A Gate.io Forma-1-es és 2-es szupersztárokkal működik együtt

A Gate.io büszkén jelentette be együttműködését Pietro és Enzo Fittipaldival. Az amerikai-brazil versenyzőpáros a Forma-1-ben és a Forma-2-ben tette le a névjegyét.

A 2013-ban alapított Gate.io, a világ egyik legrégebbi és legnagyobb kriptotőzsdéje – mely több mint 10 millió felhasználóval rendelkezik és rendkívül sokrétű kriptoplatformot kínál a közösségnek – nemrég bejelentette, hogy két híres autóversenyzővel köt együttműködési megállapodást, akik a legendás Emerson Fittipaldi unokái. Fittipaldi kétszer nyerte meg a Forma-1-es világbajnokságot és kétszer az Indianapolis 500-at is, mellyel beírta magát az autóversenyzés történetébe.

Mariela Tanchez, a Gate.io üzletfejlesztési menedzsere partnerséggel kapcsolatban úgy nyilatkozott: “Nagyon izgatottak vagyunk, hogy fiatal tehetségeket támogathatunk. A Gate.io-nál hiszünk abban, hogy az elszántság és a kitartás a siker kulcsa, és számos ilyen értéket látunk a Fittipaldi fivérekben.”

Pietro, aki Haas F1-es csapat tartalékversenyzője, a 2020-as Sakhir Nagydíjon debütált a sérült Romain Grosjean helyettesítésével. Ő a kriptotőzsdével kötött partnerségről azt mondta:

“Nagyon örülünk a Gate.io szponzorációjának, és reméljük, hogy még nagyobb globális ismertséget biztosíthatunk a vállalatnak, beleértve azt a fiatal közönséget is, amely a különböző közösségi médiaplatformokon keresztül lép kapcsolatba velünk. A kriptó az elmúlt években rohamos növekedésnek indult, és mi hiszünk a benne rejlő hatalmas növekedési potenciálban.”

Fiatalabb testvére, Enzo jelenleg a Charouz Racing System versenyzője a FIA Formula 2 bajnokságában. A srác szerint egyre jobban összefonódik a kriptotér a sporttal, különösen az autóversenyezés.

“A nagy kriptopénz cégek befektetnek az autós sportba. Nagyon örülünk, hogy a Gate.io velünk van a projektjeinkben.”

A kriptovaluta és az F1/F2 rajongói a közeljövőben számos fantasztikus ajánlatra és meglepetésre számíthatnak. Maradjatok velünk!

A Gate.io-ról

A 2013-ban alapított Gate.io az egyik legrégebbi, és vezető kriptopénz tőzsde. A Gate.io a legtöbb kiemelkedő digitális eszközt kínálja, és több mint 10 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik világszerte. A CoinGecko-n a likviditás és a kereskedési volumen alapján a 10 legjobb kriptovaluta tőzsde között szerepel, és a Blockchain Transparency Institute (BTI) is ellenőrizte. Emellett a Gate.io a Forbes Advisor 4,5-ös minősítést kapott, így a 2021-es év egyik legjobb kriptotőzsdéje lett. A tőzsdén kívül a Gate.io egyéb szolgáltatásokat is kínál, mint például decentralizált pénzügyek, kutatás és elemzés, kockázati tőkebefektetések, pénztárcaszolgáltatások és még sok más.

Felelősségi nyilatkozat:

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a Gate.io bizonyos piacokon és joghatóságokban nem biztos, hogy teljes körű szolgáltatásokat nyújt, és a Gate.io korlátozhatja vagy megtilthatja a szolgáltatások egészének vagy egy részének használatát a Korlátozott helyeken, például az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Iránban, Kubában és más országokban. Az összes korlátozott hely legfrissebb listájáért kérünk benneteket, hogy olvassátok el a Felhasználói megállapodás “II. bekezdés: Jogosultság” című részét a https://www.gate.io/docs/agreement.pdf oldalon.