A következő ralinál kiderül melyik blokklánc lesz a meghatározó a következő 100 évben

A következő ralinál fog eldőlni mely publikus blokklánc lesz a szektor meghatározó innovációja, posztolta a Twitteren az egyesült királysági befektető és vállalkozó Alistair Milne.

Milne jól ismert személyiség a kriptós ökoszisztémában, többször nyilatkozott a bitcoin kapcsán pozitívan kijelentvén, az árfolyam előbb-utóbb túl fog lépni a 2017-es csúcsokon.

“A valószínűsége annak, hogy a bitcoin megüti az ATH-ját [‘all-time high’ – minden idők csúcsa] és nem megy feljebb, nagyon alacsony. Minden egyes elfogadottsági hullám egy nagyságrenddel nagyobb mint a korábbi,” magyarázta egy Twitter bejegyzésben.

A bitcoin árfolyama közel 80%-kal alacsonyabb mint a 2017 év végi maximuma amikor az árfolyam 20 000 dolláron kereskedett.

A folyamatos esés sok mainstream szereplőt arra ösztökélt, hogy a Bitcoin hálózat kilátásait olcsó frázisokkal söpörje le az asztalról. Például Nouriel Roubini közgazdász szerint a bitcoin árfolyama a nullához tart, amit Milne kategorikusan elutasít.

“Sok időre van szükség az általános hangulat megváltoztatásához. 30-50 millió [sic] kriptotulajdonos nem jelenti a szektor csúcsát,” majd Milne merészen hozzátette:

“A következő rali során eldől mely blokkláncok fognak fennmaradni a következő 100 évben. Szerintem az *egyetlen* biztos dolog a Bitcoin[.]”

Milne szerint az intézményi befektetők elsősorban mint ‘arany 2.0’ érdeklődnek a bitcoin iránt és ők lesznek az adoptálók következő hulláma.

A bitcoin az elmúlt 24 órában 5%-ot vesztett értékéből és volt időpont, mikor a 3500 dolláros kritikus szinthez is közel járt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük