A Kelexo 0,055 dolláros előértékesítése nagy érdeklődést vált ki az Ethereum és Ripple befektetők körében 100-szoros nyereségre számítva

Ebben a cikkben az Ethereum (ETH) és a Ripple (XRP) piaci dinamikáit elemezzük, és megvizsgáljuk a jövőbeli trendeket a nemrégiben befejeződött Bitcoin (BTC) felezési esemény fényében.

Azonban cikk főként a Kelexo (KLXO) kölcsönzési platformra koncentrál. Részletesen elemezzük a platform jellemzőit, egyedi ajánlatait, valamint az előértékesítés ellenállhatatlan vonzerejét az Ethereum (ETH) és Ripple (XRP) befektetők számára.

Elemzők szerint a piac pozitív irányba mozdulhat el, ahogy a Bitcoin (BTC) felezési eseményének hatásai érezhetővé válnak

Az Ethereum (ETH) árfolyama az elmúlt héten 6%-ot emelkedett, 3080 dollárról 3260 dollárra. Ez örvendetes fejlemény, bár a havi trend továbbra is negatív, és a piaci lendület még nem állt helyre teljes mértékben. A helyzet azonban hamarosan javulhat, mivel a kereskedési volumen az elmúlt napokban 5%-kal növekedett. Elemzők várakozásai szerint a kereskedési volumen trendje tovább fog erősödni, ami várhatóan az ár teljes helyreállásához vezet.

Az elemzők pozitív véleményét több kedvező piaci tényező támasztja alá. Az egyik legfontosabb a Bitcoin (BTC) április 20-i felezése, amelytől az év végéig rendkívüli pozitív mozgást várnak. Sok Ethereum (ETH) befektető rekordszintű árfolyamokat prognosztizál a második negyedév végéig, és 6000 dolláros árat 2024 végére. Egy másik jelentős tényező, amely az elemzők pozitív véleményét erősíti,az a Hongkongban kereskedett Ethereum alapú tőzsdén jegyzett alapok (ETF-ek) jóváhagyása.

A Ripple (XRP) befektetői az idei évben rekordmagas árfolyamra várnak

A Ripple (XRP) ismét sínen van, az elmúlt héten 9%-kal, 0,50 dollárról 0,55 dollárra emelkedett. A havi csökkenés azonban több mint 12%,s a kereskedési volumen pedig az elmúlt néhány napban 15%-kal csökkent. Az elemzők szerint az árfolyama még április vége előtt helyre állhat.

Az elmúlt hónap elején a Ripple (XRP) árfolyama átlépte a 0,70 dollárt, reményt ébresztve a befektetőkben, hogy elérheti az 1 dolláros mérföldkövet. Azóta azonban többször is csalódást okozott a befektetőknek, egyes időszakokban még 0,50 dollár alá is csökkent. Ennek ellenére a Bitcoin felezése utáni időszak új magasságokba emelheti a Ripple-t (XRP). Néhány befektető még nagyobb célokat tűzött ki, arra számítva, hogy a token még az év vége előtt túlszárnyalja az eddigi 3,84 dolláros csúcsát, amelyet utoljára 2018 januárjában ért el. Ez lenyűgöző eredmény lenne a Ripple számára.

Annak ellenére, hogy jelenleg problémái vannak az SEC-kel, a Ripple (XRP) kilátásai továbbra is pozitívak.

A befektetők jelentős tőkét helyeznek a Kelexo (KLXO) előértékesítésébe

Az Ethereum (ETH) és Ripple (XRP) befektetői jelentős összegeket helyeznek a Kelexo (KLXO) előértékesítésbe, 100-szoros nyereségre számítva. Az előértékesítés jelenleg a második szakaszában tart, az ár továbbra is csupán 0,055 dollár. Mit csinálhat másként a Kelexo (KLXO), hogy ezeket a hatalmas hozamokat indokolja?

A Kelexo (KLXO) egy innovatív platform, amely egy peer-to-peer (P2P) kölcsönzési protokollt alkalmaz. Ezáltal eltávolít minden közvetítőt a kölcsönzők és kölcsönt igénylők közül, a blokklánc technológia, a tokenizáció és az AI-alapú kockázatelemzés segítségével. A Kelexo (KLXO) rövid távú finanszírozási lehetőségeket kínál a befektetőknek, valamint versenyképes kamatlábakat biztosít a kölcsönvevők számára. A platformra való regisztráció egyszerű és gyors, csupán név, e-mail cím és DeFi tárca adatok megadása szükséges.

Azoknak a befektetőknek, akik lelkesednek a Kelexo (KLXO) iránt, érdemes élniük az előértékesítési lehetőséggel. A jelentős potenciális megtérülésen túl, az előértékesítési befektetők a platformdíjak 40%-át is megkapják, a befektetett összegük arányában.

A tapasztaltabb befektetők tudják, hogy a projektekbe való korai belépés az egyetlen módja a kriptopiac nyújtotta lehetőségek kihasználásának. Látogasson el erre a weboldalra, hogy többet tudjon meg.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***