A híres ETF-szakértő felfedte a Bitcoin következő lépését

A Bitcoin mellett vajon a SOL SOL Price SOL Price , az XRP XRP Price XRP Price , az ONDO és a CYBRO is az áremelkedés irányába halad?

Egy prominens ETF-stratégia a Bitcoin árfolyam jövőbeli pályájára vonatkozóan döntő felfedezést tett és ezzel világszerte felkeltette a befektetők figyelmét. Ahogy a 2024-es emelkedő trend körüli felhajtás egyre erősödik, a piac befektetői most azt figyelik melyik kriptovaluta lehet a következő lehetséges jelölt a kitörésre. A jelöltek között olyan altcoinok szerepelnek, mint a SOL, XRP, ONDO és CYBRO. Ez az elemzés egy fontos pillanatban érkezik, és azt ígéri, hogy megmutatja azokat a jeleket és trendeket, amelyek ezeknek az érméknek a jövőjét alakíthatják. A bemutatott elemzések azok számára lehetnek igazán fontosak, akik a gyorsan fejlődő kriptopiacon most szeretnének eligazodni.

CYBRO előértékesítés elindult: ismerd meg a Blast legelső piacterét

A CYBRO a Blast blokklánc innovációját felhasználva új, egységes piacteret vezet be, ami lehetővé teszi a folyamatos kriptovaluta bevételek elérését. A 2024 második negyedévében induló platform a korai befektetőket most az előértékesítésre invitálta meg, ami kedvező belépési feltételeket biztosít.

Mostantól a CYBRO vonzó áron kínálja natív tokenjeit, darabonként mindössze 0,02 dollárért, ami elképesztő, 66%-os engedmény a várható későbbi árfolyamhoz képest. A tokentulajdonosok kedvezményes hozzáférést kapnak a piactér szolgáltatásaihoz és különféle bónuszokhoz, ami jobb bevételt eredményez.

A CYBRO a Blast ökoszisztémán belül és azon túl is lehetővé teszi a kriptovaluták növekedését a különféle befektetések révén, amik a konzervatívtól a magas hozamú stratégiákig sok mindent ajánlanak. A megtérülést számos funkcióval maximalizálják, ide értve a felhasználóbarát felületet, a hatékony kripto-tranzakciókat, a jövőbeni fejlesztéseket. Beleértve az AIBrokert, ami egy chatbot által támogatja a befektetéseket és a One-Click Investmentet, ahol egy kattintással optimalizálhatóak a hozamok a DeFi és CeFi integráción keresztül.

A CYBRO tokenek lehetővé teszik további jutalmak megszerzését. Jön az exkluzív Airdrop, a piactéri cashback, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjak, valamint a házon belüli biztosítási program is.

Ez a robusztus funkció a CYBRO tokent potenciális értéknövekedésére pozícionálja a 2024. harmadik negyedévi TGE után, ami jelentős előnyökkel járhat az előértékesítés befektetői számára.

>>CYBRO előértékesítés MOST már elérhető <<

A Solana jelenlegi ára lendületet mutat

A 127,30 és 154,40 dollár között kereskedett Solana jelentős emelkedést mutatott az elmúlt hat hónapban, nagyjából 249%-os növekedéssel. A közelmúltban azonban az érme zuhanást tapasztalt: az elmúlt héten 6,78%-ot, az elmúlt hónapban pedig 28,40%-ot esett az árfolyam. A SOL SOL Price SOL Price jelenleg azonban már ismét felfelé ívelő mozgást mutat, amire a 100 napos átlaghoz képest magasabb 10 napos mozgóátlag utal. Az olyan mutatók, mint az RSI 61,68 és a sztochasztikus RSI 82,23, erős vásárlási lendületre utalnak, és a 2,63-as MACD szint is ezt a pozitív tendenciát erősíti. Az ellenállás és a támasz szintje 170,79 és 116,59 dollár, ami azt jelzi, hogy bár az érme erőteljesen mozog, magában hordozza a legközelebbi támasz tesztelésének lehetőségét.

Az XRP ára a második ellenállás felé halad

Az XRP-vel XRP Price XRP Price jelenleg 0,4881 és 0,5519 dollár közötti sávban kereskednek. Az érme 0,739%-ot süllyedt az elmúlt héten, és további 14,40%-os csökkenést mutat az elmúlt hónaphoz képest ami az elmúlt hat hónap során látott 14,62%-os esését tükrözi leginkább. A csökkenő trend ellenére az XRP árfolyama közelebb kerül a legközelebbi ellenállási szinthez, a 0,5938 dollárhoz. Az érme mozgása most inkább korrekciós, semmint impulzív hatásúnak tűnik. Felfelé ívelő lendületet mutat, ahogy próbálja megközelíteni az árfolyam második ellenállási szintjét 0,6576 dollárnál. Az olyan mutatók, mint az RSI és a sztochasztikus RSI azonban vegyes hangulatot sugallnak. Az RSI ugyanis már a túlvásárolt terület felé közelít, míg az MACD csak enyhe pozitív lendületet jelez. Az egyszerű mozgóátlagok rövid távon stabil kilátásokat mutatnak.

Az Ondo egyenletes emelkedés után szüneteltetheti a trendet?

Az Ondo ára a közelmúltban jelentős emelkedést mutatott, de az elmúlt héten és hónapban egy kissé csökkent már az árfolyam. Jelenleg 0,70 és 0,89 dollár között kereskednek a tokennel. A legközelebbi ellenállás 1 dollárnál, a támasz pedig 0,62 dollárnál húzódik, ezzel pedig az árfolyam felkészülhet a következő lépésre. A 64,75-ös RSI egy kicsit több mozgásteret sugall a túlvásárlás előtt, míg a 87,22-es sztochasztikus RSI már a visszahúzódás felé hajlik. A 0,01-hez közeli MACD szint szintén a változást jelzi. Úgy tűnik, hogy az ár korrekciós fázisba került a lenyűgöző 6 hónapos emelkedés után.

Következtetések

Egy ismert ETF-szakértő előrejelzéseket fogalmazott meg a Bitcoin következő irányával kapcsolatban, felhívva a figyelmet az aktuális piaci trendekre. A 2024-es emelkedő trend ellenére az olyan kriptovaluták, mint a SOL SOL Price SOL Price és az XRP XRP Price XRP Price , valamint az olyan újabb érmék megjelenése, mint az ONDO, rövid távon kisebb lendületet kaphatnak. Ezzel szemben a CYBRO egyedülálló piaci résztvevőként emelkedik ki a többi altcoin közül az új platformjával, amelyet a Blast blokkláncon belüli hozamlehetőségek kiaknázására terveztek. A CYBRO piacterének várható bevezetése 2024 második negyedévében jó lehetőséget jelent most azok számára, akik minél korábban szeretnének bekapcsolódni a projektbe. Az érdeklődőknek érdemes megfontolni a CYBRO token előértékesítésének lehetőségét, mivel ez most jó beszállási lehetőséget jelenthet a szélesebb körű piaci ismertség előtt.

Web: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***