A kriptobefektetők a Rollblock felé fordulnak, miközben a BNB és a LINK árfolyama stagnál

A Binance Coin nemrégiben történelmi csúcsot ért el, miután a Binance tőzsdén a kereskedési aktivitás masszívan megugrott. A mérföldkő elérése óta azonban a Binance Coin (BNB) árfolyama stagnál. A Chainlink ugyanezt a problémát tapasztalta az elmúlt héten, annak ellenére, hogy a három legjövedelmezőbb kriptovaluta között szerepel. Ez arra késztette a befektetőket, hogy a Rollblock felé forduljanak, amely várhatóan 720%-kal fog emelkedni az előértékesítés során.

Binance Coin ellenállással találkozik a történelmi csúcs után

Június 6-án a Binance Coin (BNB) 720,67 dolláros történelmi csúcsot ért el. Ez már a második történelmi csúcs volt egy héten belül, miközben a projekt napi kereskedési volumene megközelítette a 3 milliárd dollárt. A mérföldkő elérése óta azonban a Binance Coin árfolyama 2,44%-ot esett.

A projektre erős eladói nyomás nehezedett, sok befektető eladta Binance Coin állományát, hogy profitot termeljen. Ennek hatására a BNB árfolyama a cikk írásakor 702 dollárra csökkent.

A szakértők szerint a Binance Coin júniusban újabb ralit indíthat egészen 725 dollárig. Azonban ha a kriptomedvék megerősödnek, az elemzők úgy vélik, hogy a Binance Coin 700 dollár alá eshet.

A Chainlink a harmadik helyen áll a nyereségességi rangsorban

A Chainlinket a Bitcoin és az Ethereum mögött a legtöbb profitot hozó kriptovalutaként rangsorolták. A Santiment adatai szerint a Chainlink teljes kínálatának 86,8%-át a token beszerzési ára felett tartják.

A cikk írásakor 425 Chainlink cím van nyereségben. Ez a Chainlink elmúlt évi növekedését jelzi, amely során az árfolyama 186%-kal emelkedett.

A Chainlink tokennel jelenleg 17,44 dolláron kereskednek, és az elmúlt héten 2,3%-kal csökkent az értéke. A csökkenés ellenére a Chainlink napi kereskedési volumene változatlanul 350 millió dollár körül alakul.

Lehet, hogy a Rollblock jobb befektetés lesz, mint a BNB és a LINK?

Piaci elemzők szerint lehet, hogy már túl késő most tőkét kovácsolni a Binance Coin (BNB) és a Chainlink sikerességéből. A Rollblock ezzel szemben még csak most indul el. Ez a rendkívül jövedelmező altcoin 720%-os hozamot generálhat az előértékesítés során, és az árfolyamára további emelkedés várhat a bevezetés után. Látni, hogy izgatottak tehát a befektetők.

A Rollblock az egyik első olyan GambleFi protokoll, amely bevételmegosztási modellt kínál. Innovatív DeFi kaszinója számos izgalmas funkciót tud, többek között 150 játékmódot, és kiváló biztonságot. A projekt RBLK nevű utility tokenjének birtoklásával pedig hozamot is lehet termelni.

A tokent birtokló befektetők a platform bevételeinek akár 30%-ában is részesülhetnek. A Rollblock ezt a bevételi részesedést arra fogja felhasználni, hogy RBLK-t vásároljon a nyílt piacon. A megvásárolt tokenek felét a staking juttatásokra fogják felhasználni, így az RBLK stakelésben résztvevőknek a piac legjövedelmezőbb passzív jövedelmszerzési lehetőségeit kínálják. A tokenek fennmaradó felét tartósan elégetik majd, szűkösséget teremtve ezzel az RBLK árfolyamának felhajtása érdekében.

A Rollblock kaszinója már működik. Minden engedéllyel rendelkezik, és a felhasználók több mint 20 különböző kriptovalutával játszhatnak. A projekt a következő hónapokban sportfogadást vezet be, ami 10-szeresére növelheti a platform bevételét.

Az új, innovatív GambleFi projekt támogatására a befektetők most a Rollblock előértékesítés 3. szakaszában vásárolhatják meg az RBLK-t. A tokeneket 0,014 dollárért árulják, és várhatóan a következő hónapban többszörösére emelkedik az értékük a további előértékesítési fordulókban.

Rollblock: A piaci innovátor, amit nem lehet kihagyni

Bár havonta több száz új projekt lép be a kriptoökoszisztémába, kevésnek van akkora potenciálja, mint a Rollblocknak. Ez az innovatív projekt a GambleFi piac úttörője lehet, és a következő évtizedben kulcsszerepet játszhat egy 450 milliárd dolláros piac átalakításában. Ezen a piacon csak egy töredéknyi részesedés megszerzése is rendkívül jövedelmezőnek bizonyulna a Rollblock minden résztvevője számára.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítés izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblockcasino***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***