A következő állomás: 6000 dollár, 2019-es rekordon a Bitcoin

  • 68
  •  
  •  

A bitcoin egy rövid időre áttörte a kulcsfontosságú ellenállásnak számító 5600 dollárt, ami új 2019-es rekordnak számít. Kezdenek visszatérni a vásárlók a digitális eszközpiacokra.

Kriptovaluta kereskedési robotok megfizethető áron! Passzív jövedelem egy életre!

2019-es rekordon a Bitcoin (BTC)

A bitcoin árfolyama a Coinbase adatai szerint a reggeli órákban az 5650 dolláros szintet is megütötte, ezzel áttörte 2019 eddig csúcsát, az 5450 dollárt.

…az indikátorok alapján a Bitcoin magasabbra tör és ehhez csak ugyanekkora vásárlói nyomásra van szükség az elkövetkezendő hetekben, hogy újra tesztelhesse a régi 6000 dolláros támaszt. Amennyiben nem sikerülne, akkor a 4000 dolláros szint jelenthet erős támaszt újrateszteléskor.

Írta FilbFilb kriptotrader a Twitterjére. A 6000 dolláros szint környékén sűrűsödhetnek az események ugyanis azon a szinten dőlhet el, hogy az év hátralevőrészében merre is veszi útját a bitcoin és tágabb értelemben a teljes kriptopénz piac.

A 6000 dollár áttörése lehet az utolsó szeg a medvék koporsójában, pontosan ezért jelent kritikus szintet. 2018 augusztus és november között a 6000 dolláros szint volt a legstabilabb támasza a medvék ellen.

Február első heteihez képest a Bitcoin ára 60%-kal magasabban kereskedik és 58%-kal a december közepi aljakhoz képest. Ezzel a bitcoin simán veri a hagyományos pénzügyi piacokat is, legyen szó részvénypiacokról, nemesfémekről vagy árupiacokról.

Töltsd le a BRAVE böngészőt és keress BAT tokeneket!

Aranykereszt a láthatáron?

Egy további bizakodásra okot adó tényező az úgynevezett aranykereszt felállás a chartokon, mikor az 50 napos sima mozgóátlag a 200 napos mozgóátlag fölé kerül. Egy ilyen bekövetkezte erősen bikás jelzés a piacok számára.

A fundamentálisok terén is csupa pozitív hírről számolhatunk be. Növekszik az intézményi befektetők érdeklődése és a koreai tőzsdéken újra megjelent a kimcsi prémium, ami azt jelenti, hogy az ottani tőzsdéken már csak felárral lehet bitcoint vásárolni.

A bányászati jövedelmezőség szintén kezd magára találni és a frissen piacra kerülő bitcoin bányász hardverekkel újra nyereséges befektetés bányászokat üzemeltetni, legalábbis a 0.1 USD/KWh-t nem meghaladó áramdíjat felszámoló országokban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.