A japán pénzügyi konglomerátum SBI kivezeti a Bitcoin Casht (BCH)

A japán pénzügyi óriás SBI kivezeti a Bitcoin hard forkja révén 2017 augusztusában létrejött, Roger Ver nevével fémjelzett Bitcoin Cash-t (BCH). A hírt még a CoinTelegraph Japan hozta le április 16-án.

A Bitcoin Cash a Bitcoin egyik első hálózatfrissítése során generált alternatív digitális eszköz. Piaci kapitalizációja alapján a top 10 kriptó között a helye és meglehetősen aktív, bár centralizált fejlesztői aktivitás jellemzi. A publikálás idején egy 1 BCH 307 dolláron kereskedett, enyhén vesztve árfolyamából.

BCH/USD Global spot árfolyam | Forrás: Brave New Coin

A lépés összhangban van a Bitcoin Cash hálózatfrissítése során generált Bitcoin SV kálváriájával, amit a vezéralakjának számító Craig S. Wright körül kialakult egyetemes kriptoközösségi ellenszenv hatására sorra törölnek a vezető kriptotőzsdék. Eddig a Kraken, Shapeshift, a Bittylicious és a világ legnagyobb tőzsdéje, a Binance ítélte kivezetésre méltónak.

Az SBI Holdings ellenben BSV párti és Craig S. Wright bevallása szerint jó barátságot ápol Yoshitaka Kitaoval, az SBI Holding vezérigazgatójával. Hogy pontosan mire elég a barátság, az még nem tiszta, mindenesetre az SBI egyelőre nem jelentette be a Bitcoin SV listázásának tervét.

(Forrás: CoinTelegraph Japan)

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.