A GameFi következő szintje: generatív fegyverek. Az Outer Ring MMO 20+ millió véletlenszerű NFT-t hoz létre

Az Outer Ring MMO június 29-én indítja útjára NFT zsákmánydobozát. A lépéssel több mint 350 000 ERC-721 tokent fognak mintelni, olyanokat amelyek játékbeli eszközöket, mint például fegyvereket, páncélokat vagy járművek validálnak.

De mit is csinál másképp az Outer Ring?

Az eladásra kerülő 180 000 zsákmánydoboz több mint 20 000 000 randomizált fegyverkombinációt tartalmaz. Amikor a leendő játékosok kinyitják ezeket a kincsesládákat, elkezdik feltölteni puskákkal, mesterlövész fegyverekkel, pengékkel stb. a leltárukat. 13 különböző item típus van, mindegyikben 14 kombinálható darabbal.

A fegyverek különböző szintekkel, ritkasággal és statisztikákkal rendelkezik, amelyek az azokat alkotó darabok határoznak meg. De a zsákmánybox kampány ennek ellenére kevesebb, mint 5%-át teszi ki ezeknek a fegyvereknek. A játék megjelenése után a játékosoknak időt kell befektetniük a tárgyak gyűjtésébe, a küldetések teljesítésébe és a képességeik növelésébe, hogy a fegyvereket alkotó egyes darabokat elkészíthessék.

JÁTÉKOSOK BEVONZÁSA ÉS ERŐSÍTÉSE

– A belépési korlátok és a blokklánctól való félelem feloldása;
– a játékosok saját NFT-ket készíthetnek;
– játékosvezérelt gazdaság.

A játék ingyenesen játszható, és lehetővé teszi a nem kriptogamerek számára is, hogy élvezzék az MMORPG játékmenetet anélkül, hogy kapcsolatba kerülnének a blokklánccal. A játékon belüli eszközökkel kereskedni lehet a szintén játékon belül használt EXO token segítségével (ami egy in-game nem rögzített árfolyamú valuta), vagy azokat mintelni, hogy külső piacterekre és a Galactic Dexre tudják exportálni.

Minden eszköz (tárgyak, fegyverek, páncélok…) vagy a játékmenet részeként kerülne létrehozásra vagy a játékosok hozzák létre. Ezt nevezzük játékosvezérélt gazdaságnak. A játékosok versenyeznek az erőforrásokért, elkészítik saját generatív NFT fegyvereiket és tárgyaikat, és bevételre tesznek szert azáltal, hogy kereskednek velük egy ingyenes tokenizált piacon.

HOGYAN LEHET CSATLAKOZNI AZ OUTER RING UNIVERZUMHOZ?

Az Outer Ring még márciusban indította el az irányítási tokenjét, a GQ tokent. Még ugyanazon a napon elindult a stake rendszerük, ahol a felhasználók játékon belüli eszközöket (vas, vanádium, nikkel…) és Space Corsair Key tokent, aminek segítségével 50%-os kedvezménnyel tudnak zsákmánydobozokat venni.

A hónap végén: június 22-én a fehérlistás nyertesek és június 29-én a nyílt vásáron a játékosok ezek közül a zsákmánydobozok közül választhatnak:

  • 1. szint 50000 egység = 15 BUSD/db
  • 2. szint 15000 egység = 60 BUSD/db
  • 3. szint 7500 egység = 150 BUSD/db
  • 4. szint 5000 egység = 240 BUSD/db
  • 5. szint 2500 egység = 800 BUSD/db
  • Klán szint 500 egység = 1500 BUSD/db

A sorsolás a Chainlink VRF segítségével garantálja a véletlenszerűséget minden egyes NFT számára a publikusan hitelesíthető blokklánci bizonyítékok mellett.

A zsákmánydobozokban EXO tokeneket, alapanyagokat, páncélokat, generatív NFT fegyvereket, területeket, űrjárműveket és klánplecsniket lehet találni. Az NFT-kkel tapasztalatot lehet feloldani a speciális hozzáférést igénylő techdemók mellett (amivel a csapatok által gyakran használt mechanikák demóinak tesztelését lehet kiváltani), sorsjegyeket, terület fehérlistázást és más csapatmunkát igénylő projektet vagy pedig a lehetőséget arra, hogy a nyertesek betekintést nyerjenek a regénybe, ami az Outer Ring univerzumot inspirálta.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a termékmegjelenítés, kriptovaluta, CFD, token, szerencsejáték és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és a leírt állítások/ajánlat ellenőrzése, valamint pénzügyi szakember véleményének kikérdezése javasolt. Kockáztass felelősségteljesen.***