A Gate.io új űrutazás témájú NFT Mystery Box-okat sorsol ki a 9. születésnapja alkalmából

A 2013 májusi indulása óta a Gate.io óriási eredményeket ért el a blokkláncipar különböző szegmenseiben. Zsinórban sokadszorra választották be a legjobban teljesítő kriptotőzsdék közé. Mint globálisan működő kriptovaluta tőzsde, a Gate.io a blokkláncipar digitális eszközeinek és szolgáltatásainak széles skáláját kínálja világszerte több millió regisztrált felhasználójának.

Több éves sikeres működést követően a Gate.io 2022. május 30-ától kezdődően ünnepli a 9. születésnapját. Az évforduló alkalmából több kampányt és változatos eseménysorozatot hirdetett, köztük egy új űrutazás témájú NFT Mystery Box kampányt, ami egy átfogó, többnapos évfordulós esemény lesz számos nyereménnyel és ajándékkal.

Mit is takar a Gate.io NFT Mystery Box űrkalandja?

A tőzsde 9000 NFT Mystery Box-ot fog kibocsátani, amelyek háromféle űrutazásos NFT-t tartalmaznak. Az első két típusa a gyűjthető digitális tárgyaknak, a Space Travel NFT A és B egyenként 3000 NFT-t tartalmaz, ahogy a harmadik is, a Space Travel PFP Souvenir NFT.

A 9. születésnap apropója és a felhasználói hűség megünneplésére minden egyes Gate.io felhasználó lehetőséget kap rá, hogy az A és B Space Travel NFT-k összegyűjtésével egy-egy ingyen utazást nyerjen az űrbe, hogy egy Space Travel Golden Mystery Box-ot kapjon, illetve esélyt kap 20 darab Space Travel kártya és még sok mást ajándék megnyerésére. A húsz [20] Space Travel kártya birtokosai jogosultak húsz [20] Space Travel ülőhelyi letét beváltására, amelyek értéke fejenként 1000$, tehát összesen 20 000$.

Az évforduló alatt számos jutalomértékű aktivitásra lehetősége lesz a felhasználóknak, amiket összesen 800 darab NFT szétosztásával fogja jutalmazni a szerencsések között a Gate.io. De emellett a jutalmak közé tartozik a 24 darab Mirrors AI NFT 30 000 USD értékben, valamint a Gate.io X Mirror AstroGate AI NFT, amelyek mindegyike beváltható vagy kereskedhető az NFT piactéren.

A 9. születésnap alkalmából kerül bemutatásra a Mirror World projekt is, amely egy NFT és Game-Fi elemeket tartalmazó Web3-as játékmátrix. A Mirror World projektet úgy tervezték, hogy a maga nemében az első olyan projekt legyen, amely több játékot kapcsol egybe, egy olyan tartalommátrix, amelynek minden egyes játékában mesterséges intelligencia által vezérelt virtuális életformák lesznek, miközben átjárhatóságot biztosít a felhasználóknak a GameFi világok között

A Gate.io a 9. évforduló megünneplésével az aktív támogatóit kívánja jutalmazni, amihez párosul egy új és továbbfejlesztett kereskedési szolgáltatás a jobb felhasználói élmény és a folytonos blokkláncipari fejlődés érdekében.

A Gate.io-ról

A 2013-ban alapított Gate.io a világ egyik legrégibb kriptopénz tőzsdéje, és vezető szerepet tölt be a digitális eszközplatformok piacán. A Gate.io több vezető digitális eszköz kereskedelméhez kapcsolódó szolgáltatásokat kínál, és mára több mint 10 millió felhasználóval rendelkezik világszerte. A CoinGecko oldalán a likviditás és a kereskedési volumen alapján folyamatosan a 10 legjobb kriptotőzsde között szerepel és mellette a Blockchain Transparency Institute (BTI) auditálja. A Gate.io a Forbes Advisoron 4,5-ös értékelést kapott, és ezzel a 2021-es év egyik legjobb kriptotőzsdéje. A tőzsdén kívül a Gate.io egyéb szolgáltatásokat is kínál, mint például decentralizált pénzügyek, kutatás és elemzés, kockázati tőkebefektetés, pénztárcaszolgáltatások, laborok és még sok más.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***