érdeklődését.

A Fezoo egy új DEX. Hasonló a Binance-hez és az OKX-hez, de decentralizált opcióként számos új funkcióval rendelkezik. Ezen egyedi funkciók közé tartozik a KYC elvetése, amely növeli a hatékonyságot és védelmet nyújt a felhasználóknak. Lehetővé teszi továbbá, hogy a felhasználók közvetlen ellenőrzést gyakoroljanak pénzeszközeik felett. A Fezoo kereskedési botokat alkalmaz, amelyek segítenek a felhasználóknak az ügyletek végrehajtásában még akkor is, ha éppen alszanak.

Amellett, hogy a platformon rendelkezésre álló számos páron stakelési lehetőséget vagy likviditást biztosítanak, a befektetők a Fezoo megvásárlásával is pénzt kereshetnek. Egységenként mindössze 0,013 dollárba kerül, a bevált tokenek körében az egyik legalacsonyabb árnak minősül. A Fezoo megosztja nyereségét azokkal, akik az előértékesítési szakaszban fektetnek be, és több jutalmat kínál a nagyobb tokenmennyiségek birtoklásáért.

A Fezoo Coin (FEZ) előértékesítéséről további részleteket a projekt webhelyén olvashatsz.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***