A kriptósok a Pushd e-kereskedelmi platformra tömörülnek, egy életképes eBay alternatívát látva benne

Az elmúlt húsz év során 2024-ig az Amazon részvényei összesen 6 353%-os hozamot hoztak. Ennek eredményeképpen a húsz évvel ezelőtt vásárolt 10 000 dolláros AMZN-részvény most 645 262 dollárt érne. De hogyan sikerült ilyen hatalmas hozamot elérni? Az Amazon elsőként lépett piacra, és forradalmasította az online vásárlást. De mindig van egy upgrade, mint ahogy mi is upgrade-eltünk a DVD-ről a Netflixre.

A jelenlegi e-kereskedelmi óriások nem voltak képesek a díjak és a megfelelő irányítás alapján rangsorolni a felhasználókat. Szükség van tehát valami újra, és a Pushd azért van itt, hogy megoldja az online vásárlási tér összes problémáját.

A Pushd előnyei

A globális e-kereskedelem és online kiskereskedelem robbanásszerű növekedésnek indult. Az előrejelzések szerint 2024 végére meghaladja a 6 billió USD piaci értéket, ami ezt az ágazatot a világ egyik legígéretesebb pénzügyi ágazatává teszi.

A Pushd ökoszisztémán belül számos figyelemre méltó programot terveztek a felhasználói élmény fokozására és a zökkenőmentes tranzakciók megkönnyítésére:

  • Pushd betéti kártya: A bankkártya funkciónak köszönhetően a felhasználók közvetlenül a Pushd-tárcájukból költhetnek a kereskedőknél világszerte.
  • Swap szolgáltatás: A felhasználók különböző kriptovalutákat cserélhetnek azonnal és díj nélkül, éjjel-nappal, bárhonnan.
  • Jutalomprogram: Bizonyos feladatok elvégzésével és mérföldkövek elérésével a felhasználók kripto-jutalmakat kapnak.
  • Decentralizált kormányzás: A felhasználóknak lehetőségük van hozzájárulni a platformhoz azáltal, hogy változtatásokat javasolnak és részt vesznek a közelgő fejlesztésekről szóló szavazásban.
  • VIP program: Ez a program olyan exkluzív előnyöket kínál, mint a kijelölt számlavezetők, cashback jutalmak és kamatfizetések.

A Pushd egyik kiemelkedő jellemzője a decentralizált jellege. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnal vásároljanak, eladjanak és árverésre bocsássanak árukat online, kriptovaluta felhasználásával, kiterjedt KYC-ellenőrzés nélkül. Továbbá a platform a hagyományos piactereknél lényegesen alacsonyabb díjakkal büszkélkedhet, és az olyan tranzakciókat, mint a befizetések és kifizetések, azonnal feldolgozza. Kiküszöbölve ezzel a jellemző 3-5 napos várakozási időt.

A Pushd előértékesítése egyre biztonságosabb menedéknek tűnik a korrekció közepette

A Pushd egy teljesen decentralizált Web3 piactér, ami megkülönbözteti technológiáját a hagyományos szereplőktől. A befektetők tudják, hogy a Web3 milyen lehetőségeket rejt magában. A Pushd egyszerű, átlátható és biztonságos módot kínál az áruk és szolgáltatások kriptovalutával történő vételére és eladására. A projekt korai szereplője ennek a gyorsan növekvő térnek, és jelenleg az előértékesítés 6. szakaszában van. A tokenek ára mindössze 0,144 dollár, ami az elemzők szerint erősen alulértékelt, így a befektetők számára ez a legjobb alkalom lehet a beszállásra.

Az egyik vezető kripto szakértő szerint a Pushd a bevezetés után legalább 50-szeres megtérülést fog generálni, így multibagger lesz. A piaci korrekció és a befektetői félelem után a Pushd tökéletes lehetőség lehet annak, aki bele mer vágni.

Tudj meg többet a Pushd előértékesítéséről a weboldalon itt.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***