A kriptoállások elterjedése hatással lehet a pénzügyi szektorra?

Az új projekt, amely a Metacade metaverzumhoz kapcsolódik, új kriptomunkahelyek százait kívánja megteremteni.

A kriptomunkahelyek létrehozása kulcsfontosságú lehet a kriptovaluták jövőjének kiépítésében, ehhez pedig nagyban hozzájárul az új GameFi platform, a Metacade (MCADE). A projekt a blokklánc-játékmozgalom élvonalába tartozik, kiemelkedő kereseti lehetőségeket és többféle módszert kínál kriptojövedelemszerzésre.

A Metacade Work2Earn funkciója – amely kriptoállásokat kínál, valamint a Metagrants program, amely a játékfejlesztőket segíti – kifejezetten a kripto- és a decentralizált pénzügyek (DeFi) jövőjét hivatott támogatni. A szakértők jelentős nyereséget jósolnak a Metacade-nek az elkövetkező években, az alábbiakban elmondjuk, hogy miért.

A kriptomunkahelyek létrehozásával a Metacade a kriptók jövőjét építi

A kriptovaluták jövője a felhasználói bázison múlik, mivel a decentralizált valuták természetükből adódóan közösségvezéreltek. A Metacade hatalmas mennyiségű kriptoállást teremt a metaverzumhoz kapcsolódva.

A Metacade csapata által tervezett funkciók túlmutatnak egy átlagos játéktermen. A Web3 felhasználói egyedi funkciók révén kriptojövedelemhez juthatnak a Play2Earn, a Compete2Earn, a Work2Earn és a Create2Earn segítségével.

A teljes- és részmunkaidős kriptoállások a Metacade közösségi központjában találhatóak, a játékosoknak pénzügyi jutalmakat kínáló online játékok legnagyobb gyűjteménye mellett. A Metacade-del kapcsolatban – amely a következő szintre emeli a GameFi-t – fontos kérdés, hogy milyen magasra is juthat a következő években.

Elérheti-e az MCADE az 5 dollárt 2025-ben?

A MCADE token kriptoelőértékesítése nemrég startolt el. Az eseményen mindössze 15 hét alatt 9,3 millió dollár gyűlt össze, valamint már több előértékesítési forduló is lezajlott. Később, 2023-ban az MCADE a tőzsdéken is jegyezve lesz, és a metaverzum árkádja folyamatosan új játékokat mutat be a kriptoközössége számára.

A MCADE token az elkövetkező hónapokban és években jelentős hozamok hozhat. Még az idén a szakértők 1 dolláros árszintet jósolnak az új token számára, ami 50-szeres nyereséget jelentene az előértékesítés végétől.

2024-ben és 2025-ben a kriptopiacok várhatóan talpra állnak, valamint potenciálisan új csúcsokat érhetnek el. Ez az időszak parabolikus nyereséget hozhat a Metacade számára, mivel ez lenne az első bikapiaca. A kriptók jövője minden bizonnyal fényesnek tűnik a MCADE számára, és 2025-re meghaladhatja az 5 dolláros értéket.

Mi az a Metacade?

A Metacade azon dolgozik, hogy a Web3 legnagyobb blokklánc játéktermét építse fel, a lehető legnagyobb játékgyűjteménnyel ötvözve. A Metacade minden egyes játéka kriptovaluta jutalmakat kínál majd a játékosoknak, valamint a platform számos olyan szolgáltatást kínál, amelyekkel kiemelkedik a GameFi szektorból.

A Metacade nem csak izgalmas játékok széles választékát kínálja, de a közösségi központja jövedelmező pénzügyi jutalmakat is biztosít a közreműködőknek. A Metacade 2024-re decentralizált autonóm szervezetté (DAO) alakul át, ahol a közösség közvetlenül segíthet a kriptó jövőjének fejlődésében.

Hogyan működik az MCADE?

A MCADE token a metaverzum játékterem működtetésére szolgál. Minden jutalom MCADE tokenben kerül kifizetésre, függetlenül attól, hogy a játékos alkalmi vagy versengő játékos. Az egyjátékos módban a felhasználók a játékmenet során szinteken keresztül haladnak előre a blokklánc legmenőbb árkád játékaiban, míg a kompetitív játékosok exkluzív versenyeken vehetnek részt, ahol komoly kriptodíjakat nyerhetnek.

A közösségi központ a Game2Earn mechanika segítségével jutalmazza a tartalomkészítőket. Ez lehet például játékértékelések közzététele, alfa megosztása vagy a közösség többi tagjával való interakció. A központ lesz az otthona a GameFi legértékesebb információinak, és egy olyan hely lehet, ahol felfedezheted a legújabb tippeket és trükköket a különböző blokklánc-játékokhoz.

A Metacade összes többi kereseti mechanikáján felül a Work2Earn funkció a kriptoállásokat osztja meg a közösséggel. A platform összekapcsolja a játékosokat a Web3 legizgalmasabb új startupjánál elérhető részmunkaidős pozíciókkal és teljes munkaidős lehetőségekkel.

Kereseti mechanika, kriptomunkahelyek és a kriptó jövőjének finanszírozása

A Metacade a Metagrants programon keresztül közvetlenül is finanszírozza a kriptók jövőjét. Ez lehetővé teszi a közösség számára, hogy arról szavazzon, hogy mely új játékok kapjanak Metagrantot, így támogatva a legkeresettebb blokklánc-játékok korai szakaszában való finanszírozását.

A Web3 játékfejlesztők közvetlenül a közösséghez nyújthatják be a játékjavaslataikat, akiknek lehetőségük lesz eldönteni, hogy mely játékok kapjanak támogatást. Ráadásul minden Metagrants-nyertes elindíthatja projektjét a metaverzum árkádban, így a játékosok később játszhatnak az általuk támogatott projekttel.

Megéri MCADE-t vásárolni?

Az MCADE token előértékesítése az év egyik legjobb befektetési lehetősége lehet. A projekt a kriptó jövőjét segíti elő a kriptomunkahelyek és egy hihetetlen GameFi platform létrehozásával. A felhasználók megoszthatják a tudásukat, MCADE-hez juthatnak, és akár karrierjüket is elindíthatják a gyorsan bővülő Web3 iparágban.

Úgy tűnik, a projekt készen áll a robbanásra, elnézve a token előértékesítés elsöprő fogadtatását. A token mindössze 0,008 dollárról indult – ez az érték az előértékesítési esemény végére fokozatosan 0,02 dollárra emelkedik. Ha gyorsan beszállsz a Metacade bármely befektetési portfólió fenomenális kiegészítője lehet, és úgy tűnik, hogy hihetetlen hozamot produkálhat.

A Metacade előértékesítésben itt vehetsz részt.

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**