A HEX 50%-ot bukott májusban, így szúrta ki az Avorak AI a trendváltozást

Az Avorak AI algoritmusai a HEX árának alakulásában észleltek egy trendet májusban. Ez csak növelte az érdeklődést a projekt körül és még több befektetőt vonzott a kezdeti érme kibocsátására (ICO).

Mi az a HEX?

A Hex (HEX) egy állítólag decentralizált (DeFi) projekt, amelyet az Ethereum blokkláncára építettek. 2019-ben indult el. A Hexet úgy tervezték, hogy értékmegőrző funkciója legyen, hasonlóan a Bitcoinhoz, de emellett további funkciókkal, mint staking vagy éppen jutalmak szerzése. A projekt bevezette az ún. Befizetések Tanúsítványát (CD-k) is a blokkláncra. A felhasználók leköthetik a HEX tokenjeiket egy bizonyos időszakra és kamatot kaphatnak ezért. Minél tovább vannak lekötve a tokenek, annál magasabb a kamat. Fontos megemlíteni, hogy többen piramisjátéknak tartják a kriptoszektorban.

Kié a Hex?

A Hex (HEX) alapítója Richard Heart. Ő már a platform indulása óta aktívan részt vesz a fejlesztésben és a promócióban is, ami sokak állítása szerint csalásra épül. A hívők szerinte azonban a Hex igenis egy decentralizált blokkláncra épült, így a projekt birtokosai a résztvevők és az érdekelt felek, azok, akik HEX tokeneket birtokolnak és ezzel hajtanak végre tranzakciókat. A blokklánc technológia decentralizált természete biztosítja, hogy egyetlen entitásnak se legyen abszolút irányítási joga a Hex (HEX) felett.

Hogy szúr ki az Avorak AI változásokat a trendekben, és ez miben segíthet?

Az Avorak AI fejlett algoritmusokat használ hatalmas mennyiségű piaci adat elemzéséhez és hogy kiszúrja a piaci trendek és minták változásait másodpercek alatt. Az Avorak képes észrevenni alakuló trendeket, észleli és követi a piaci hangulat változásait, valamint azonnali figyelmeztetéseket küld, amikor a piaci körülmények változnak. A Trade eszköz többféle indikátort tesz elérhetővé, beleértve a gyertya mintákat, az erőindexeket, a mennyiségi profilokat és az order book aktivitását, sok más egyéb mellett, hogy így értékelje ki az ár mozgását. Ezeket a mutatókat a siker több kulcsfontosságú szempontja alapján értékelik.

Először is, az Avorak meghatározza az időintervallumot, amikor egy indikátor jelzést mutat és amikor az előrejelzett ármozgás bekövetkezik. Továbbá elemzi a volumenben bekövetkező változásokat is többféle időskála alapján, hogy felmérje a piaci aktivitást. Az indikátor jelzőpontjából bekövetkező ármozgás százalékos mértéke is figyelembevételre kerül, ami segít a belépési pontok, a stop loss pontok meghatározásában, és akár a tőkeáttételi szorzók módosításában, ha szükséges. Végül pedig a trendfordító indikátorok esetén az Avorak kiértékeli a trend időtartamát a jelzőpont után, hogy megmondja mikor kezdődik a visszafordulás.

Emellett a projekt egy teljes körű piacelemző kereskedési botot is biztosít, ami egy hagyományos kereskedőt utánoz. Az Avorak Trade bot AI algoritmusokat használ az optimális kereskedések meghatározására és végrehajtására a különféle tőzsdéken és eszközökkel.

Az Avorak AI projekt kényelmes fizetési rendszert is biztosít, amelyben natív tokenjét, az AVRK-t használja hitelként a szolgáltatásaihoz való hozzáférés biztosításához. A kis összegdíjak az Avorak Trade használatáért visszakerülnek az AVRK birtokosokhoz egy jutalmi visszacsatolási rendszeren keresztül. A felhasználóknak van lehetősége AVRK-t vásárolni kedvezményes áran, amelyhez még bónuszokat és egyéb előnyöket is kapnak, mint például az Avorak Trade béta-tesztjének elérhetőségét az ICO során. A béta indulása a tervek szerint ennek a hónapnak a végén történik meg. És az Avorak azt tervezi, hogy a béta tesztelőknek kereskedési alapokat biztosít, amelyet a visszajelzéseikért cserébe jutalomként megtarthatnak.

Az Avorak AI jelenleg 0,235 dollárért adja az AVRK tokent az ICO hatodik fázisában, azaz egészen alacsony belépési árat biztosít a felhasználóknak. Néhány elemzés szerint az AVRK árfolyama jelentősen emelkedik az induláskor. Viszont mint mindig, most is fontos a kell óvatosság befektetés előtt.

További információ az Avorak AI-ről:

Weboldal: https://avorak.ai
AVRK vásárlása: https://invest.avorak.ai/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***