A kriptobálnák ezt a 3 altcoint vásárolják most

Miközben a Bitcoin BTC Price BTC Price körüli spekuláció a 70 000 dollár feletti emelkedő trend körül kavarog, már más jelentős aktivitás is hullámzik a kriptovizeken. A kriptobálnák három ígéretes altcoint vettek célba, amelyek jelentősen befolyásolhatják a jövőben a piacot. A kriptobálnák döntéseinek megértése döntő fontosságú lehet a kriptoipar összetett dinamikájának megértésében.

A BlastUP forradalmat hoz, néhány hét alatt már több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP egy egyedülálló indítópult platform, amely a Blastra épül. Arra a legendás Layer 2 blokkláncra, amely elképesztő indulással uralta korábban a címlapokat. A BlastUP a Blast nyomdokaiba lépett, és néhány hét alatt több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze.

A BlastUP hatása óriási lehet. Innovatív megoldást kínál a DApp-ok elindítására, a Web3 és mesterséges intelligencia eszközök kombinációjával. Így garantált az induló vállalkozások sikere. Széles körű eszközkészletet és jutalmazó rendszert biztosít mindenki számára, aki csatlakozik a platformhoz.

A BlastUP tokenek előértékesítése már folyamatban van. A befektetés most olyan lehet, mintha 2017-ben néhány dollárért sikerült volna Ethereumot venni. Az ötödik szakasz ára 0,055 dollár, míg a tőzsdei ár 0,1 dollár lesz. Itt a tökéletes alkalom arra, hogy BlastUP tokeneket vásárolj most a legjobb áron, 45% kedvezménnyel.

>> Szerezz be egy igazi forradalmasító tokent: vásárolj BlastUP tokeneket 45%-os kedvezménnyel MOST <<

A tokenek birtokosai számos jutalomhoz férhetnek hozzá, az elsőbbségi token értékesítéstől az exkluzív hűségjutalmakig az IDO-kban. A BlastUP tokenek befektetésével kamathoz is hozzá lehet jutni és részesülni lehet a seed staking funkcióból, amely ingyenes tokeneket biztosít a támogatott projektekből.

Ez nem csupán egy újabb kriptoprojekt. Erős alapokkal rendelkezik a projekt ugyanis ahhoz, hogy széles közönség lojalitását elnyerje a jövőben. Ennek az indítópultnak az a célja, hogy csökkentse a belépési korlátokat a blokklánc startupok előtt. Ezzel pedig biztosítva, hogy már a kezdetektől minden adott legyen a sikerhez.

A BlastUP részletes ütemterve 2026-ig tart. A tervek között szerepel egy AI alapú IDO-szűrő, az AI Startup csapatokra szabott eszközkészlet és a közösségi piactér bevezetése is. A BlastUP arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen a kriptovaluta szektorban. Ezért jobb, ha sietsz, és beleugrasz, mielőtt túl késő lenne.

>> Készen állsz a robbantásra? Vásárolj BlastUP tokeneket most, és katapultáld a befektetésed az űrbe <<

Az Optimism készen áll a rallyra

A jelenleg 3,42 dolláros Optimism esetében mind a rövid, mind pedig a hosszú távú növekedési potenciál adott. Az infrastruktúra fejlesztése emelkedést idézhet elő, ami potenciálisan 4,32 dollár felé, azaz a legközelebbi ellenállás irányába tolhatja az árat. Az olyan mutatók azonban, mint az MACD és a 100 napos egyszerű mozgóátlag, eladást jeleznek. Emiatt pedig lehet némi turbulencia a csúcsra vezető úton.

Hosszú távú, 4,95 dolláros második ellenállás is számításba jöhet, ha az infrastruktúra fejlesztése beválik. A lefelé mutató kockázatok 2,95 és 2,20 dolláros támasz szint mellett jelentkeznek. Az indikátorok semlegességet mutatnak: egy sztochasztikus vételi jel áll szemben az MACD eladási jelzésével. Nézni kell a grafikont, de óvatosan kell cselekedni.

Az Avalanche erősséget mutat

Az Avalanche az erősödés ígéretes jeleit mutatja jelenleg. A legutóbbi kormányzási vita körüli érdeklődés után az árfolyam hirtelen 63,78 dollárra emelkedett, áttörve a második, 51,66 dolláros ellenállási szintet. Az irányítással kapcsolatos intézkedések és az árak alakulása közötti szoros összefüggés arra utal, hogy a jövőbeli intézményi események további gyorsulást eredményezhetnek a grafikonon. Ennek ellenére a piac volatilitása miatt a kezdeti ellenállást 46,32 dollárnál, vagy akár a legközelebbi támasz szintet 33,98 dollárnál újra tesztelheti az árfolyam. Alapvető fontosságú, hogy szorosan figyelemmel kísérjük most ezeket a fejleményeket, hogy bölcsen befektetési döntést lehessen hozni.

A másik oldalon az Avalanche hosszú távú perspektívája azonban optimistának tűnik. A 100 napos egyszerű mozgóátlag 39,81 dolláron áll, ami bőven a mostani árfolyam alatt húzódik. Ez az AVAX értékének potenciális emelkedő trendjét vetíti előre. A piac kiszámíthatatlan természete miatt azonban létfontosságú, hogy ne hagyjuk figyelmen kívül a visszaesés lehetőségét sem. Ez valószínűleg a legközelebbi támasz szinten állhat meg, sőt elképzelhető, hogy a második támogatási szint 26,97 dolláros szintje is újratesztésre kerül majd. Ennek ellenére a jelenlegi ár és a támasz szintek közötti jelentős különbség bizonyos fokú megnyugvást ad.

Következtetések

Míg az Optimism és az Avalanche lenyűgöző lehetőségeket rejt magában, a BlastUP innovatív indítópult platformjával és egyedi megoldásaival felkeltette a kriptobálnák figyelmét. A BlastUP szerepe a híres Blast ökoszisztémában. A Web3 és AI-eszközök, amiket az induló vállalkozások számára biztosításanak jelentőst előnyt jelent a projekt számára. A jelenlegi kedvezményes áron előértékesített token is növeli a projekt vonzerejét. Egy ilyen szilárd alappal minden jel arra utal, hogy a BlastUP kulcsszereplővé válhat a kriptovaluta szférában.

Web: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***