A kripto szakértők ezt az új tokent figyelik – 200-szoros megtérülés?

Bár még csak két hete fut a legmenőbb új Solana alapú GambleFi token, a Mega Dice ($DICE) előértékesítése, máris 600 000 dollárnyi befektetést gyűjtött a token hivatalos weboldala szerint.

A Mega Dice a világ legelső, Telegramon elérhető engedélyezett kripto kaszinójaként kezdte meg működését tavaly.

Azóta 50 000-en regisztráltak, és segítettek a kaszinónak a GambleFi szektor meghatározó szereplőjévé válni. A rivális cégek persze rögtön követték a kaszinó példáját, és számos versenytárs Telegram iGaming robotot dobtak piacra, különösen igaz ez a TG Casino-ra.

A Mega Dice weboldalán jelenleg 4500+ lehetősége nyílik a játékosoknak a nyerésre, a klasszikus játékoktól, mint a nyerőgépek, a rulett és a blackjack, egészen a sportfogadásig, amellyel több mint 50 sportág és esport közül válogathatnak.

A fogadóiroda 10 000 aktív felhasználója átlagosan havonta 50 millió dollár értékben tesz meg téteket.

A számok tehát azt mutatják, hogy eljött az idő a Mega Dice ICO-ra. A kaszinó natív tokenje, a $DICE új szintet nyit az online kaszinó szolgáltatásaiban. Az oldal natív tokenje szerencsejátékra és kifizetések fogadására szolgál, egyes játékokhoz pedig egyenesen szükség van rá. Azok, akik használják az érmét, különböző előnyökben részesülhetnek, ahogy halad előre a bevezetés.

A platform kínálta egyértelmű potenciál hatására a korai befektetők 300 000 dollárnyi összeget pumpáltak a Mega Dice tokenbe az előértékesítés első huszonnégy órájában.

Irány a Mega Dice előértékesítése

Mega Dice: Páratlan GambleFi jutalmak a Solana láncon

A $DICE token teljes kínálata 420 millió tokenből áll. Az érmék nagyjából 35%-a a jelenleg is futó előértékesítésre lett allokálva, ennek keretében egyetlen tokent jelenleg 0,069 dollárért lehet megvásárolni.

Miután az előértékesítés eléri az első 1 millió dollárt (14,7 millió darab eladott érme), az ár egyre emelkedni fog, ahogy a következő szakaszokba lép.

Éppen ezért, a befektetők a jelenlegi áron juthatnak hozzá a legolcsóbban a $DICE tokenhez. Ahogy az érme belép a tőzsdékre, növekedésének csak az ég szab határt.

A projekt azok számára is jó befektetési lehetőséget kínál, akik nem szerencsejáték céljából vásárolják meg az érmét. A tulajdonosok letétbe helyezhetik $DICE tokenjeiket, ezzel passzív jövedelmet szerezve. A kaszinó a teljes készlet nagyjából 10%-át teszi félre letéti jutalmakra.

A Mega Dice emellett az érme kaszinó hűségprogramjába történő beillesztésének tervét is felvázolta, és nagyobb jutalmakat biztosít azoknak, akik a $DICE tokennel fogadnak. Ezen felül a token VIP tartalmakhoz és exkluzív versenyekhez is hozzáférést biztosít.

A kaszinó arról is beszámolt, hogy visszavásárlási és égetési programot is tervez. Ennek keretében a Mega Dice időnként felvásárolja a saját $DICE tokenjeit, és egy olyan pénztárcába küldi őket, amely csak a tokenek fogadására alkalmas. Ezáltal csökken a körforgásban lévő érmék mennyisége, nő a szűkösség és potenciálisan az érme árfolyama is.

A $DICE ütemterve valósággal ellenállhatatlan. Több ok miatt is ez az egyik legfelkapottabb új érme a gyorsan növekvő GambleFi szektorban. Nemcsak egy jól ismert, megalapozott márka áll a háta mögött, de átlátható tokenomikát is kínál, erős pénzügyi alapokon nyugszik és az iGamingen túl is rendelkezik felhasználási lehetőségekkel.

Mega Dice Airdrop

Végül, a Mega Dice egy 2,25 millió dolláros airdroppal is készül, amelyet három szezonon keresztül osztanak ki, darabonként 750 000 dollár értékben. Ahhoz, hogy az 1. szezon airdropjában részt vehessenek, a tulajdonosoknak legalább 5000 dollár értékben kell fogadniuk május 3-ig. Az airdroppal szerzett maximális nyeremény akár a 37 500 dollárt is elérheti fejenként.

A kaszinó további izgalmas ajánlatokkal is készül: korán kelő bónuszok, limitált NFT-k, és egy ajánlói program, amely 10% részesedést ígér minden, a felhasználó ajánlása útján érkezett játékos kezdeti befizetéséből.

Annak fényében, hogy a tulajdonosok számos módon felhasználhatják a DICE tokeneket, nyilvánvaló, hogy miért halmozzák a GambleFi befektetők a Solana alapú érmét. Jó eséllyel számíthatunk komoly nyereségre az érmétől középtávon.

A Mega Dice tokennel kapcsolatos híreket és információkat a kaszinó X/Twitter fiókján és a Telegramon osztanak meg.

Irány a Mega Dice előértékesítése

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**