A Floki Inu a La Liga egyik csapatának szponzora lesz

A híres mémcoin, a Floki Inu (FLOKI) partnerséget kötött a La Ligában szereplő Cádiz futballcsapatával, és ő lesz a csapat új szponzora. A Floki Inu logója a csapat mezének az újján, oldalt lesz látható.

Az utóbbi időben a mémcoinok népszerűsége folyamatosan növekszik. Mivel a legtöbbjük csak hónapokkal ezelőtt látta meg a napvilágot, különböző stratégiákkal próbálják felkelteni magukra a figyelmet. Az Elon Musk új kutyájáról elnevezett Floki Inu sokkal közvetlenebb megközelítést választott a társainál. A mémcoin csapata 1,5 millió dollárt költött el annak érdekében, hogy London városában reklámozza saját magát. Agresszív marketingkampányokat alkalmaztak, köztük vitatott londoni hirdetéseket, amelyek felkeltették a helyi hatóságok figyelmét is. Ezért felszólították a Transport for London (TFL) vállalatot, hogy ne adjon engedélyt a kriptopénzreklámokra London tömegközlekedési eszközein.

A mémcoin reklámozása jelentős veszteségeket is okozhat olyanoknak, akik nem ismerik eléggé az ilyen eszközök megvásárlása során felmerülő kockázatokat. A londoni hatóságok ezentúl alapos vizsgálatoknak vetik alá a kriptopénzeket, és azok csak ezután kapnak engedélyt a reklámozás lehetőségére.

A Floki Inu és a futballcsapatok együttműködése

A szabályozások miatt A Floki Inunak más utat kellett keresnie a figyelemfelkeltésre. A projekt mögött álló csapat mostanra stratégiát váltott, és sportcsapatokkal kezdett partnerséget kialakítani. Nemrégiben bejelentette, hogy India legjobban támogatott futballklubjával, a Kerala Blasterssel kötött megállapodást. Az egyezség értelmében a mémcoin logója a csapat mezének jobb ujján fog megjelenni, továbbá a márka a klub összes hazai mérkőzésén látható lesz. A Floki Inu ezután egyezett meg a Cádiz Club de Fútbol csapatával, amely az indiai csapattól nagyobb előrelépésnek számít. A logója ugyanúgy minden hazai mérkőzésen látható lesz a stadion monitorjain, mint ahogy az indiai csapatnál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük